Så blomstrer den igen!

Det er bestemt ikke første gang, jeg skriver om den lyserøde skærmblomst Chaerophyllum hirsutum. Men jeg synes, at det er på plads at nævne den igen, fordi den er så skøn.

 

20130610_173354

 

Særlig kendt er den ikke. Mon nogle af jer har fået fingre i den?

15 kommentarer:

 1. Ligner lidt Verbena? Den er super flot.

  SvarSlet
 2. En god gerning kan ikke gøres for tit, ved du nok :-)

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 3. Nej, hvor er den yndig. Den kunne jeg godt tænke mig i haven. Er den flerårig?'
  Med venlige hilsner fra Helle

  SvarSlet
 4. Nej, desværre ikke indtil videre har du kun fået indført Ravenswing og en hvid skærmblomst jeg ikke lige kan huske navnet på i mine bede;0)
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 5. Underligt at denne skønhed ikke er mere kendt i Danmark.
  Jeg havde glædet mig til at have den i min have i år, men planterne jeg fik ud af de frø jeg såede sidste forår, er kun blevet 5 cm høje.

  SvarSlet
 6. Ja, jeg såede og satte den ud i kulden i januar, og tre planter er dukket op :) Det er jeg egentlig tilfreds med, for jeg husker et af dine indlæg, hvor du fortalte, at skærmplanter hurtigt mister deres spiringsevne - jeg har været heldig med de tre, som forhåbentlig kan blive til flere over de næste par år :)
  Kh Linda

  SvarSlet
 7. Jaaaa, efter et par år hvor den har været udsolgt, har jeg fået den sendt med posten for et par uger siden fra skovbystauder. Jeg er en lykkelig kvinde, for jeg har også fået pimpinella i år, jeg er SÅ lykkelig :) de er fantastiske begge to. Ja begge er stauder. tAK claus fordi du gav os kendskab til dem. Jeg har søgt i 4 mdr efter papaver karine, nogle der har kunne skaffe den i dk?

  SvarSlet
 8. En dejlilg sart farve. Jeg er nu bange for, at den vil drukne i alle mine skvalderkål, så jeg nøjes med blomsterne fra dem - skvalderkålene altså. Man kan jo blive nødt til at holde af dem, når man har så mange af dem.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 9. Den er så yndig. Har den selv i haven og er meget begejstret.
  Det bedste er næsten, at den hurtigt vokser til og kommer til at fylde godt.

  SvarSlet
 10. Den er desværre ikke lige sådan at få fingre i :-(

  SvarSlet
 11. Hej Claus. Den kunne jeg godt tænke mig den skærmplante, den er virkelig flot! Nu er jeg lige blevet opdateret på din blog og jeg er meget glad for al den aktivitet der er her!

  SvarSlet
 12. Ja, jeg har den og den sår sig villigt, så jeg har efterhånden mange. Skøn er den og det er bare dejligt at der bliver flere og flere af den.

  SvarSlet
 13. Åh, ja. Så begynder han igen med sine skærmplanter - udelukkende for at plage mig med dem. De er svære at have i krukker, synes jeg. Er der nogle der har erfaringer med det? Jeg har ranunkler, det smager da lidt.

  SvarSlet
 14. Nej og nej, men når du bringer billeder af den, bliver jeg jo nødt til at søge, for den må da ind på matriklen her, lige min farve og så let at se på, flot og klart billeder du tager. God have dag til dig og dine gæster.

  SvarSlet