Et partnerskab til fælles bedste

‘Spring Green’-tulipaner og den limefarvede blærespirea.

 

Udklip

14 kommentarer:

 1. Kæreste Claus.
  kan man forestille sig en smukkere symbiose? Nej vel? Og så med den fine mørke men lette bregne ... drømmedejligt. Kærligst Iris.

  SvarSlet
 2. Kære Claus.
  Du er simpelthen fantastisk til at sætte planter sammen!!
  Kærlig hilsen Eliane

  SvarSlet
 3. Det ser virkelig godt ud. Var det noget med, at du var i gang med en bog om planter, der passer godt sammen? Mvh. Louise Størup Lauridsen

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Louise - jeg arbejder på sagen.

   Slet
  2. Det lyder godt. Den bog tror jeg, at der er mange, der vil glæde sig til. :-)
   Mvh. Louise

   Slet
 4. Det ser flot ud! Har selv tulipanen - Spring Green i haven for første gang i år, og hvor jeg nyder den. Den står op af busken Snebold og det er også et fantastisk par. Mange tak fordi, du har introduceret Spring Green for mig.
  Med venlig hilsen Helle

  SvarSlet
 5. Ja, det er smukt. Jeg har lige nappet de visne blomsterhoveder af mine Spring Green - du må glædes over din skovhave hvor de står så længe.

  SvarSlet
 6. Jeg har også Spring Green i haven i år, og jeg må tilføje, at den står utrolig længe. Den fine limegrønne farve er også virkelig god til blåt og hvidt.

  SvarSlet
 7. Spring green er ved at være et MUST efterhånden. Skal på indkøbslisten til efteråret. Den er rigtig flot - og især da i denne smukke sammen"plantning".

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 8. God eftermiddag Claus,

  Meget smukt sat sammen. Du har altså en helt speciel særlig evne for det æstetiske ikke kun i haven, men også i dit hjem og i din personlighed.
  Har du tænkt over, om du bør drive dit virke til noget mere................

  De bedste hilsner fra team Hoffbeck blog.
  Tina
  www.mariahoffbeck.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Tine - du synes altså ikke, at jeg har drevet mit virke vidt nok? Jeg magter ikke mere ...

   Slet
  2. hahahahahahaha Tina, hvad har du i tankerne? rofl

   Slet
 9. For at bruge et af dine yndlings udtryk - helt uundværlig :-) Faldt pladask for denne sammensætning - med den mørke troldhassel! Det motiv går ihvertfald kraftigt igen i billederne fra weekenden

  SvarSlet
 10. Det her ser så flot ud. Det kan sagtens konkurrere med Chelsea Flower!

  Kan godt forstå du ikke selv har planer om at udvide dit virke - når jeg sidder og læser bagud på en god uges indlæg og kommentarer så kan jeg nævne: Hjemmet, Virale medier, Bilka, din åbne have, rejseplaner og havebesøg, bogudgivelser for 16. gang ! - og hvis jeg udvider kan jeg også tænke på adskillige fjernsynsudsendelser, bloggen på Bo Bedre, 15 tidligere bøger, 2-3 bøger i støbeskeen - plus de andre dit forlag udgiver etc.
  At du også er forlægger med ansvar for medarbejderne virker nærmest som en biting i denne opremsning, men er normalt noget de fleste bruger min. 40 timer om ugen på. Flot gået Claus!

  Jeg kan også lige bemærke, at flere nordmænd i den forgangne uge har skrevet at de tager til Danmark for at købe haveplanter! Dermed optimerer du ovenikøbet den danske omsætning: færgebillet, benzin, hotel, indkøb på restauranter og i supermarkeder etc. Bravo! Jeg tror vist det er de færreste af vores landsmænd der i den grad arbejder igennem og sætter gang i salg og handel med positiv effekt for vores samfund. Bare jeg dog sad i en fond der kunne give dig en pris for din storslåede indsats Claus. Det er så flot at man bliver forpustet ved tanken om din energi og omfanget af dine opgaver og resultater. Du kan roligt være stolt af dig selv og også gerne ind i mellem tage et lille hvil :-)
  Jeg kan dårligt komme i tanke om andre landsmænd der har sat et tilsvarende aftryk - udover naturligvis de kongelige :-)

  Kærlige knus, Lisbeth K

  SvarSlet