Glade og forventningsfulde

Det kan man vist godt sige om de cirka halvtreds gæster, der lige har forladt haven.

 

20140622_125226

 

20140622_124031

 

De gav udtryk for begejstring, og jeg må da også sige, at haven i disse dage viser sig fra sin allerbedste side.

 

20140622_122008

 

Snart kommer det næste hold, og derefter vil jeg lave en video, så I andre kan se, hvordan det hele stråler lige nu.

 

20140622_121131

28 kommentarer:

 1. Det kan jeg godt forstå for det er helt specielt at se din have i virkeligheden God fornøjelse i eftermiddag:o)

  SvarSlet
 2. Er det sidste dag idag at du har åben have - og kan man i så fald nå det? Din have og dit arbejde gør mig så glad og inspireret!! Mvh Camilla

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Camilla - beklager, men haven er kun åben for de omkring halvtreds personer, som jeg udtrækker blandt flere tusind tilmeldte. Derudover er det ikke muligt at besøge mig.

   Dbh Claus

   Slet
 3. Gid det var mig, der havde været så heldig. Håber på næste gang.
  Vh. Ida

  SvarSlet
 4. Hei!

  Lever enda i håpet om at man en dag skal väre så heldig å bli trukket ut til et besök. Fölger bloggen nesten hver eneste dag. Herlig inspirasjonskilde for oss "havesyke". Er så heldig og ha fått et par av dine böker i gave.

  Mvh
  Irene og Jens-Ole


  SvarSlet
 5. Hej Claus,
  tusind tak for en dejlig dag i din skønne have..
  Jeg var helt høj af at sniffe roser :-) Og som de dog strålede!
  Jeg kørte hjemad med smil på læben
  Mange hilsener fra
  SuK

  SvarSlet
 6. Hej Claus!
  1000 1000 tak for at have været så heldig at få lov at besøge din have i dag, det var en virkelig stor fornøjelse, meget behagelig, sanselig og skønt duftende oplevelse, virkeligheden er meget bedre!
  Ja jeg/vi er BEGEJSTRET:-D
  Det var som at træde ind i et rum af dyb velvære, er taknemmelig for også for at kunne dele oplevelsen med min datter!

  Og virkelig dejligt at hilse på dig i virkeligheden, du er lige så behagelig som din have:-)))

  Mange solskinds hilsner fra Anette

  PS fik taget 380 billeder, glæder mig til at dele og udvælge.

  SvarSlet
 7. Uh, som de da er heldige. Men vi andre kan jo dagligt nyde dejlige billeder :)

  SvarSlet
 8. Trætte og fuld af indtryk er vi kommet hjem. Sidder i sofaen med Ipad og slapper af inden jeg lige skal en tur rundt i egen have, for at få et overblik over hvor jeg skal gøre af alt det, jeg er inspireret til at få lavet.... Tusind tak for en dejlig oplevelse!

  SvarSlet
 9. Hej Claus,
  jeg er lige ladet i Charlottenlund og er rimelig træt. Det var et dejligt gensyn med din have, smuk som den er! og fedt, at opleve den og suge alle de sanse indtryk til mig. Nu har jeg fået lidt ny inspiration;-)
  Tak fordi jeg fik mulighed for, at se din have.
  KH.Gro

  SvarSlet
 10. Hej Claus.
  Tak fordi vi måtte se din fantastiske have. Det er en oplevelse, jeg sjælden vil glemme.
  Men også en stor tak til vejrguderne for den solrige dag. Det havde ikke været det same I regnvejr :-)

  SvarSlet
 11. Af hjertet tak!
  Sikke en forunderlig fortryllende dag. Vi er ganske "berusede" over alle indtrykkene.
  Håber, du mærker, hvor taknemmelige vi er, for den gestus du viser os ved at åbne lågen.
  Håber, snapsen og kryddersaltet glider ned - tak for en dejlig dag.
  http://ylvalishule.blogspot.dk/
  Kærlige hilsener
  Lise & Kristina

  SvarSlet
 12. Jeg er fuldstændig bjergtaget af alle de indtryk, jeg har fået i din have i dag - hvilken skønhed! Vildt og struktureret på samme tid - en skøn symbiose af kendt og nyt og meget, meget personligt! En fantastisk søndag - tak for den!

  SvarSlet
 13. Tak for at åbne din have for os i dag. Det var en meget spændende oplevelse.
  Alle de hyggelige kroge og siddepladser, smukke opstillinger og fine detaljer. Også her har kameraet været på overarbejde ;0)
  - roserne! Suk..så smukke og sikke en duft..
  Endnu engang tak for en god oplevelse
  Ha' en dejlig aften

  SvarSlet
 14. Kære Claus! TUSIND TAK for et par dejlige timer i din smukke flotte have. Roserne var utrolig flotte og deres dufte var vidunderlige. Dejligt, at møde så mange glade havemennesker, især Tante Grøn og Syrenprinsen. Jeg har fået mange nye ideer til mn skovhave. Stor hilsen fra min datter Heniette og mig for en dejlig oplevelse.

