Er den ikke fin?

Denne pavillon, så jeg i går i en have, som jeg senere til vende tilbage til.

 

image

14 kommentarer:

 1. Pavillonen er bare så fin, og så er den rigtig fin integreret i haven og beplantningen!

  SvarSlet
 2. Jeg slutter mig helt til Fredes kommentar :-) Det var min første tanke; at det ikke er så tit at en pavillon er så tilpasset det sted hvor den står, som denne her.

  SvarSlet
 3. jo, det er da bestemt en fin pavillon, der midt i alt det grønne. Jeg nyder at følge dine besøg rundt i skønne haver.

  SvarSlet
 4. Uha, hvor sker der meget (godt) her - har ikke haft tid at komme forbi i de seneste dage, og det går bare ikke - alt det man skønne man går glip af. En rigtig flot pavillon, men allermest synes jeg nu om Nettes have - jeg har åbenbart ikke lige været vågen, så jeg kendte ikke Nettes blog, men det gør jeg nu, så der må jeg også forbi med jævne mellemrum, kan jeg se. Fortsat rigtig god tur, Claus - du gør det (som altid) godt.

  SvarSlet
 5. Jo den er rigtig fin!! - Jeg forestiller mig, at det er meget hyggeligt at sidde derinde og drikke eftermiddagsthe :-D
  K.Gro

  SvarSlet
 6. Ganske bedårende og smukt placeret.

  SvarSlet
 7. Lige netop sådan som jeg byggede det i min legohave som barn :-) Den er helt perfekt - både elegant og romantisk. Glæder mig til du viser mere fra denne have ...

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 8. Åhhh, hvor ER den fin og hvor ER der smukt beplantet med grønt omkring den. Det er utroligt, hvad frodighed kan gøre. SMUKT.
  Sikke mange smukke steder, du oplever, Claus. Det må være SKØNT at være dig :-)
  Kh
  Jeanette

  SvarSlet
 9. Riktig et hus jeg kunne tenkt meg i min hage :-)) Og så mange flotte hager du har vist i det siste! Stor inspirasjon!

  SvarSlet
 10. Ja den er fint, et herligt skue, som giver en særlig stemning til haven. Den er også med til at give rumfornemmelse. Det må være et herligt sted at sidde og betragte haven.
  K.H. Anette fra Fru Pedersens have

  SvarSlet
 11. Det er bestemt en fin pavillon, der skaber en fin romantisk stemning.

  SvarSlet
 12. En herlig lille perle - et rigtigt tilflugtssted - hyggested. Og den passer ganske rigtigt meget fint ind på stedet.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 13. Jeg vil ha' en rigtig have!!! For så skal jeg have sådan en - eller en som Riet (er det ikke det hun hedder, Hollænderen).

  SvarSlet
 14. Hvor er den yndig - har selv en havepavilion, hvor vi spiser aftensmad, når vejret er til det.
  Det er så koseligt.
  Mange hilsner fra Helle

  SvarSlet