Der er så dejligt ude på landet

Især i Skåne!

 

I går aftes fotograferede jeg dette dejlige sted, som I får flere billeder af senere.

 

Nu er jeg på vej til Kullen.

 

20140613_191829

9 kommentarer:

 1. Jeg elsker Skåne. Du er heldig som er der nå.

  SvarSlet
 2. Kære Claus.
  Jeg er også forelsket i Skåne.
  Ha en rigtig god tur og glæder mig til at høre mere.
  Kærlig hilsen Paw

  SvarSlet
 3. Aahhh hjertet synker ned på plads, luften er sød af duften af roser, dildskærme og nyslået græs. Der er blondegardiner og pelargonier i vinduerne. Man fikar kanelbuller eller paj og Zoega kaffe. Sommeren er uendelig i Skåne - og nu har jeg altså halvvejs "hjemve"!
  Nyd det for søren :-) Og send masser af billeder - gerne med duft om du kan!

  SvarSlet
 4. Strand hotell i Arild laver forresten fantastisk mad, om du sku få brug for lidt til ganen osse :-) Uden mad og drikke...

  SvarSlet
 5. Om du letar efter en romantisk trädgård besök Hannu Sarenströms trädgård på Kinnekulle vid Vänern.

  SvarSlet
 6. Tack för titten och välkommen tillbaka.

  SvarSlet
 7. Så fredeligt og dejligt, ser der ud. Det tror jeg godt man kunne vænne sig til!

  SvarSlet
 8. Åh Claus! Du giver mig sådan en længsel efter Sverige og ikke mindst Skåne, når jeg ser så idyllisk og poetisk et billede som dette. Ærgerligt at jeg ikke skal den vej forbi i år. Kullen er også et hit her i familien ... Nyd det, så vil jeg nyde dine indlæg.

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 9. Ja, der er skønt på landet - jeg bor der selv. Men denne have er da helt vidunderlig.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet