Lige nu glæder jeg mig over ...

... den gulbladede klematis ’Stolwijk Gold’, som jeg også fortæller om min nye bog. Billedet til venstre er taget for et par dage siden, mens billedet til højre og nedenfor er fra højsommeren sidste år. På dem ses, hvor fint den limegule farve bevares hen over sæsonen.

 

20140430_110845 20130810_121411

 

Mange gulløvede planter mister farven hen over sommeren og bliver grønne, men altså ikke denne.

 

20130827_162002

10 kommentarer:

 1. Jeg måtte lige læse teksten 2 gange - tabte underkæben, da jeg så hvor frodigt der er uden for dit drivhus lige nu! Nå,men det var så heller ikke lige nu - men smukt er det og jeg må sige at det med gul bladet planter har en fantastisk effekt - du har helt ret.
  Med ønsket om en god regnfuld dag.
  Susan Sigvardsen

  SvarSlet
 2. Det er bare så smukt med det gulløvede sammen med de blå-lilla toner! Tillykke med færdiggørelsen af din nye bog - glæder mig til at blive inspireret :)

  SvarSlet
 3. Wow det er godt nok en smuk klematis!

  SvarSlet
 4. Jamen var det ikke den, som Bilka tog hjem sidste år? Eller var det forrige? Dejligt at du nu har sat sidste punktum i den nye krukkebog, så du forhåbentligt får lidt tid til at nyde foråret.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Bilka - nej, den har Bilka ikke haft på programmet.

   Slet
 5. Hej Claus. Det er super godt ud, men jeg må jo lige spørge - er det en mørkeblå snerle der gror sammen med Clematissen? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lotte - nej en lathyrus og en anden clematis - Rouguchi

   Slet
 6. Kære Claus.
  Jeg tager mine ord i mig igen: Det ser helt fantastisk flot ud med gult løv foran dit nye drivhus.
  Stolwijk Gold er meget fin og yndig. Hvad er det for en mørklilla plante den klatrer sammen med? Det ser rigtig godt ud.
  Kærlig hilsen Eliane

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Eliane - vent til du ser min bog. Så skal du se flotte sammensætninger med netop limegult løv

   Slet
 7. Hold da helt op - så frodigt det ser ud. Jeg er meget glad for klematis og har gennem flere år plantet flere af dem - men de lykkes ikke rigtig. Men jeg har nu ikke givet helt op endnu - og denne ser fortryllende ud.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet