Her har jeg sovet i nat

Nu er jeg på vej nordover til Sjælland og Sverige, og I skal lige se, hvor jeg har sovet i nat. Hos min meget gode haveveninde Alie Stoffers og hendes mand Jan.

 

20140609_193043

 

20140609_194041

 

20140609_194001

 

Er det ikke et skønt havehus? Jeg sov som en lille gris på en mødding, som Anne Just altid sagde, når hun boede hos os, og jeg spurgte til, hvordan hun havde sovet.

 

Besøg Alies hjemmeside.

 

I

29 kommentarer:

 1. Ikke kun skønt havehus, men skøn have i det hele taget:-)

  SvarSlet
 2. jo drømmede skønt fantastisk ..smukt...........

  SvarSlet
 3. Absolut smukt. Bedre end alverdens sovepiller !!!

  SvarSlet
 4. Det ser helt bedårende ut - skjønner godt du sov søtt :-)

  Og hagen er også vakker! Nå har vi fått mange gode reisetips av deg, hun har åpen hage, ser jeg :-))

  Hilsen Annette

  SvarSlet
 5. Sikke et dejligt havehus - kan godt forstå, du har sovet godt :) Herligt udtryk fra Anne Just!
  Kh Linda

  SvarSlet
 6. Vakkert...
  der hadde man kunne være lenge.

  Vh Elisabeth

  SvarSlet
 7. Kære Claus

  Den ene smukke perle efter den anden. Sikke en pragtfuld havemaksimalistisk tur du har været på indtil videre. Jeg er fuld af beundring over evner og udførelse af haveejerne. Gad vidst hvor du nu er på vej hen ;-)

  SvarSlet
 8. Kære Claus.
  Hvor er det skønt at følge dig rundt.
  Jeg kan godt forstå at du har sovet som en gris.
  Alle de indtryk og efter en lang dag er det rat at kunne trække sig tilbage.
  Hvor ser det gæstehus bare dejlig ud og det er lige hvad jeg drømmer om.
  Elsker ideen med at gæster bare kan komme og bo , uden at føle sig i vejen.
  Claus jeg kan godt forstå at du nyder din tur rundt, jeg syntes bare at du måske ville behøve en hjælper.
  En der kunne skifte linse , en der kunne pakke karameller ud til chaufføren og en der kunne bære din madpakke.
  En som du kunne søge hjælp hos når oplevelserne bliver for store og dit hovede er ved at sprænges.
  Jeg har mange søde venner som kunne hjælpe dig .
  Inga fra Ringkøbing er altid en "sikker" ven , hun bære altid cykel hjelm og kan vejkort rigtig godt.
  Pia fra Midtfyn kan lave en sovs så man bliver helt ør og det er jo godt når man fare rundt i det franske og er sulten , der hvor sauce ikke er sovs.
  Hårnviol er god på det med sproget, hun har dialekt så en udlænding nok forstår hende bedere ,end en fra provinsen .
  Tante grøn er snart international kendt, hun er god til at lytte , så hvis oplevelserne bliver for store kan man altid hente psykisk førstehjælp.
  Nette er god at have med også , For ingen tør sige nej til hende.
  Cendie har altid blikket rettet mod det søde og kan forhindre dig i at gå sukker kold.
  Eliane stråler som en sol og kan sørge for det gode vejr.
  Lisbeth K kan strikke dig et par varme hyler , så du ikke fryser i gæstehuset.
  Tror nu at det bedste valg ville være mig selv ,da alle de høns ville omdanne din bil til en rullende hønsegård.
  På den måde ville du få ro og noget kønt at kikke på.
  Valget er selvfølgelig dit.
  En bustur med stop over grænsen og så videre kan man selvfølgelig også.

  Jeg skal lige sige tak for at du har energi til at tage os med på tur.
  Jeg nyder det i fulde drag og ved at du også nyder din tur.
  Det smukkeste i livet er evnen til at dele og den evne besidder du mere end nogen anden.
  Tak for det kære Claus.

  Kærlig hilsen Paw.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehehehehehe Paw, hvor du dog kan! Sikken kreativitet. Du er fuld af gode idéer ;-)

   Slet
  2. Smukkeste Paw - håber jeg en dag får lejlighed til at trylle for dig! Tak for et fantastisk indlæg som fik motioneret lattermusklerne i dén grad!

   Slet
  3. Åh, Paw! Jeg ser det for mig: en vognfuld glade damer med strikkepinde, karamelposer, frøposer og andet godt :-)

   Kluk og kaglende latter fra Lisbeth K

   Slet
  4. hi hi, kender slet ikke alle dem du nævner, men det var SJOVT! -og rørende afslutning1

   Slet
 9. Kære Sweetpea.

  Tusind tusind tak fordi os værdigt trængende, har fået lov at komme med på din triumftur til franske, hollandske og belgiske haveperler. Det har været en helt vidunderlig og spændende rejse, som jeg har fulgt intenst med i.Der er meget at gøre i haven for tiden, så derfor har det været småt med livstegn fra min kommentatorboks. Men jeg kan love dig, at jeg ikke er gået glip af een eneste blomst eller eet eneste komma i dine rejsereportager. Jeg er meget taknemlig for, at du beriger mit liv med sådanne skønne og inspirerende input i en hektisk hverdag, hvor det kniber med tiden til selv at komme ud på nye eventyr.

  Måske du skulle overveje, at investere i en tourbus, Claus? Jeg synes bestemt ikke, at een hjælper er nok. Du er nødt til at have hele hønsegården inkl. den galende hane, Paw, med på havetour. Når man har en overudviklet forestillingsevne som jeg, danner der sig virkelig sjove billeder i min twistede hjerne, når jeg læser Paws mange gode forslag. Jeg tror vi kunne få en rigtig hyggelig tour.

  Forestil dig Inga der på guidesædet if'ørt cykelhjelm, mikrofon og vejviser. Paw kunne sidde og holde liebste Lisbeth K´s garnnøgle og samtidig se rasende godt ud. Cendie kunne opfinde en ny raffineret dessert, hvori Pia Midtfyns berømte sove skulle være hoved-ingrediensen. Det nordiske køkken hitter jo overalt. Jeg selv kunne have en lille skriftestol på bagsædet, og jeg er sikker på, at Fru Hornviol ville blive min første skrifter, for hun har så svært ved at styre sig, når det gælder planter:o) Eliane, hun kunne, - på strategisk rigtige steder, stå ud af bussen, og helt uskyldigt stå og ligne en fin ambassadørfrue (hun har det i sig) og tiltrække sig hele opmærksomheden, mens vi andre i ro og mag plyndrer vejgrøfter og krat for blomster. Nette er en helt naturlig ledertype, så hun sørger for ro og orden og nogenlunde faste sengetider. Hendes papegøje skal med, for så har vi en uovertruffen bodyguard, Gøjen tror nemlig, den er en rottweiler.

  Jamen Claus, kan du ikke se, det ville blive en uforglemmelig og meget minderig tour? Indiskretion fra dine medpassagerer er naturligvis en æressag og en selvfølge.

  Vi skal huske graveredskaber, poser og kaffefiltre til de frø, der hænger fast i Liebste Lisbeth K´s hjemmestrikkede uldsokker.

  Knus til hele Tour-de-tosse-teamet fra drømmeren og tossen over jer alle

  SvarSlet
  Svar
  1. Kors. Galskaben fortsætter. Jeg kan - igen - tydeligt fornemme, at Tanten er meget på bølgelængde med Paw. Det lader til at flere læsere vist har fået solstik. Husk nu at drikke meget. Vand!

   ......... gad vidst hvor Claus nu er henne?! Kedeligt er det i hvert fald ikke at følge med her på bloggen! Nå, Dalby-pausen er slut. Jeg må tilbage til kulminen.

   Slet
  2. Hahahahaha! Men underholdningen er ikke til at ta fejl af! God arbejdslyst

   Slet
  3. Kæreste tante!
   Jeg ser at du har de samme billeder på den indre nethinde som jeg :-)

   Flere kluk og kagl fra Lisbeth K

   Slet
 10. Kære Claus.
  Ja, vi har det morsomt herhjemme, imens du må arbejde hårdt for at skabe grobund for alle vores drømme.
  Det er et yndigt hus og en fortryllende have du har overnattet i. Jeg kan se, at jeg skal have nogle flere sommerblomster placeret rundt omkring. Det giver en dejlig stemning.
  Fortsat god tur i det svenske.
  Kærlig hilsen fra Eliane.

  Kære Tante Grøn og Paw.
  Jeg tror Claus har nok i at tage Jer to med på turen, for I har en vidunderlig fantasi, der nok kan redde enhver situation.
  En masse kærlige hilsner til alle "involverede" fra Eliane.

