Video den 31. maj 2014

6 kommentarer:

 1. Tak for kigget - det er bare et fantastisk hus med gode, gennemtænkte funktioner - det kan jeg godt forstå, du er glad for!

  SvarSlet
 2. Kære Claus.
  Mange tak for levende billeder. Som altid dejligt med et gensyn med dit fantastiske vækshus. Virkelig en imponerende bygning og ikke mindst indretning. Hvem der var så heldig at vokse op der. Sikke en svir.
  jeg ønsker dig alt godt på din Euro-Tour, med masser af spændende events i vente. Husk at medbringe rigeligt med opladeudstyr til dine cameras. Pas godt på dig. Knuzzzz Iris.
  PS. GLÆDER mig til at følge dig på din færden.

  SvarSlet
 3. Kære Claus

  Tak en dejlig video fra det dejlige væksthus.
  Som altid beundre jeg det rigtig meget og forstå godt du værdsætter det rigtig højt med alle de fine dejtaljer som der er. Det er et rigtig ønske hus for en gammel væksthusgartner som mig.

  Så fik jeg hentet dit helt eventyrlige barn hos boghandlen ( eller sønnen gjorde) og selvfølgelig skulle jeg bladre den hurtig igennem, selvom jeg burde hakke ukrudt i haven.
  Hold da oppe for en lækkerbisken. Det ene fantastiske og skønne billede efter det andet dukker op på hver en side man kommer frem og man bliver mere og mere trylle bundet for hver en side man kommer frem.
  Det er en bog som går lige en i hjertet med størrelse 50 i træsko, og som ville blive slidt op hvis man ikke passer på.
  Du har gjort det til kæmpe krydser og kæmpe boller og meget lange slanger, så du kan være pave stolt over dette flotte værk eller barn.
  Tak Claus fordi du endnu en gang har lavet et kald godt værk og har mestret fotoapparatet og skrivemaskine til fulde .

  Stort knus og kram herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. P.s stort knus til Ringkøbing, Mors , Odense og ikke mindst Charmetrolden Paw og hans skønne familie.

   Slet
 4. Det er helt sikkert et dejligt væksthus, du har der. Ja det må være rigtigt dejligt at kunne lave gennemtræk, det er bestemt noget der mangler i mit drivhus.

  Mvh. Charlotte

  SvarSlet
 5. Hej Claus
  Uhhh hvilket dejligt væksthus - det ser fortryllende ud - sådan et tror jeg også godt, jeg kunne vænne míg til at have. Også en rigtig god tur til dig - det lyder, som om det kun kan blive en dejlig tur.
  Har lige siddet og læst lidt op på dine seneste indlæg, men jeg er såmænd begyndt at overveje, om jeg helt skal stoppe med at følge med her - jeg tør næsten ikke mere, for jeg bliver fristet den ene gang efter den anden, og mere og mere af min i forvejen lille græsplæne må lade livet. Du får tankerne til at rumstere i hovedet. Måske jeg lige kunne ..... osv. Nå, men faktum er også, at min have ser bedre ud end nogensinde før (ikke bare min mening, skal jeg skynde mig at sige, men også andre har bemærket en synlig forandring gennem de seneste år), og det skyldes dig og al din inspiration. Så alt i alt kan jeg vist kun være tilfreds og fortsætte - det ender jo nok med, græsset helt forsvinder.
  Har lige fået din bog i hænderne i går, og den ser fantastisk ud - skønne billeder (som altid) - tror at jeg kommer til at google flittig i den næste tid, for at se, om jeg kan finde nogle tilsvarende skønne ting.
  Hilsen Anita

  SvarSlet