Video den 4. maj 2014

11 kommentarer:

 1. Tak for en dejlig video ;-)

  SvarSlet
 2. Ih altså, hvor er det attråværdigt, at du allerede nu ingen bare pletter jord har!

  SvarSlet
 3. mon ikke den er fra 4. MAJ??

  SvarSlet
 4. Sikke et flot bed - proppet med smukke løgvækster :-)
  Her ser man virkelig hvor tæt du formår at skrue dem ned. Imponerende! Både imponerende flot, og også imponerende at man kan plante så tæt.

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 5. Kære Claus.
  Et veritabelt festfyrværkeri. Skønne Tulipaner. mange tak for smukke levende billeder. Rigtig god dag. Kh, Iris.

  SvarSlet
 6. Sikke dog et mylder af løgplanter - og de står flotte i fuldt flor endnu. Mine er desværre så småt ved at takke af. Men de har også stået i fuld sol de fleste af dem. Jeg nyder også rigtig mange lilla judaspenge - de skal multimangfoldiggøres til efteråret, når de danner frøstande. Og jeg nyder faktisk lige nu de røde og hvide løjtnantshjerter. Jo, der er meget at glædes over i haven just nu.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 7. Imponerede smukt :-) Sikke et dejligt skue.

  SvarSlet
 8. Ja det er da et imponerende syn!! og meget smukt! :-) Jeg bed lige mærke i, at du sagde du ville klippe spidserne af de visne løgvækster. Kommer det ikke til at påvirke næste års blomstring?? Ja jeg spør fordi jeg heller ikke er så glad for de triste blade.
  Knus Gro - Jeg håber du nu har tid til at svare ;-)

  SvarSlet
 9. Kære Gro - undskyld sent svar. Der sker ikke noget ved at klippe de visne spiser af bladene. Dem er der jo ikke mere liv i, og derfor kan de ikke bringe yderligere kraft til bladene. Kh Claus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, for dit svar Claus, jeg er heller ikke så hurtig;-)...Der er jo tusinde ting jeg skal!
   K.Gro

   Slet