Det holdt godt nok hårdt

For få minutter siden trykkede jeg på knappen og sendte den allersidste tekst – det omfattende register – til I potter og krukker til trykkeriet.

 

image

 

Det sidste ark skal trykkes i nat, og i morgen tidlig går der en direkte bil af sted med de trykte ark til bogbinderriet i Tyskland. For nogle dage siden blev første halvdel og omslaget sendt af sted, for ellers kunne det slet ikke nås.

 

Tidligere fik vi vore bøger indbundet i Holstebro, men bogbinderen måtte dreje nøglen om i december, så nu skal man til udlandet for at få indbundet så store bøger, som dem jeg skriver.

 

Jeg indrømmer, at det har være et maratonløb på det sidste. Men dejligt er det nu, at jeg er færdig.

 

Bogen kommer her i huset torsdag den 15. maj, og vi satser på at afsende forudbestillinger den dag.

 

Jeg regner med, at alle landets boghandlere har bogen midt i ugen efter.

 

Hvis I har lyst til at forudbestille bogen, kan I gøre det her. I morgen lægger vi en prøve ud, så I i stil med tidligere kan se bogens indhold.

 

Og nej, jeg kan ikke slappe af nu! Der er meget andet, som skal nås. Det vender jeg tilbage til.

 

Og så en sidste praktisk ting. Jeg beklager virkelig, at jeg den sidste uges tid ikke har fået svaret på spørgsmål lagt her på bloggen, men jeg har arbejdet i døgndrift. Hvis I ikke selv har fundet svar i mellemtiden, kan I skrive spørgsmålene herunder igen, så skal jeg nok svare.

22 kommentarer:

 1. Det var en hård fødsel... tillykke med det færdige resultat - det bliver en super bog, er jeg sikker på :)

  SvarSlet
 2. Tillykke med færdiggørelsen. Glæder mig til at læse bogen og se de smukke billeder.

  SvarSlet
 3. Kære Claus.
  Tillykke med at bogen er færdig. Vi glæder os meget til den udkommer.
  Kærlig hilsen John og Eliane

  SvarSlet
 4. Kære Claus
  Tillykke med færdiggørelsen af bogen, det bliver spændende at se resultatet, de glimt du har vist fra bogen tegner super godt:o)

  SvarSlet
 5. Hej Claus

  Tillykke med det. Det må være en rigtig rar følelse at bogen nu er sendt afsted. For ja, det er et stort arbejde!

  Mange hilsner
  Anna

  SvarSlet
 6. Kan bara hålla med de ändra Lycka till och den boken skall jag nog skaffa mig. Jag gillar att odla och plantera i krukor.Nu har jag så pass iordning att det gör sig hos mig och inte försvinner bakom allt byggandet.
  Önskar dig en bra vecka
  Kram Meta

  SvarSlet
 7. Den må vist på ønskesedlen.....

  SvarSlet
 8. Hej Claus. Et stort tillykke med din færdige bog. Sikke et arbejde og jeg forstår, at du virkelig har arbejdet hårdt! Jeg glæder mig til at læse den, da jeg har set meget frem til en bog om dette emne!

  SvarSlet
 9. Jeg glæder mig til at se nærmere på bogen, så håber jeg ikke du fremover vil modtage hademails fra min ferie-krukkevander, nej spøg til side;0) krukker i haven er simpelthen ikke til at undvære.
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 10. Kære Claus
  Dejligt med en ny stor bog fra din hånd. Jeg læser igen og igen i din første krukkebog som har så mange gode råd og ideer. Glæder mig til at læse den her.

  SvarSlet
 11. Tillykke Claus, siger jeg på forhånd :-D - Jeg har hørt en lille fugl pippe om, at du har haft MEGET travlt med at skrible! Så hvor er jeg glad for, at du blev færdig :-D - og jeg glæder mig til at få din nye bog i hænderne!
  Knus Gro

  SvarSlet
 12. Kære Claus

  Så nåede du i mål endnu engang med en af dine dejlige børn.

  Os som kender dig ved at hvert et minut de sidste uger er blevet brugt til briste punktet og din seng ikke har været overrandt. Selvom du er en travl mand og har mange jern i ilden håber jeg alligevel at lagen bliver brugt lidt mere den kommende tid.

  Jeg glæder mig til at kikke og nær studere hver en side i denne skønne bog. jeg er hundrede procent sikker på at den lever op til den høje standart der altid findes i dine bøger. Jeg tror ikke, man kan finde bøger der er mere unikke end dine. Altid så velskrevne og med fantastiske billeder så man glemmer tid og sted. Jeg ville nødigt undvære nogle af dem som står i reolen (eller på bordet), den nye her skal også nok blive bestilt når jeg lige kommer over min dejlige weekendtur.

