Video d. 16. maj 2014

4 kommentarer:

 1. Tak for den smukke tur gennem skovhaven, den fine biskophat må jeg da simpelthen snart have købt. Du lokkede med vild kørvel forleden så sådan en enkelt har jeg nu indkøbt. Man kunne jo høste frø og så, men det er altid i blomst, at jeg bemærker planten. Især i parken ved Gisselfeld er der mange, men der står planten i blomst. Det vil næppe være populært med planteskovl i parken, så nu kan jeg senere på sommeren høste frø fra egen plante.
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 2. Tak for en fin runvisning. Jeg er ved at samle inspiration til en hvid skyggehave, så det var perfekt timing med denne video.

  SvarSlet
 3. Kære Claus

  Det ser imponerende og vidunderligt ud i din skovhave. Det er næsten utroligt, at du stadigt har tulipaner i knop. Her render jeg rundt for at deadheade såvel tulipaner som narcisser. De er alle helt færdige, men der er jo så meget på vej. Den flotte biskophat som har været på min ønskeliste et stykke tid, er på mirakuløs vis dukket op helt af sig selv i min have dette forår. Det må være en fugl, som på den måde har sagt tak for den mad, jeg hænger op hele året, for ingen af mine havenaboer har Tallima Grandiflora i haven. Selvom roserne selvfølgelig endnu ikke er sprunget ud, er jeg begejstret for denne årstid, hvor alt står og ser sundt og friskt grønt ud! Det er en fryd.

  SvarSlet
 4. Tak for en dejlig tur i skovhaven. Skønt at se, at der stadig er tulipaner i fuld flor - her er de takket af. Men jeg må da vist ud og deadheade - det har jeg ellers ikke gjort i før. Skøn duskkonval - har aldrig set den før. Og jeg er helt vild med de skønne hostaer under tulipanen saporo. Jeg har altid troet (lært) at vild kørvel var ukrudt - så de er blevet rykket op. MEN i dag har jeg skam ladet flere stå - med vilje - og de er egentlig skønne i blomst lige nu. Jo, man lærer hver dag.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet