NU er jeg på landevejen

Jeg havde så meget at gøre i går, at jeg først kørte mod Normandiet her til morgen – tidligt, men nu er jeg altså på landevejen.

 

Jeg nåede lige at tage en del billeder i går aftes, blandt andet af den skønne valmue, Papaver ‘Hensol Violet’.

 

Kender I den?

 

Regner med at nå Normandiet i aften. De næste tre dage skal jeg bo her.

 

20140603_184339

7 kommentarer:

 1. Næh, den kender jeg ikke....jeg går mere og drømmer om "Pattys plum"...

  men indtil jeg får staudevalmuer, så nyder jeg det flotte lovende løv på de kommende lyslilla enårige valmuer, nøj hvor de kan blive statelige i størrelsen når de får noget at leve af...

  SvarSlet
 2. Yes, den står herude, men blomstrer ikke endnu. Men det gør min meconopsis Huntsfield så istedet for.

  SvarSlet
 3. En skøn valmue - jeg kender den desværre ikke. Jeg har sået 4 forskellige staudevalmuer her i foråret i vindueskarmen - men de gik desværre ikke til held. Så fremover vil jeg nok købe dem som stauder. For valmuer er skønne!

  Du må da snart kende alle europas hoteller? - kan man få klippekort?

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 4. Hotellet ser skønt ud og det samme gør din Valmue :-D
  K.Gro

  SvarSlet
 5. Rigtig god tur.

  Flot plante, men er det ret beset ikke en Meconopsis - valmuesøster.

  Venlig hilsen Lotte

  SvarSlet
 6. God tur - tænk at have et arbejde som dit, det må da være lykken. Vil kaste mig over din nye krukkebog her til aften , det ser yderst lovende ud! Altid masser af inspiration at hente.

  SvarSlet
 7. Nej, jeg kender ikke din p. Hensol Violet, men jeg kunne godt tænke mig at lære den at kende. Jeg elsker valmuer, og de trives rigtig fint hos mig, så nu må jeg se at finde ud af, hvor man kan købe frø. Jeg køber nemlig ikke så gerne p l a n t e r med blå blomster, for de bliver næsten altid mere rødviolette end blå hos mig - hvorfor ved jeg ikke rigtig, men jeg gætter på, at der måske er temmelig meget jern i min jord?
  Jeg glæder mig meget til at se billeder fra mit elskede Frankrig
  og ønsker dig en rigtig god tur dernede
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet