Her har I mig tilbage!

Ja, jeg ved godt, at jeg ikke – rent blogmæssigt – har været så flittig på det seneste. Men der er altså rigtig meget at gøre. Det er dejligt, men det er ikke altid nemt at nå alt det, man gerne vil.

 

20140509_130610

 

20140509_123957

 

20140509_131021 20140509_131131

 

Lige nu er jeg på det dejlige Møn, hvor jeg besøger og bor hos gode havevenner. Ærindet er, at jeg i dag skal fotografere Liselund Slot i forbindelse med et indledningsafsnit til bogen om romantiske haver, der skal komme næste forår.

 

20140509_122538

 

Synes lige, at I skulle se de skønne blåregnbilleder fra min søde veninde Jette Frölich, som jeg gæstede i går. Husk, at Jette holder sin skønne have åben. Fra 30. maj kan I opleve forårshaven. Læs mere her.

 

20140509_122914

 

NB. En praktisk ting: Jeg er rigtig ked af at sige det; men I potter & krukker blier forsinket på grund af nogle trykkemæssige vanskelligheder. Derfor kommer bogen først den 26. maj.

 

Rigtig mange af jer har været så søde at forudbestille bogen. Men jeg kan fortælle, at pengene naturligvis ikke bliver trukket, før bogen er der.

9 kommentarer:

 1. Jeg gleder meg MASSE til boken din kommer claus :-)
  Marianne amundsen , norge

  SvarSlet
 2. Godt at have dig tilbage Claus, håber der kommer lidt flere artikler i fremtiden :-)

  SvarSlet
 3. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!

  /Linda

  SvarSlet
 4. Ja jeg syntes nok jeg kunne genkende J.F have. Den blåregn er helt fantastisk :-D
  K.Gro

  SvarSlet
 5. Jeg kan varmt anbefale et besøg i Jette Frölichs have. Jeg var der for et par år siden, og selvom det havde været et koldt forår, og roserne ikke blomstrede, da jeg var der, var det en forrygende og anbefalelsesværdig oplevelse. Jeg er vild med roser, og må se at få booket endnu et besøg.

  SvarSlet
 6. Helt enig med Nette - jeg var der samme år endda 2 gange fordi roserne ikke blomstrede.
  Og med hensyn til bogens forsinkelse, det er helt fint så er der ikke så længe til løn :-) og det er altid dejligt at have noget at glæde sig til. God søndag Susan Sigvardsen

  SvarSlet
 7. Fantastisk med billeder fra Liselund og Møn, dem vil jeg glæde mig til. Ved du, at Benthe Scavenius har skrevet en rigtig fin bog "Den Fortryllede have"?
  Et magisk sted :-)
  De bedste hilsner, Karin.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Karin - kender godt den fine bog.

   Slet