Video den 25. maj 2014

9 kommentarer:

 1. Hej Claus,
  sikke en produktion. Godt at du fortalte snerlerne ikke kan lide kulde. Det meget lune vejr lokker til at plante ud. Så planter jeg mine ud om 1 uges tid - Efter Grundlovsdag skulle være en god plantehusker for sommerblomster der skal lykkedes. Tak for en dejlig video og pas på ikke at falde ned af de der stiger:)

  SvarSlet
 2. Du må passe på dig selv :-) Tak for kigget i dit flotte drivhus. Jeg har tænkt på, hvordan det gik med dine blomster, du såede under ølkrus engang - lykkedes det mon?

  SvarSlet
 3. Ihhh, hvor ser det skønt ud, sikke en fantastisk orden :-) og dejlige praktiske planteskilte, synes at de fleste man kan finde i butikkerne er alt for tykke og alt for smalle. Mange hilsner fra trinelob

  SvarSlet
 4. Det er så smart med dine hylder i hylder i drivhuset. Har sået solsikker ude men de kommer ikke rigtig. Mon jeg skulle have sået dem i drivhuset først<??

  SvarSlet
 5. Det er nogle fantastiske drivhuse du har. Jeg er blevet helt vild med selv at lave stauder, efter at have fulgt med her på blokken gennem de sidste 3 år. Du inspirerer bare til at komme i gang og ikke være så bekymret for, om det kan lade sig gøre. Jeg har for første gang i år brugt mit drivhus til at lave planter. Det er blevet til akelejer, primula, Staude latyrus, lamme ører og meget mere. Tusind tak for dine fantastiske indlæg her på blokken, det giver helt sikkert blod på tanden.
  Mvh. Charlotte

  SvarSlet
 6. Hej Claus
  Det lyder vildt dejligt med at du har åbnet op på bloggen for havebesøg.
  Det ville glæde mig usigeligt, hvis jeg blev en af de heldige.
  De bedste hilsner
  annagroen@has.dk

  SvarSlet
 7. Jeg vil gerne se haven i Juni! Karin
  khildenbrand3@googlemail.com

  SvarSlet
 8. Kære Claus,
  Spændende og informativ tur rundt i væksthuset. Det er altså helt utroligt alt det I har gang i...
  Mit postbud har lige været her, og jeg nærmest flåede pakken ud af hænderne på ham. Han så da også noget overrasket ud, men så fortalte jeg, at den indeholdte din nye bog. Så forstod han bedre, og vi snakkede lidt om have og blomster. Postmanden er nemlig også haveglad - og har endda været med mig på havevandring. Hyggeligt.
  Endnu engang tillykke med bogen. Den er min nye favorit!
  Kh Mathias

  SvarSlet
 9. Kære Claus
  Kan du mon fortælle lidt om de små firkantede potter du har de udpriklede små planter i - er det rootrainere?
  kh Faster

  SvarSlet