Video den 24. maj 2014

7 kommentarer:

 1. Kære Claus.
  En frodighed uden lige. Kan ikke beslutte mig for hvilken plante der er smukkest for de udgør jo en bedårende helhed.
  Med et stort smil, glædes jeg og mindes en speciel og dejlig gåtur langs Leeds-Liverpool Canal hvor den lyserøde springbalsamin trivedes frodigt. Det var sidst på september og ved mindste ved frugterne ..... pliiingg, så krøllede frøstanden op og spredte gavmildt sine frø. Det gav et lille gib i os hver gang. Sådan kan man også lære en plante at kende .... ;0)

  SvarSlet
 2. Åhh, der skulle naturligvis stå ' ved den mindste berøring'....... vækkeuret ringer kl 05.00 !!!
  SOV GODT søde ven. Kh Iris.

  SvarSlet
 3. Kære Claus

  Hver gang jeg ser, at du igen har lavet en video, glæder jeg mig til at se den og har altid høje forventninger. Jeg kan med glæde fortælle, at jeg heller ikke denne gang blev skuffet ;-) Det ser SÅ dejligt ud.

  I dag foldede de første roser sig helt ud hos mig. Ikke mange endnu men The Mayflower og Stanwell Perpetual sloges om at komme først. Skønt igen at kunne stikke næsen ned i en rose og indsnuse duften. Det er sådan en dejlig tid lige nu.

  SvarSlet
 4. Mere åhhh. Har helt gleeeeemt at kommentere på de herlige inspirerende indlæg og flotte fotos du har præsenteret i ugebladet ' Hjemmet'. Vil glæde mig til flere lækkerier. Uhmmmms.
  Kh. Iris.

  SvarSlet
 5. Kære Claus.Tak for sidst.Den vilde Kørvel blev jeg da lidt betaget af kan godt li den sådan danser over bedet,men har du bare taget dem ude i vejgrøften?så skal jeg da bare ud og hive op.

  KH Thyra

  SvarSlet
 6. Så meget der sker på én uge! Sidder i haven og ser din film - hvis ikke det inspirerer til at ta ekstra hårdt fat herude så ved jeg snart ikke :-) Du har Eden på jord, kære ven. Og os som har været så ufattelig heldige at opleve det, har smagt lidt af det guddommelige. Du kan ikke forestille dig hvor stort et aftryk det sætter i hjertet. Mange mange mange tusinde tak - dybt fra hjertet.

  SvarSlet
 7. Endnu engang masser af inspiration - tak for det!

  SvarSlet