En spændende løvvækst

En løvvækst, som jeg glæder mig over i disse dage, er den mørkløvede troldhassel, der er ved at folde sig ud. Har I den i haven?

 

claus20140504_140428

14 kommentarer:

 1. Ja! Den har jeg, og jeg setter stor pris på den. Men jeg håper den snart vokser litt...

  SvarSlet
 2. Jeg har ikke den mörke dessverre, men den vanlige har jeg :-)

  SvarSlet
 3. Ja, har den og elsker den - den er vældig fin til alle de forårsblomstrende. Skal dog være en del efter min mht vildskud - den er vist podet på alm. hassel.

  SvarSlet
 4. Jo, vi har den også og jeg må sige at vi elsker den i foråret. Men sener er vi altid lidt skuffet, fordi den røde farve er ikke ret intensiv... desværre.
  mkh,
  Jørgen

  SvarSlet
 5. Ja, den er i ferd med å slå ut, men er bare ca 1 m etter et par år.
  Planter med mörke blader tilförer noe ekstra til hagen.

  Irene

  SvarSlet
 6. Nej desværre - nøjes med den grønne i mangel af plads og den var en gave. Er vokset op med både rød og grøn, som vi fik til fastelavnsris

  SvarSlet
 7. Jeg anede ikke at den fandtes i mørk, men den kan man da dårligt leve uden. Utrolig smukt billede.

  Charlotte

  SvarSlet
 8. Kære Claus.
  Noget af det fineste sammen med dine forårsblomster er dine røde hyld, blodblomme og så denne røde troldhassel. Jeg har aldrig rigtig vænnet mig til det gul-løvede.
  Kærlig hilsen Eliane.

  SvarSlet
 9. Ja,jeg har den også, men er enig i, at den er smukkest og mest intens i farven om foråret. Det kan jo sidestilles med de engangsblomstrene roser - det gælder om at nyde den, når den er på sit højdepunkt :-).
  Dorte

  SvarSlet
 10. Ja det har jeg og den er så flot her om foråret mod den lyse grønne bøghæk.
  Hilsen
  Mie

  SvarSlet
 11. Flot mørk rød løv den har. Som mange andre har vi den alm grønne, men at have mørk rød løv i ens have må man have. Det sætte en flot kontrast mod det grønne løv. Vi har en stort mørk rød ahorn træ i stedet for som vi nyde at sidde i skyggen af om sommeren.

  SvarSlet
 12. Ja, sammen med rød ahorn og mørkerøde sølvlys. Har i dag lige plantet hvide stauder i bedet og en del lyserøde stauder.

  SvarSlet
 13. Hvor er den flot. Jeg vidste heller ikke at den fandtes. Jeg har den i grøn og ville ikke undvære den i min have

  SvarSlet
 14. Kære Claus
  den er så fin her om foråret i alt det lysegrønne, men det er rigtigt at den falmer meget hen over sommeren. Men den kan ikke undværes.
  hilsen Anne Marie

  SvarSlet