  Det jeg vil sige med disse ord er et KÆMPE STORT TILLYKKE , Claus.


  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 13. Hjertelig til lykke med bogen! Tør panden af og husk at puste lidt ud, inden du atter drøner derudaf over stok og sten.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 14. Kære Claus-is-i-maven-og-ild-i-hjertet.

  Endnu et mesterstykke er sprunget ud af forfatterskabet. Hjertelig tillykke med færdiggørelsen af det kæmpestore projekt. Du er så sej! Endnu en bog, der bare MÅ ejes. Krukkehaver er en af dine rigtig mange spidskompetencer og derfor ved jeg, at bogen er pragtfuld. Forsiden er vidunderlig appetitlig, og det er indholdet med garanti også.

  Stort tillykkeknus og et kæmpeklap på skulderen.

  De kærligste hilsner til alle fra en travl havebums

  SvarSlet
 15. Held og lykke med din nye bog. Glæder mig til at læse den.

  Kærlig hilsen
  Ruth

  SvarSlet
 16. Hjerteligt tillykke med færdiggørelsen :-)

  Den vil jeg ønske mig til min fødselsdag!

  KH
  Mette

  SvarSlet
 17. Kære Claus.
  Så er endnu en bog kommet til verden og du kan stolt læne dig tilbage.
  Jeg har aldrig skrevet en bog selv , men det må være en helt særlig fornemmelse når man er færdig.
  Både lettet , men også lidt bekymret ville jeg være ,for om jeg hade fået det hele med.
  Det er klart at der er en grænse for hvor meget den skal fylde , og hvor meget man skal uddybe.
  Det er nu nok ens egen bekymring mest.
  Du har snart udgivet mange fantastiske bøger og tror ikke at du er nervøs mere.
  Men spændt er jeg sikker på at du er.
  Det er en helt særlig fornemmelse for mig ,når der kommer en ny bog fra dig.
  Jeg er det man kalder for en samler, når det kommer til dine bøger.
  Der er ikke noget som at får en ny have bog ,med den skønne grønne farve vi kender og dens friske look.
  Duften er ikke af syrener, men på en lidt mærkelig måde lige så god , den vare dog lige så kort som syrener.
  Jeg har et smukt gammel skab med facet slebet glasrude.
  Der kommer dine bøger til at stå, men først når jeg har kikket, læst og sniffet mig igennem dem.
  Jeg har hørt at der findes nogle munke et sted, der kun må eje 7 ting i deres simple liv . Jeg er så glad for at jeg ikke bliver tvunget til at skulle vælge.
  I givet fald ville jeg kun have 7 af dine bøger og sikkert også gå rundt med kløe et sted.

  Kære Claus.
  Jeg håber at du er rigtig stolt endnu engang og at du giver dig et skulder klap, sådan et ordenligt slask.
  Det fortjener du virkelig.
  Tusind tak for at tilføre mit liv noget livskvalitet , du er og bliver mit store forbillede.
  Tillykke med bogen.

  Kærlig hilsen Paw.

  SvarSlet
 18. Kære Claus

  Den ser vel nok flot ud!
  Jeg er ked af at høre at bogbinderen har måttet lukke ned - hvor er det ærgerligt. Det tegner lidt dystert for bogbranchen hvis bogtrykkeren ikke kan leve af det længere.

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 19. Hej Claus.
  Det er jo intet mindre end fantastisk, at vi har sådan en som dig. Jeg kan næsten ikke vente med at få din nye bog i hænderne. Jeg kan tilslutte mig Paws kommentar med at være en samler, når det gælder dine bøger.
  Vh Helle G.

  SvarSlet
 20. "Jajaja nu kommer jeg - til tjeeeeneestee"
  Rolig nu, ven! Men mindre det kun er noget du personligt kan svare på, så må folk sgu blive bedre til at søge svar selv. Der er både google og biblioteket. Vi skal ikke brænde dit lys i begge ender for dig!
  Perfekt timing! 3 dage før min fødselsdag - så må jeg nok hellere se at få sat den på listen - der er jo osse en første bryllupsdag hahaha! Glæder mig helt vildt til at se bogen - den skal ihvertfald med til Hamborg, hvor krukkerne formerer sig lystigt.

  SvarSlet
 21. marianne kelsen8. maj 2014 kl. 09.24

  Kære Claus.
  Jeg er en af de heldige der kommer og besøger din have den 18 Maj, vil det være muligt at købe din bog der? Det ville være en ekstra gevinst at kunne læse din bog en´dag før alle andre. Jeg glæder mig meget til at se hvad dine krukker byder på.
  Kh. Marianne K

  SvarSlet