Anmeld "I potter og krukker"


I potter og krukker Hvis du kender bogen "I potter og krukker" og har lyst til at skrive din mening, så skriv din anmeldelse under "kommentarer"  nedenfor.
Se mere om bogen her

4 kommentarer:

 1. Jeg har lige købt bogen. Den er simpelthen så vidunderlig. Din fortællerkunst og flotte billeder kan ingen ikke gøre bedre. Endnu en gang har du leveret et mesterstykke.

  Mange sommerhilsner

  Janne fra Greve

  SvarSlet
 2. Annette fra Gjessø8. juli 2014 kl. 22.29

  Jeg var så heldig at få bogen i fødselsdagsgave af min søster. Hun ved jeg elsker dine bøger og synes det var en oplagt gave. Jeg hygger mig virkelig med at læse dine bøger og se de flotte billeder.
  Dejligt at billederne er så store, ja nærbillederne af de enkelte blomster er vel nærmest taget med en "makro-linse".
  I potter og krukker byder på rigtig mange ideer, og det er dejligt at se at man kan anvende både sommerblomster, stauder, og små buske og træer i krukker. Og godt du giver gode råd til dræn, jord osv. Selv om de fleste haveinteresserede ved hvor vigtig det er med ekstra pleje til planter i krukker, så er det godt at blive mindet om det, og det lyder jo ikke sport svært. Og dine råd med at plante samme slags i hver sin krukker gør også at krukkerne fremstår mere moderne.
  Bogen har inspireret mig så meget så jeg simpelthen bliver nød til at lave en krukkeopstilling ved vores fordør til efteråret. Så tak for super god inspiration, med en god fortællerstil.
  Jeg kan kun give bogen min bedste anbefaling. God bog til sommerferie-læsning.

  SvarSlet
 3. Hej Claus
  Jeg har alle dine bøger. Man bliver bare så inspireret af dine levende fortællelyst, jeg har hentet rigtig mange gode ideer ud fra dine bøger, og gør det til stadighed. Jeg har ikke haft så stor succes med at plante i krukker - jo om sommeren går det fint, men overvintring har ikke været en succes.
  Men også dine sammenstillinger af planter er så spændende, bøgerne bliver til stadighed hentet frem for at få nye ideer, planter bliver flyttet - nye kommer til, dine bøger er bare unikke og gode.

  Kærlig hilsen
  Sussie i Slagslunde

  SvarSlet
 4. Meget brugbar bog med masser af tips til, hvordan blomsterkrukker kan opbygges. Godt fortalt og med meget smukke inspirationsbilleder.

  SvarSlet