Så er det slut med vibeæggene

Men jeg fik da lige plukket ind til en lille buket i dag.

 

claus20140515_142053 claus20140515_142231

 

Her er de i selskab med den mørkbladede vild kørvel, Anthriscus sylvestris ’Ravenswing’.

12 kommentarer:

 1. Vibeæg har et farvespil som er helt særligt. Jeg kan godt forstå at du nyder dem til det sidste.

  SvarSlet
 2. Åh, hvor er den smuk :)
  Venlig hilsen
  Vibeke Viuff Andersen

  SvarSlet
 3. Utroligt så længe du har haft glæde af de skønne vibeæg!

  SvarSlet
 4. Enkelt og smukt

  Bente

  SvarSlet
 5. Veldig vakkert!
  (Og der fikk jeg navnet på den skjermplanten, kørvelen, Ravensving(som jeg etterlyste forleden, på bildet sammen med allium :-))

  Hilsen Annette

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Annette - herligt. Undskyld, at jeg har været så lang tid om at svare.

   Slet
 6. Ja her er de helt avblomstret, men heldigvis, der er da andre lekre Fritillaria som fortsatt byr på seg selv :-))

  SvarSlet
 7. Ok... det er det, de hedder :-D

  Så dem for første gang for omkring tre uger siden... i et familiemedlems "vilde" have (Læs: Ukrudt, buske, stauder og træer i en stor pærevælling). Desværre opfattede de, jeg var betaget af den skønne blomst... ellers havde jeg... udstyrret med skovl, gravet den op og taget den med mig :-D

  - Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe Pia, der fik jeg formiddagens grin. Jeg har også en havenabo, som har "skovhave" (læs: 99999999 skvalderkålsplanter). Det er nok også vanskeligt at rende ubemærket rundt med en skovl i hånden, mens man ser på folks haver. HOV! Gad vidst om Claus Dalby ville bemærke at jeg gik rundt med en skovl, alt imens jeg beundrede hans have?

   Slet
 8. Her er vibeæggene gået i frø for lang tid siden. Jeg håber meget, at der kommer endnu flere til næste år.

  SvarSlet
 9. Hvor fin en buket.
  Det er lidt vemodigt hver gang en særlig skattet sort har toppet og man skal vente et helt år på den næste omgang.

  Knus, Lisbeth K

  SvarSlet