  SvarSlet
 15. Kære Claus, tak for en dejlig og inspirerede dag i din have, den var fortryllende med duft, farver, kompositioner, eftertænksomhed, nærhed, sjæl og en masse dejlige mennesker. Fik hilst på en del blogvenner og en kusine som jeg ikke har set i mange år, sjovt at det skulle ske der. Sidder nu og sortere billeder, som skal på bloggen, det er svært, når jeg har taget 200 billeder. Men jeg skal jo vælge, håber det bliver rimeligt repræsentativt for din have :-), endnu engang tak for en dejlig dag, kh Margit

  SvarSlet
 16. Det er sjovt at læse haveblogs i dag, hvor det lyder til at mange har det tilfælles at de har besøgt din have i weekenden. Det er sjovt at se din have på andre blogs og fra nye vinkler :-)

  SvarSlet
 17. Tusind tak for en helt fantastisk eftermiddag i din dejlige have. Jeg "svæver" endnu efter en stor sanselig beruselse i alle de dejlige roser, der duftede så skønt. Og sikken de mange detaljer at kigge på og lade sig inspirere af. Jeg så mange blomster, jeg ikke har set før. Men det er også dejligt efterhånden at kunne kende mange af dem igen - endda med navne. De store hvide Calla var også helt fantastiske - og især så jeg en næsten postkasserød lupin. Den farve i lupiner har jeg aldrig set før. Det er dog den skønne kombination af planter og stauder, der træder tydeligst frem - og som alle har bemærket de mange underfulde roser. Tak.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 18. Tusind tusind tak for en dejlig dag i din have. Man må sige at alle sanser kom på arbejde og hvilken fornøjelse. En have som giver så meget inspiration . Fik taget mange billeder og nu skal de være kilde til nye planter. Endnu en gang tak for en skøn skøn dag.
  Hilsen Ulla

  SvarSlet
 19. Tusind tusind tak for en dejlig dag i din have. Man må sige at alle sanser kom på arbejde og hvilken fornøjelse. En have som giver så meget inspiration . Fik taget mange billeder og nu skal de være kilde til nye planter. Endnu en gang tak for en skøn skøn dag.
  Hilsen Ulla

  SvarSlet
 20. Tusind tusind tak for en dejlig dag i din have. Man må sige at alle sanser kom på arbejde og hvilken fornøjelse. En have som giver så meget inspiration . Fik taget mange billeder og nu skal de være kilde til nye planter. Endnu en gang tak for en skøn skøn dag.
  Hilsen Ulla

  SvarSlet
 21. Tusind tusind tak for en dejlig dag i din have. Man må sige at alle sanser kom på arbejde og hvilken fornøjelse. En have som giver så meget inspiration . Fik taget mange billeder og nu skal de være kilde til nye planter. Endnu en gang tak for en skøn skøn dag.
  Hilsen Ulla

  SvarSlet
 22. Tusind tusind tak for en dejlig dag i din have. Man må sige at alle sanser kom på arbejde og hvilken fornøjelse. En have som giver så meget inspiration . Fik taget mange billeder og nu skal de være kilde til nye planter. Endnu en gang tak for en skøn skøn dag.
  Hilsen Ulla

  SvarSlet
 23. Tusind tusind tak for en dejlig dag i din have. Man må sige at alle sanser kom på arbejde og hvilken fornøjelse. En have som giver så meget inspiration . Fik taget mange billeder og nu skal de være kilde til nye planter. Endnu en gang tak for en skøn skøn dag.
  Hilsen Ulla

  SvarSlet
 24. Tusind tusind tak for en dejlig dag i din have :-))))))

  MVH
  Stig Mikkelsen
  Vonge

  SvarSlet
 25. Claus, tack för underbar promenad i din trädgård. Jag skulle allt kunnat gå några timmar till:-) Det bästa var nog när jag satt ner för en liten paus och bara njöt av all blomsterprakt... Hoppas det är ok om jag lägger ut några bilder på bloggen.
  Liv

  SvarSlet
 26. wow how I wish I could stroll through your garden...the fresh green, the alliuns and purple roses...beautiful combination.

  Best regards

  SvarSlet
 27. Hej Claus

  I flere år har vi taget turen rundt i Risskoven, standset op i skovbrynet ved Østre Skovve,j blot for at få et glimt ind i din have. I søndags fik vi chancen for at se din have på tæt hold. Og sikke en oplevelse på en skøn sommerdag. Vi vil stadig tage vores gåture forbi i skoven, dog vi kun kan se de hvide duer flyve rundt, men vi kan tænke på den dag, vi fik lov at komme ind og se en helt speciel have. Tak for det.

  Med venlig hilsen

  Risvangen, Århus N

  SvarSlet