Vi kan ikke udstå tagetes ...

... hører jeg af og til folk sige. Men det kor kan jeg ikke istemme mig.

 

claus20130726_192102

 

Jeg elsker de gammeldags orange i mit flammebed, og i plantekasserne uden for køkkenet har jeg hvert år tagetes ’Vanilla’.

 

claus20130726_192601

 

Den kan I få i Bilkas Havecentre fra i morgen.

17 kommentarer:

 1. Lige den fine Vanilla' har jeg også kikket langt efter, skønt den nu er klar i Bilka, mon de fine udplantnings klokkerranker, altså de gode Claus Dalby typer, kommer i år ;-) ? God have weekend fra Krullskrukker

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Mette - desværre ingen klokkeranker i Bilka i år.

   Slet
 2. De tåler næsten alt og giver farve til bedet. Hvis man ikke bryder sig om lugten, så er Vanilla næsten lugtløs

  SvarSlet
 3. Vanilla er meget smuk. Jeg har den i drivhuset.

  SvarSlet
 4. Vanilla er super smuk - de orange må du godt ha' for mig ;-)

  SvarSlet
 5. Ja Vanilla er smuk i den plantekasse du har uden for køkkenvinduet - flot sammensætning...

  SvarSlet
 6. Hvor er de smukke i den sarte farve:-)

  SvarSlet
 7. et dejligt billed - god sammensætning rolige og afdæmpet. Det kan jeg godt lide.

  SvarSlet
 8. De er smukke. Desværre er dræbersneglene vilde med dem

  SvarSlet
 9. Fint tilbud, den Vanilla hos Bilka i morgen. Men jeg er også spændt på, hvad Bilka ellers disker op med i weekenden. For en gangs skyld har jeg nemlig mulighed for at komme i Bilka. Jeg skal til konfirmation i Horsens og har valgt at bive en dag længere i Jylland ..... bare for at kunne handle i Bilka ... selv om jeg egentlig burde skynde mig hjem at gøre klar til, at min min elskede datter og børnebørn kommer på ferie om en uge. Men hvad gør en havenørd ikke, når muligheden nu byder sig?
  Happy Gardening
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 10. Eine ganz tolle Bepflanzung.
  Die Farben sehen so harmonisch aus.
  Liebe Grüße.
  Daniéla

  SvarSlet
 11. Rigtig god have weekend.

  Tagetes er måske ikke den smukkeste blomst til haven, men her på gården bruger vi dem meget i de bede, hvor vi har roser og stauder, de har en stærk lugt, som holder rådyr og harer væk.
  På den måde spiser dyrene ikke alle mine smukke blomster og planter.

  Forårs hilsner fra Tina

  SvarSlet
 12. Claus, som altid er det fantastisk forførende at se en kendt blomst i en sjælden variant .... man mærker den indre zombie vågne i ens inderste og hjernen går i tomgang mens man tænker: "Orv. WauW! Tænk at den findes i den delikate farve. Den MÅ jeg have i min altan:-)"

  Vi har allerede den orange som min yngste ikke kunne passere forbi uden af få med hjem i vognen på sidste Bilka-ekspedition. Men den der .... :-)

  ...Og så lige et forsigtigt og yderst ydmygt "har du mon set min mail til dig?" Jeg er nemlig lidt i tvivl, så jeg håber meget på din hjælp.

  Kærligst Lisbeth K

  SvarSlet
 13. Hvor er det sjovt du siger det, for jeg er én af dem, som mener nøjagtigt det samme om targetes :-) Jeg er heller ikke en stor fan af de orangefarvede targetes, men jeg MÅ nok sige, at de beige/vanillafarvede er vel nok en meget, meget smuk udgave af targetes :-) Dejligt at du altid formår at vise ALLE slags blomster fra deres bedste side.
  God weekend og held og lykke med åben have arrangementet.
  Kh
  Jeanette

  SvarSlet
 14. En hel vidunderlig sammensætning. Pludselig ærgrer det mig, at vi ikke har mulighed for altankasser - for bedre og smukkere kan det ikke gøres.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
  Svar
  1. Hannemor, jeg kan ikke dy mig for at minde dig om de smarte altankasser som Jytte og John har sat op foran et gammelt sprosset vindue på en flad væg og med en bænk foran. Så smart et påfund! Måske har du også en væg der kan inddrages? Det så utrolig fint og helt naturligt ud hos Jytte og John.

   Kh. Lisbeth K

   Slet