Video den 18. maj 2014

 

I dag har jeg haft åben have, og det har været rigtig hyggeligt.

 

Jeg har bemærket, at flere af jer, der besøger bloggen, ikke er på Facebook, og derfor vil jeg til næste arrangement i juni lave en lodtrækning her på bloggen. Det vender jeg tilbage til.

16 kommentarer:

 1. Tak for endnu et meget inspirerende kig i din fantastiske have! Glæder mig til at høre mere om lodtrækningen her på bloggen!

  SvarSlet
 2. Hvor er det dog dejligt at ikke-facebookere også får en mulighed for at se dit haveparadis. Jeg vover at lægge min mail på din blog her i den anledning a_faerch@post9.tele.dk

  Og tak for denne tur i din have - jeg er ret fascineret af din opspændte "ketcher-hæk".

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 3. Jeg slutter mig til koret af dem der ikke bruger facebook, og glæder mig over at vi igen får mulighed for at deltage i dine lodtrækninger :-))

  Tak for dine daglige bulletiner og havetip, skønt at følge

  Mette

  SvarSlet
 4. Det er ikke mig, som fitnesscentrene lever af - jeg kommer der aldrig. Jeg startede i stedet for i morges med at grave hele 3 store trillebørfulde skvalderkål og andet ukrudt op - lige så sveden drev. Jeg tror bestemt, det er lige så sundt. Og hvor fik jeg så den energi fra? - se jeg fik en stor saltvandsindsprøjtning i går i det bakkede terræn i Flade, hvor jeg rigtig nød at tulle rundt i Tante Grøns skønne haveunivers. En virkelig inspirerende eftermiddag - en skøn have. Og jeg var bestemt ikke den eneste, der havde fundet vej dertil. Og det var dejligt at få sat ansigter på et par af dem fra bloggen her. TUSIND tak til Tante grøn med familie fordi I er så generøse at åbne jeres have og lade os alle få et kig og hente inspiration. Det bliver bestemt ikke sidste gang. Jeg glæder mig allerede, til vi ses igen en anden gang.

  Tak til Eliane for den smukke Iris - den er allerede plantet - det var dejligt endelig at få sat ansigt på.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Hannemor

   Du var en jeg missede hos Tante Grøn. Men jeg var der skam også :-) Håber vi falder over hinanden en anden god gang.

   Kh. Lisbeth K

   Slet
 5. Tak for endnu en dejlig video.

  Og så glæder jeg mig også over at vi der ikke er på facebook endnu engang kan deltage i lodtrækningen.

  Bente

  SvarSlet
 6. Det er nu en god opfindelse, du har gjort dig, med det gule løv. Det lyser virkelig op på en både raffineret og frisk måde. Lidt ligesom solen der danner mønstre på plænen under et gammelt æbletræ. Her i haven har vi også kørvel, men den har nu sneget sig ind helt af sig selv, og er ikke lige så avanceret som dine med det smukke, mørke løv.
  Tak for kig,
  Kh Mathias

  SvarSlet
 7. Kære Claus

  Smukt og frodigt ser det ud. Der er nok gang i ønskelisterne rundt om i hjemmene hos dine heldige besøgende, efter de er kommet hjem. Ravenswing ligner lette kniplinger, som svæver i vinden. Pragtfuld årstid.

  SvarSlet
 8. Kære Claus
  Tak for en dejlig tur i din have. Jeg spekulerer som en gal over hvor jeg skal få plads til flere Ravenswing ;-) Den er nemlig helt fantastisk!
  K.Gro -

  SvarSlet
 9. Hej Claus,
  langt om længe melder jeg mig i koret af lovprisere af din havestil. Jeg kan kun sige din stil har "ændret mine øjne". Vilde planter, der før fik betegnelsen "det argeste ukrudt" få nu ophøjet status, som eksempelvis kørvel. Jeg har været i fuld gang, næsten dagligt, med at suge inspiration til mig fra din blog og dine bøger, i henved små to år tror jeg, uden at have haft overskud/tid til at kommentere. -Og jeg er ved at skabe mig mit eget lille bitte paradis af blomster ÅRET RUNDT, håber jeg det ender med i hvert tilfælde. Min store drøm er at få mere en bare et kig mellem tremmerne i din have, og håber det en dag bliver min tur til at blive udtrukket til en tur i din "park" af en have. Tilsidst en stor tak for at du deler så rundhåndet ud af dit haveliv og erfaringer.... Hilsen Lene

  SvarSlet
 10. Kære Claus.
  Jeg håber, du havde en rigtig god dag i går, med søde interesserede mennesker.
  Tak for et par dejlige videoer. Jeg er meget begejstret for dine lilje-blomstrende tulipaner, de er meget smukke. Ja, det hele er utroligt smukt, også skærmblomsterne.
  Vi har haft et par dejlige dage på Mors og vil gerne her sige tusind tak til Tante Grøn og Syrenprinsen for en pragtfuld eftermiddag. Et fantastisk stort arbejde ligger til grund for, at vi kunne nyde en skøn have med en masse spændende planter,...... som vi kunne genkende, men ikke huske navnene på:).
  Det var også dejligt, at så mange kom og hilste på os (vi havde navneskilt på). Det er rigtig dejligt at få et ansigt på navnene. Tak for det. Også tak til Tante Grøn for idéen med navneskilte.
  Mange kærlige hilsner til Jer alle fra John og Eliane

  SvarSlet
 11. Hej Claus!
  1000 tak for det dejlige kig i din FRODIGE have, det er en stor fornøjelse, ren lise for sjælen!
  Og jeg jublede da jeg læste om en ,mulig, lodtrækning her på bloggen, er nemlig en af dem der ikke er på fb!
  Med naturglade hilsner Anette

  SvarSlet
 12. Jaaah, så har jeg måske en chance for at komme se din dejlige have i virkeligheden.

  Anne, Birkerød

  SvarSlet
 13. Hej Claus
  Tusind tak for et par skønne timer i din fantastiske have. Det har været en drøm længe for mig at se den i virkeligheden, jeg har fulgt dig óg din have via blog og bøger gennem flere år og jeg blev ikke skuffet.

  SvarSlet
 14. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 15. Kære Claus
  sikken en frodighed allerede nu. Det er en skøn stemning på videoen med lyset og fuglene som synger. Her på matriklen er den første rose sprunget ud. Utroligt, men sandt.
  hilsen Anne Marie CHristensen

  SvarSlet