Er sikker på, at nogle her kan hjælpe

Jeg sidder og skriver de allersidste sider til min bog – I potter & krukker.

 

Bare rolig – første halvdel er trykt!

 

Udklip

 

Nu kan jeg pludselig ikke komme på, hvad denne lille udplantningsplante hedder. Det er jeg sikker på, at I er nogle derude, der ved. Blomsterne er på størrelse med en tikrone.

7 kommentarer:

 1. Er næsten sikker på det er en Anisodontea 'Lady in Pink'
  Hilsen Rita fra Blomstertøsens have

  SvarSlet
 2. Kære Rita - tusind tak. Hvor var det bare sødt af dig. Det er jo netop det, det er. Klappen var simpelthen gået ned.

  Kh Claus

  SvarSlet
 3. = Kærlighedsblomst

  God W E
  Mona

  SvarSlet
 4. Josefine: jep kærlighedsblomst

  SvarSlet
 5. Hej Claus
  Næh, jeg kan desværre ikke hjælpe, men kan se, at det er der andre, der kan, så er den i vinkel. Sidder lige og læser lidt på dine seneste indlæg. Altså de der pyjamasblå perlehyacinter, dem må jeg da vist have næste år. Synes ikke jeg har været så heldig med dem, jeg har i haven, i år. Dem som jeg havde købt i dyre domme, som skulle blive lyserøde, har åbenbart bestemt sig til, at de hellere ville være hvide, for jeg har ikke se meget lyserød farve på dem - lidt ærgerligt, men de er nu også flotte som hvide. Heller ikke mine selvsåede lathyrus er det gået helt godt med i år, men så var det jo godt, jeg var i Bilka i dag, hvor jeg faldt over dine Lathyrus. Faktisk kan man sige, at der var 18 planter, selv om boksen indholdt 6 rum, så var der jo 3 planter i hver, så nu er de plantet, og så glæder jeg mig til at se resultatet. Lige nu går jeg også og glæder mig over alle mine (dine) tulipaner, som er i gang eller på spring lige i øjeblikket. Og bagefter kommer prydløgene - altså det er et dejligt syn. Jeg har et par slyngroser, som ser dejligt sunde ud i år - det er 3. år, jeg har dem, og jeg må sige, at i år er de da vokset som aldrig før, så jeg håber ikke, at de får alle de sygdomme, der bliver nævnt her.
  Rigtig god weekend til alle. Anita

  SvarSlet
 6. Kære Claus vis ikke jeg tager maget fejl er det den her Anisodontea capensis.
  KÆLIGST Hils alle Ana

  SvarSlet
 7. Smuk blomst med smukt navn :)

  SvarSlet