Mange bolde i luften

I disse dage og uger er der rigtig mange bolde i luften. Vi er ved at tilplante omkring et par tusind - store og små - potter og krukker.

 

claus20140527_111450

 

Når først ’klaveret spiller’, ser det vældig tjekket ud, men backstage er det lige nu ret kaotisk.

 

Mange har svært ved at forstå, at jeg kan bevare overblikket. Men det er nu ikke noget problem.

 

claus20140527_111521

 

Når vi har ekstra travlt de næste dage, skyldes det, at jeg på tirsdag drager sydpå for at fotografere til min bog om romantiske haver. Jeg har aftaler i Frankrig, Belgien, Holland, Tyskland og Sverige, inden jeg den 18. juni skal være hjemme igen.

 

claus20140527_111507 claus20140527_111515

 

Heldigvis er haven i de bedste hænder qua mine gartnere og ekstra hjælp, der er indkaldt. Aldrig har jeg været så længe væk på denne årstid, og det bliver helt vildt spændende at gense haven, hvor roserne vil stå i fuldt flor, når jeg kommer tilbage.

21 kommentarer:

 1. Hej Claus.

  Herligt at se lidt kaos hos dig, så kan jeg bedre leve med mit eget!!!

  Hilsen Jette, Kr. Hyllinge

  SvarSlet
 2. Charlotte, Horsens28. maj 2014 kl. 11.39

  hvor opbevarer i da alle krukkerne, når de ikke er i brug? og bruger i noget specielt til at rengøre dem efter sæsonen?
  Hilsen Charlotte

  SvarSlet
 3. Oj!vila mängder!! men så blir/är det så vackert hos dej!!
  Ha en bra resa
  Mariana

  SvarSlet
 4. Hvor mon allé de krukker skal stå? Har du selv plads til så mange?

  Mange hilsner
  Anna

  SvarSlet
 5. WWWoooowww sikke en stak krukker
  Det skal nok blive giga flot..... Wwwaaaauuuww siger jeg bare !

  SvarSlet
 6. Til Anna
  Jeg har hørt at lidt vissent mos i bedene afskrækker dræbersneglene. Så det har. Jeg netop forsøgt her da jeg plantede mine dahliaer ud. Indtil videre er resultatet godt, dahliaerne er godt 1/2 meter høje og der er ikke Et blad der er ædt af endnu. Tilte gæld æder de lystigt af kejserkronerne i et andet bed, det gør knap så meget da de alligevel bare står og visner ned
  Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for svar, Mette!

   mange hilsner
   Anna

   Slet
 7. Kære Claus.
  Ja, der skal mange krukker til, når de skal pryde alle dine "pladser".
  Jeg glæder mig meget til at se billeder derfra. I må have et godt "system", siden I kan bevare overblikket.
  Kærlig hilsen Eliane

  SvarSlet
 8. Hvordan kan du dog undvære din have så længe? Det må være svært, men du får forhåbentligt set en masse skønne haver, hvor du kommer hen! Hold da op hvor vildt, med så mange krukker!

  SvarSlet
 9. Det er flot med mange krukker i haven, men bestemt også et stort arbejde at passe og vande dem, så godt du har gode medarbejdere, der kan tage sig af det :-)

  SvarSlet
 10. Kære Claus

  Det svimler helt for mig, når jeg hører så højt et krukke-tal. Og hvad skuer mit øje? GLASEREDE krukker! Nå da da.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Nette - i min nye bog skriver jeg netop om, at man har et standpunkt, til man tager et nyt. Kh Claus

   Slet
 11. Hej Claus.
  Rigtig god tur, dejligt at du forbereder os på hvad vi har at glæde os til i forhold til udgivelser, den romantiske have... det lyder fantastisk berigende.

  SvarSlet
 12. Wauw.. Godt du har styr på rodet Claus ;o)
  Der er godt nok meget.. Men hvor ville jeg ønske det var mig.
  Rigtig god tur sydover, ser frem til den næste bog. Det er jo lige før det bliver samlerobjekter for nogle af os ;)

  SvarSlet
 13. Kære Claus.
  Klaveret spiller og stemmer fuldstændig.
  Det er godt nok lang tid at du er væk.
  Rigtig god rundtur.
  Sig enlig til hvis du skal bruge en kamera holder.
  Kærlig hilsen Paw.

  SvarSlet
 14. Kære Claus
  det er vist godt med dine hjælpere også selv om du ikke skulle ud at rejse!. Det bliver et fantastisk syn. Der skal nok blive kræset for de visuelle effekter i opstillingerne - den opgave ligger klar til dig når du kommer hjem. God tur
  Anne Marie Christensen

  SvarSlet
 15. Det tyder på at blive et fantastisk år i din have, endnu en gang.
  Og sikke et skue du vender hjem til. Efter min mening så er det helt fantastisk, når ens roser springer ud.
  God tur, og pøj pøj med at få nogle smukke billeder, til den næste bog.
  Mvh. Charlotte

  SvarSlet
 16. Det ser frodigt ud - og der er system i kaos, er jeg helt sikker på. Jeg har priklet hosta ud - og det er lykkedes mig at "fange" lidt frø fra en gravid dobbelt julerose. Så de blev sporenstregs sået, og skal så "bare" stå til næste år, inden de spirer, så vidt jeg kan læse mig til i din dejlige bog om emnet.

  Ellers har jeg nydt en lang dag i haven i skvalderkålene. De er ved at springe i blomst, så nu haster det. Man skal lære at holde af dem, har jeg hørt, så nu har jeg besluttet at plukke en stor buket til havebordet. Så kan jeg sidde der med min kop pausete og se på dem - og ØVE mig i at holde af dem. Jeg er bare bange for at det tager adskillige potter te at komme så vidt til ligefrem at holde af dem.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 17. Kære Claus
  Spændende at se, når alle krukker er plantet til :-) En umulig opgave, tænker jeg, hvis ikke man havde flere hjælpende hænder til rådighed, som du har, via dine gartnere. Du er heldig :-)
  God tur rundt i europa. Bliver spændende at følge dig.
  Kh
  Jeanette

  SvarSlet
 18. Kære Claus
  Jeg købte din dejlige bog "I Potter & Krukker" og blev vældig imponeret og inspireret. Kørte i Bilka og købte et hav af krukker, leccakugler, jord - og "dine" planter. Det har været en KÆMPE succes, men hvad gør jeg nu, hvor vinteren nærmer sig? Jeg har ikke hverken drivhus eller vinterhave. Skal jeg lade planterne (hortensia, buksbom og utallige klematis) stå ude eller under halvtag og skal de i så fald vandes??? Jeg vil jo gerne kunne få glæde af de dejlige planter næste år også :-) Hilsner fra Maj Schjøth

  SvarSlet