En travl dag

Det har været en virkelig travl dag, men skønt var det at komme hjem igen. I dag har Bo Bedre været her for at lave en artikel til næste år, i morgen kommer en norsk journalist og på mandag en tysk fotograf. De er yderst velkomne, for haven er toptunet.

 

Mine gartnere har haft rigtig travlt, og det var blandt andet skønt at se de nyklippede hækkede. De bibringer haven noget helt særligt.

 

Vender tilbage i morgen med flere billeder.

 

20140619_172413

21 kommentarer:

 1. Kunne godt tænke mig at kunne klippe en hæk på den måde... Hvilken slags er det - taks?

  SvarSlet
 2. Kan godt forstå, at det er dejligt at komme hjem. Der sker så meget i haven i denne tid som man nødig vil gå glip af.

  SvarSlet
 3. Velkommen hjem igen fra din inspirerende rejse - beundrer dig for at kunne forlade dit eget paradis på jorden i så lang tid lige netop på denne årstid.
  Håber du trods travle dage også får ro til at nyde..........
  Susan Sigvardsen

  SvarSlet
 4. velkommen hjem. Men Claus, skulle du ikke stikke næsen i en rose og slappe af????? Tak for alle de drømmegivende billeder du har lagt ud på det sidste, dejligt du vil ha os med på rejse.
  mange hilsner Gunvor

  SvarSlet
 5. Hej Claus. Velkommen hjem. Der er vist ikke tid til meget hvile? Men smukt ser det ud med nyklippet hæk. Det bliver helt sikkert nogle gode artikler.

  SvarSlet
 6. Välkommen hem Claus och hjärtans tack för att du så generöst delar med dig av allt du fotograferar på dina resor. Ha en riktigt god midsommar och njut i lugn och ro av alla dina rosor hälsar
  Margareta på andra sidan Kattegatt.

  SvarSlet
 7. Ja, det er så dejligt at være i egen have i denne tid! Der sker så meget smukt hver eneste dag :-)

  SvarSlet
 8. Hej Claus! Toptunet låter mycket bra, vi glädjer oss!
  Tack för fina bilder från alla fantastiska trädgårdar du har besökt!
  Hälsningar
  Katarina

  SvarSlet
 9. Tak fordi vi måtte kikke med over skulderen i de fantastiske haver! Men det må også være dejligt at komme hjem og nyde din egen have. Der sker så meget lige nu. Vi glæder os meget til på søndag!!

  SvarSlet
 10. Det har været en fantastisk tur du været på, at dømme ud fra de vidunderlige billeder du har vist os, og Tusind Tak for det! Men jeg kunne altså slet ikke være væk fra min have så længe lige i denne dejligste tid på året. Hvor må det være dejligt at være hjemme i dit eget paradis igen! Jeg håber du tager dig tid til en morgenrunde i haven og indsnusning af særlige yndlingsblomsters duft! :-)

  SvarSlet
 11. Du har ret, - det ser godt ud med de smukt klippede hække.

  SvarSlet
 12. Fedt! Claus, Du kan lige tro jeg glæder mig til på søndag når jeg og andre får lov til, at opleve din skønne have:-D desværre har jeg selv haft alt for travlt med arbejde til, at nyde og dyrke haven de sidste par dage.Den trænger til, at blive nusset om og roser der skal deadheades.
  K.Gro

  SvarSlet
 13. Rigtig god fornøjelse med fotograferingen.... ja din have ser da mere end toptunet ud, som altid. Skønt. Nu skal du jo også snart have mange havegæster på besøg.
  kh Helle Aagaard, Sydfyn

  SvarSlet
 14. Det kan være, at du trods alt hylder det gamle ordsprog: Ude godt - hjemme bedst. Det har været spændende at følge dig på din rejse. Også jeg glæder mig meget til på søndag. Og i dag går jeg på 3 ugers sommerferie - herligt. Der skal haves - for det er blevet til for lidt den sidste ugestid.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 15. Skønt med det vilde udtryk i stramme rammer! Kan se også din baldrian tordner mod himmelen og giver lethed, charme og grøftekantsstemning til haverummene. Det elsker jeg jo...

  Skøn dag fra Katinka

  SvarSlet
 16. Sikken et program du lægger for dagen, og du holder endda åben have! Jeg håber vejret er fotogent i disse dage og at der er tørt mens gæsterne får æren af at nyde dine roser på tætteste hold.

  Tusind tak for en minderig rundtur i de skønneste haver - hvad enten de er romantiske, nordiske eller slet og ret fængende, så har det været en fryd at sidde på bloggens sidelinje og slupre i de skønne billeder.

  Knus Lisbeth K

  SvarSlet
 17. Superskøn have, og du må jo nærmest være kendt i hele verden... :-)

  SvarSlet
 18. Det er altid spændende at komme hjem til sin have, når man har været væk i længere tid, men din ser da superfin ud.
  God weekend
  Ida

  SvarSlet
 19. Så fint det ser ud... og sikke vi glæder os til at komme på besøg i weekend.
  Mange hilsner og på gensyn
  Susan & Jepser

  SvarSlet
 20. Sikke et smukt syn at komme hjem til.

  SvarSlet
 21. Hvor det dog pynter med de nyligt klippede hække. Det er rammen om de smukke "billeder".

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet