Vil I se barnet?

image

 

Nu kan I se, hvad I kan vente jer af min nye bog. Klik her. Bogen er ude i boghandelen omkring 20. maj,

 

Men I kan også bestille den her.

30 kommentarer:

 1. Kære Claus

  For hulen da, sikken et eksemplar af et barn, det har du igen gjort til krydser, boller og slanger.

  Det bliver rigtig dejligt at kunne sidde med den i ro og orden og stor nyde hver en side.

  Ærgerligt at jeg ikke tør bestille den før den 19 maj, vil ikke risikere at posten smider alt for meget rundt med den så den får elefantøre, lige som sidst da jeg fik den Hvide Have.

  Rigtig god dag, Claus og tak fordi vi fik et glemt af denne helt unikke bog.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  .

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Pia - tak for dine altid søde ord.

   Slet
 2. Ja jeg ved da hvad jeg ønsker mig til føsda.
  Hvilke smukt barn og det ses tydelig hvem far er.
  Du har så fine og gode gener Claus.
  I er begge smukke.
  Nej hvor jeg glæder mig til at kikke nærmere.

  Kære Pia
  Gi ham posten en røffel, for hulen da.
  Knus fra mig til dig.

  Kærlig hilsen Paw.

  SvarSlet
  Svar
  1. kære Paw

   Du kan tror at det gjorde jeg også, samtidig med at jeg snakkede med en rigtig sød dame på klematiskontoret. Hvor jeg fik den ypperste og flotteste behandling.

   Stort knus til dig herfra, min bedre halvdel har indsat din koordination på gps til næste weekend.

   Knus og kram herfra Pia

   Slet
  2. Kære Pia.

   Kan man nu indstille GPS'en på "koordination Paw" næste weekend? - for så tror jeg sørme også, jeg vil prøve det:-)..

   Apropos til den med postbuddet og pakkerne. Her i byen når pakkerne ikke altid frem. De bliver tyvstjålet på postcentret om natten. Kun kan man håbe, at Claus' bog er så tung, at de slet ikke kan løfte den - eller at de går efter noget mindre og lettere:-).

   Knus til jer alle

   Slet
 3. Tillykke Claus!
  Du må siges at vær en sand mester i at nedkomme - undskyld, udkomme gang på gang :-)

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 4. Gratulerer med ny bok!!! :)

  Tenker på å bestille boka etter å ha sett den i hurtigfilm, men har en del spørsmål... inneholder boken plantenavn på hva som er sammenplantet i krukkene? sender dere boken som brev eller pakke (ser at det er vesentlig forskjell i porto på brev og pakke), og hva kan jeg da forvente meg i portokostnad til Norge? kan det bli lenge til boken kommer i salg i norsk bokhandel?

  Ellers vil jeg takke for en fantastisk fin blogg :) det er litt av en drømmehage dere har ;)

  Hilsen Johanne Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Charlotte - selvfølgelig indeholder bogen da navnene på alle planterne.

   Det nemmeste og billigste for dig vil være at bestille bogen ved Adlibris.

   Slet
 5. Har forudbestilt den, og glæder mig til at læse den - og nyde dine lækre billeder.

  SvarSlet
 6. Kære Claus

  Stort tillykke med barnet.
  Der er ingen tvilv om hvem faderen er! En dejlig livskraftig krabat, der med fars hjælp viser sig fra sin bedste side.
  Bogen er smuk, inspirerende og rent guf for en plante glad kvinde. Jeg glæder mig til at side under halvtaget i den gamle stol, med føderne oppe og en kande te. Du er fantastisk til at fange drømme ind på papir, så jeg glæder mig til at kigge, nyde, læse og drømme.

  Hilsen Susanne fra Nakskov

  SvarSlet
 7. Hej Claus,
  tillykke med seneste skud på stammen! Det ligner en ren slikbutik for haveglade folk.
  Den skal absolut anskaffes i en rasende fart :-)
  Mvh
  SuK

  SvarSlet
 8. Kære Claus,
  Tillykke med bogen.
  Ud fra `filmen´ står det mig klart, at du med denne bog endnu en gang vil puste til ilden. Aldrig før har det været så populært at dyrke i krukker, som nu. Så jeg er sikker på, at du nu vil sætte endnu mere fart på udviklingen. Og hvor er det skønt!
  Jeg elsker selv at have med krukker at gøre, fordi det er nemt og forholdsvis enkelt at lave noget pænt. Tænk sig - forleden lagde jeg et par billeder op i en havegruppe på Facebook, og billederne her fra min ydmyge have fik mange hundrede `likes´. Med det in mente tør jeg slet ikke tænke på følgerne af din nye bog. Det bliver smukt som aldrig før i vort lille land...
  Tak fordi du beriger os havefolk med dine store armbevægelser og mange smukke blomster. Også tak fordi du med din inspiration vækker haveglæden i mennesker, der ellers ikke rigtig `gider´ alt det med planter.
  Som en sød dame vist engang skrev til dig; "Der findes blomster, fordi du er til".

  Ved du godt, at du er en have-helt?
  Kh Mathias

  SvarSlet
 9. Tillykke med den nye bog, hvor ser den dejlig ud. Glæder mig til at læse den!

  SvarSlet
 10. Stort tillykke med endnu et vidunder af en bog. Sikke et arbejde der er lagt bag, stor sympati herfra.
  Jeg vil nyde bogen og lade mig inspirere WoW hvor flot.
  Endnu engang stort tillykke med udgivelsen.

  SvarSlet
 11. Kære Claus
  Stor tillykke med udgivelsen af din nye bog
  Den ser jo som alle dine andre bøger fantastisk flot og spændende ud
  Den vil stå øverst på ønskesedlen til min fødselsdag som heldigvis er lige straks
  Og jeg vil glæde mig til at fordybe mig i den og blive inspireret
  Kærlig hilsen Kirsten

  SvarSlet
 12. WOW Claus fantastisk flot. Jeg bestiller med det samme!
  Charlotte

  SvarSlet
 13. Kære Claus.
  Et stort tillykke med den flotte bog. Jeg kan se, at du har gjort det endnu engang.
  Jeg glæder mig virkelig meget til at få bogen i hænderne. Det er en helt speciel følelse, at sidde med en bog i så stort format og med så smukke billeder og uddybende tekst.
  Tak for dit store arbejde.
  Kærlig hilsen Eliane

  SvarSlet
 14. Du er en flittig herre, Claus. Billederne ser fantastiske ud. Blot krukkerne i sig selv er æstetik nok!

  SvarSlet
 15. Hej Claus og tilykke med dit nye mesterværk. Jeg havde egentlig tænkt, om det nu ikke var en bog, jeg godt kunne undvære (skulle spare lidt). Nå, men så viste du forsiden på bogen, allerede der begyndte det at gå galt, med tvangstanker om, at jeg da vist alligevel var nødt til ..., men forsøgte alligevel at overbevise mig selv om, at nej, den kunne jeg godt undvære. Men for hulen da, så får jeg mulighed for at gå ind og se, hvad bogen indeholder, og selv om jeg forsøgte at lade være, kom jeg alligevel til at trykke på knappen, og nu er det da gået helt galt. Det er da simpelthen en bog, jeg bare ikke kan undvære. Så det går med den, som med dine andre bøger - den havner herhjemme, hvor den uden tvivl vil blive bladre flittigt i. Den ser bare så superspændende ud. Men heldigvis kan jeg af et ærligt hjerte sige, at jeg aldrig har fortrudt købet af en af dine bøger. De er altid værd at læse og genlæse igen og igen, så jeg glæder mig til denne også.
  Hilsen Anita

  SvarSlet
 16. STORT, STORT TILLYKKE MED BARNET. Ser jo helt fantastisk ud :-)
  Kh
  Jeanette

  SvarSlet
 17. STORT og ♥lig tillykke barnet Claus. Nu er det jo ikke den første fødte, men derfor er det jo stort alligevel. Vi er mange som har glædet os - og den lille film ser VIRKELIG spændende ud. Jeg MÅ eje den...
  Krukker er skønne og vi har utallige af dem - nååe ja - ikke så mange som du, men jeg syntes de er super fine at møblerer haven med.
  Mange hilsner fra Susan

  SvarSlet
 18. Så har du gjort det igen!!!!!!! Lavet nye fristelser altså,,,,,,,
  Tillykke med "fødslen"
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
 19. Kære Claus.