  SvarSlet
  Svar
  1. Sender dig en mental vasefuld af duftende pæoner, søde Eliane

   Slet
 11. Så står man her mellem kogende limonade og ismaskinen der snurrer - pliiing! insisterer mobilen - trækker en krølle væk fra panden og griber den. Således står jeg med en citronduftende, skoldhed gryde i den ene hånd og mobilen i den anden og lader latteren runge ud i køkkenet! De fantastiske billeder der danser i mit hoved, minder om Palle, Polle og Ruth i den røde bus! Ååååhhh kæreste, søde og skønne venner! Giv mig 5 min til at smide lidt i en kuffert, gribe lidt grej (mælkechokolade og 75/80% mørk - right?) og forklædet - så er jeg klar! Tårerne triller af bare grin og lykke!
  Er ked af jeg ikke nåede op til Tantes åbne have og fik hilst på jer alle...vi må samles i bussen ;-)
  Så skal Tante ikke med i bogform denne gang ;-)

  Claus, din dejlige mand! Selv som en gris på en mødding ville du være en præmiegris :-) Jeg må sige, du har været meget i mine tanker på det sidste. Selvom jeg selv har været på farten i Frankrig, så prøver jeg, at følge godt med og se på tingene som gennem dit objektiv. Beauty is in the eye of the beholder, siger man. Med et hoved fuld af uld og en slidt sjæl virker dine billeder og ord som balsam. Ved jo hvor godt, du passer dine ventende damer (og herre) så bloggen er blevet suget for nyheder, der hev mundvigene op på plads.
  Ja, en gæstebolig er da i top 5 af ønsker - boede for nyligt i den dejligste af slagsen - der sov jeg igennem for første gang i lang tid - som en lille grisling i Eden og vågnede til englesang og snegle :-)

  Tak er kun et fattigt ord, kære, men jeg kan det på mange sprog; Merci, Danke, Tack, Gracias, Kiitos, Pakka per, Salamat, Grazie, Xièxie og Gratias tibi, magister.
  Din gavmildhed kender ingen grænser og du forkæler os som blomsterbørn i haven. Er ikke i tvivl om der er kommet billeder i "banken" til bogen - ååhhh bogen! Sommerfuglene begynder snart igen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for pæonerne, Cendie, de dufter skønt:) Glæder mig til at møde dig i bussen.

   Slet
 12. Ja kære Claus. Det skulle du gøre - investere i en tourbus!!! Jeg er helt med på Paw og Tante Grøns ide - bare jeg slipper for cykelhjelmen ombord. Den har jeg brugt tilpas de sidste måneder, og efter 105 km på lørdag, trænger den grangivelig til en lufte-pause:-).

  Jeg foreslår, vi tager første tur i det midt-, vest- og nordjyske. (Så kan du jo prøve, om det er noget). Jeg ved, hvad der er på grøftekanterne i miles omkreds:-).

  Claus spotter de steder, vi skal gøre holdt. Her ville en engelsk dobbeltdækkerbus med Paw og Claus på øverste dæk (så vi nedenunder ikke kan høre deres kaglen).

  Claus råber STOP - og så går Tante Grøns plan i luften med ambassadørfruen o.s.v.....

  Udover at kigge på kort er jeg også god for en historie:

  "En dame - meget langt øst fra i Danmark - flyttede til Ringkøbing.

  En dag ringede hun til kommunen og spørger, om de ikke godt vil slukke for alle de vindmøller - for hver gang, I tænder dem, blæser det sådan"

  Knus til dig Claus og alle jer, der vil med på "Dalbys tourbus".

  SvarSlet
  Svar
  1. De grøftekants-planter vil jeg gerne høre mere om, Anne Just havde jo så evig ret: -det er et meget billigt sted at handle!

   Slet
 13. Åhåh, først skulle mundvandet over Claus` billeder tørres op. Så når jeg kommentarne og så triller lattertårene. I er da vidunderlige alle sammen!!!!!!!!!
  Mange jublende hilsner Gunvor

  SvarSlet
 14. Nøj hvor en dejlig rolig have! Der kunne jeg godt falde til hihi

  SvarSlet
 15. Hvad..... har du sovet som en gris på en mødding; Det var da noget af det sjoveste, jeg længe har hørt;-)
  Men det forstår jeg godt når man ser billederne, så yndigt!!!
  K.Gro

  SvarSlet
 16. -så har man hørt den med.... som en lille gris på en mødding, det er da skægt sagt!
  Herligt hus! ...og ditto have

  SvarSlet
 17. Har nu læst alle indlæg.
  Tak for de sjove historier, jeg skal love for blyanterne er blevet spidset....

  SvarSlet
 18. Kære Claus og alle jer på Tour bussen

  Jeg har et stort smil på helt om til ørene over den flotte fortælling Paw og Tante grøn har disket op med.

  Og selvfølgelig vil jeg også med i bussen, men at brun sovs og flæskesteg skulle blive en ret på turen, tror jeg ikke, jeg har desvære ikke lært at lave sovs på tube endnu.

  Men jeg er sikker på at vi kunne få en kanon tur med Claus ved roret.

  Knus og kram til jer alle herfra det midfynske, Pia

  SvarSlet