Kender I den?

Sæsonen igennem er jeg hele tiden på jagt efter nye og smukke roser, som kan være en del af Bilkas sortiment.

 

Udklip

 

Flere tester jeg for at se, hvordan de udvikler sig. En af dem, som har været et rigtig fint bekendtskab, er denne med navnet ’Black Magic’. Kender I den?

24 kommentarer:

 1. Nej - men det kan jeg bestemt komme til.
  herframinverdengaer.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Den ser ud som om den er blød som fløjl...

  SvarSlet
 3. Den er godt nok smuk - også løvet!

  SvarSlet
 4. Ja, jeg kender den, men har den ikke selv. Minder den om rose tradescant, eller er den mere klar rød?
  Mvh
  SuK

  SvarSlet
 5. Kære Claus.
  Den er meget, meget smuk og med en højde på 80 - 100 cm kunne den nemt stå i en krukke.
  John elsker mørkerøde roser, så den er meget velkommen her.
  Kærlig hilsen Eliane

  SvarSlet
 6. Nej, den kender jeg ikke - men smuk det er den og så må jeg give Frede ret - også løvet ser smukt ud..

  SvarSlet
 7. Jeg har et smukt eksemplar i min have som lige nu står med store knopper og det smukkeste løv, tror der er mange som vil skynde sig i Bilka

  SvarSlet
 8. Jeg har et smukt eksemplar i min have som lige nu står med store knopper og det smukkeste løv, tror der er mange som vil skynde sig i Bilka

  SvarSlet
 9. Kære Claus
  den ser ud som om den minder om Ingrid Bergman, som har en farve som er særdeles svær at passe ind med noget som helst tone-i-tone. Måske har denne "Black magic" en farve som er lidt nemmere at sætte sammen med andet.
  Hilsen Anne Marie Christensen

  SvarSlet
 10. Jeg ville nok kalde den fløjsblomst - for den ser så dejlig blød og smuk ud. En meget romantisk rose.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 11. Nej den kender jeg ikke, er duften god? -
  K.Gro

  SvarSlet
 12. Kære Claus.
  En utrolig dyb mørk rød rose. Har den ikke selv men den minder om to jeg har 'Isabel renaissance' og 'Humanity'. Den fløjsagtige sorte chattering er rent faktisk, magisk.
  tak for introduktionen. Kh. Iris.

  SvarSlet
 13. Kære Claus,

  Kender ikke denne. Det ville dog være dejligt med lidt flere fotos, således man kan få et bedre indtryk af denne rose.

  Vh.
  Matthias

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Mathias - prøv at søge på nettet. Dette er ikke noget ønskeprogram!!!

   Slet
 14. Den er meget smuk og vil passe perfekt til det mørke løv - det rene luksus!
  mvh. Helle

  SvarSlet
 15. Ser smuk ud med den krøllede midte, skøn farve. Mange hilsner fra trinelob

  SvarSlet
 16. Ren velour, kan måske akomponeres med en rosa : storkenæb, lavendel eller heuchera.
  God have week end.
  Mona

  SvarSlet
 17. Næh...den kender jeg ikke. Roser er ikke mit gebet...endnu

  SvarSlet
 18. Kære Claus

  Denne roser har jeg aldrig hørt om, men det er ikke så underligt taget i betragtning, at der næsten findes flere roser, end jeg har hår på hovedet. Og jeg har en ordentlig manke. Jeg får ikke middelbart åndenød af denne, som jeg fik, da jeg i det nyeste blad af Haven (udgivet af Haveselskabet) så billede og beskrivelse af rosen Herzogin Christiana. Jajajajaja, jeg ved godt, at den er lyserød, og der også skal være noget for enhver smag ;-) Det var blot et vink med en vognstang.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gik som sædvanligt lidt hurtigt med at få trykket på knappen, så man må selv fratrække og tillægge de rigtige bogstaver.

   Slet
 19. Kære Nette - det må jeg sige; skøn, skøn rose. Jeg
  er allerede i gang med research. Den skal findes ...

  SvarSlet
 20. Que bonito post, me he paseado por tu bloc y me ha encantado, te invito a ver el mio, esta semana decoramos y reciclamos todo un arte, espero que te guste y si es asi y no eres seguidora espero que te hagas ahora, gracias por visitarme. Elracodeldetall.blogspot.com

  SvarSlet
 21. Kære Claus.
  Sådan en rose går rent ind og kræver lige en ekstra vejrtrækning i det øjeblik man ser den.

  Jeg tror jeg kender den. Jeg har i hvert fald oplevet de skønneste langstilkede roser for snart 12 år tilbage. Vi skulle arrangere sølvbryllup for mine forældre og jeg var i blomsterbutikken og bestille mørkerøde roser til en dørkrans. Men, som jeg forklarede dem, ikke noget med lange stilke, for dem klippede vi jo af og vi havde ikke så forfærdeligt meget at gøre godt med, min bror og jeg.
  Da jeg så kom og skulle hente roserne kiggede ejeren på mig og sagde: "Ja, jeg fik godt din besked om at stilkene ikke skulle være lange, men da jeg hørte det var til et sølvbryllup, så har jeg besluttet at det skal være dem her!" - Frem hev han de dejligste, velduftende, forførende og fløjlsbløde dejlige dybrøde langstilkede roser, med blomsterhoveder på størrelse med min hånd.
  Jeg gispede - dels i respekt for blomsternes skønhed, overvældet af duften og deres smukke udseende, dels i chok ved tanken om prisen. Det opfattede han også, så han skyndte sig at smile og sagde det kostede ikke noget ekstra. Hvis han skulle give til et sølvbryllup, så skulle der ikke mangle noget ... Jeg gav kun 100 kr. for 10 roser så smukke at de mellem asters og fresier stadig strålede og tog sig fantastisk godt ud. Det var i midten af oktober og det kolde og fugtige efterårsvejr bevarede roserne, så mine forældre havde kransen hængende helt til december, først da kunne de ikke længere fortrylle nogen. Vi taler stadig om de fantastiske roser af og til og jeg glemmer aldrig hvor flink blomstemanden var.
  Desværre har han ikke længere butikken, den er solgt videre til en anden - men det var hans smukke gestus den dag der gjorde at vi fik vores blomster og brudebuket til brylluppet gennem ham.

  Hvis denne flotte rose kommer til Bilka vil jeg forære den til mine forældre :-)

  Kærlig hilsen
  Lisbeth K

  SvarSlet