  Også herfra skal der lyde et stort tillykke med udgivelsen af dit pragteksemplar af en bog. Tænk, du kan blive ved med at overgå dig selv. Det er stort. Hvis jeg kan tillade mig at være stolt af dig, så vil jeg være det, Claus.

  De allerkærligste hilsner herfra

  SvarSlet
 20. Kære Claus.

  Tænk at kunne skabe noget så smukt. Det er totalt overbevisende og helt helt suverænt, Claus.
  Dit talent er helt udenfor kategori og din farvesans er gåsehudsfremkaldende.

  Et overmåde velskabt og dejligt barn, som vil blive højtskattet og elsket.

  Jeg er også stolt af dig, Claus.

  Knus og mange varme tanker

  SvarSlet
 21. Ih, hvor jeg glæder mig. Især fordi alt er fra din egen have - og du kan bare det der. Billeder og beskrivelser kan jeg stykke sammen fra bloggen og dine øvrige bøger. Men det bliver SKØNT at have et digert værk om potter og krukker alene, i velkendt, stort format, smukke billeder til mange hundrede timers henførte drømmerier og konkret handling.

  SvarSlet
 22. "Blomsterne som tiiter frem, ønsker sig osse små - bierne besøger dem så de kan få; en baby en baby
  En rose springer ud, på markerne er blomsterbørn i spæde grønne skud; en bellis, en blåhat
  Blandt mosekonens siv, på mark og eng, i træ og skov, der pusler det af liv
  Fugle kvidrer fra solopgang, allevegne i jubelsang; en baby en baby
  Naturens barnedåb bekræfter at så længe der er liv så er der håb"

  Dine stærke og smukke gener slår igennem Claus :-) Man skal være blind for ikke at kunne se hvem far er! Velkommen i den store om omfattende familie, krabat. Ingen tvivl om det er ny højtelsket favorit - skæver til bogreolen, jo der er lavet plads :-) Nu holder du vel den obligatoriske barsel og kommer dig? Nå ikke? Der kan man sgu bare se hahahaha! PAS NU PÅ DIG!
  Tilslutter mig Tante; er osse meget stolt af dig.

  SvarSlet
 23. Kære Claus.

  Det er deri, magien ligger... Ikke alene sammensætninger af blomster og blade - men sammensætningen af billeder. På sider i bøger... Jeg drager stor nytte af internettes mulighed med billeder og ord om planter. Men når det kommer til fordybelse og at finde den helt specielle fornemmelse for noget unikt og sammenhængende, så kommer bogen ind som nummer et - næstefter virkeligheden. Da kan nettet slet ikke være med. Hverken din blog eller noget andet planterige "herinde", jeg er stødt på. Og det dufter heller ikke af bog ;)

  Hjerteligst

  SvarSlet
 24. Kære Claus.
  Det gør ikke mig noget at dit ny barn, bliver lidt forsinket,... så kan jeg trække forventningens glæde, lidt endnu. Har selvfølgelig været på sneak-peak-rov, og du søde verden, hvor ER der meget at glæde sig til. Og med så smukke fotos, koordineret og velorganiseret sat sammen. Kun en mester- Publisher, som du, kan fremtrylle en showstopper som, ´I potter og krukker´. Det er ren magi. Hvor ville have-verdenen være kedelig uden dig og dine brilliante idéer, så endnu engang, TAK fordi du er til. Du fortjener den aller største og smukkeste buket, denne verden kan frembringe. Glæder mig til at blive ejer af bogen.
  Kærligste hilsner, Iris.

  SvarSlet