Nu glæder jeg mig til at komme hjem

Fjorten dage er lang tid at undvære sin have. Og jeg er rigtig spændt på at komme hjem. Gartnerne har arbejdet på højtryk, så jeg er helt rolig. Men forventningsfuld …

 

I får billeder at se i morgen.

 

21 kommentarer:

 1. Meget forståeligt - go' tur hjem!

  SvarSlet
 2. Kære Claus.
  Velkommen hjem. Håber det har været en god tur for dig også. Vi har nydt den.
  Kærlig hilsen Eliane

  Kære Hanne. Vil du ikke ringe mig op, ang. Randers?

  Kærlig hilsen Eliane

  SvarSlet
 3. Kan godt forstå du er spændt. Glæder mig også til at se nyt fra din have :-)

  Knus, Lisbeth K

  SvarSlet
 4. Kære Claus,

  Velkommen hjem.

  Det har som altid været fantastisk at følge dig på dine haverejser - det er så dejligt med dine gode billeder og gode tekst, det er virkelig håndgribelig inspiration man kan bruge i sin hverdag i haven.
  Iøvrigt en stor tak fordi du er rigtig god til at komme med link til de fantastiske steder du finder i form af bla. Bed and Breakfast - hvilket gør at man virkelig bliver inspireret i forhold planlægning af haverejser.


  Vh.
  Matthias

  SvarSlet
 5. Kan godt forstå, du glæder dig til at se din egen have igen - der er helt sikkert sket en masse, siden du tog afsted. Jeg er har nydt billederne fra Månsons have, som jeg husker fra et indlæg, du lavede sidste sommer - håber da, jeg husker rigtigt? Det er under alle omstændigheder en meget yndig have!
  Kh Linda

  SvarSlet
 6. Der er ikke noget som at komme hjem. Så kan man rigtig nyde de indtryk, man har fået.

  SvarSlet
 7. Det er godt at høre du snart er hjemme. Jeg håber vi får en video med alle roserne.

  SvarSlet
 8. ude godt, hjemme bedst! ...jeg savner også at se lidt fra din have

  SvarSlet
 9. Kære Claus.

  Velkommen hjem og tusind tak for en helt fantastisk haverejse. Det er et kæmpeprivilegie, at få lov, at komme med dig på jagten efter haveperler. Er sikker på, at din egen haves skønhed, fuldstændig vil overvælde dig, nu du har været hjemmefra så længe. Nyd din midsommer- havevandring i egen have, uden kamera og tanke på lys og vinkler BIG TIME.

  Blæsende hilsner fra et tørkeramt Flade

  SvarSlet
 10. Kære Claus

  Tak for turen. Det var en skøn oplevelse at få lov at være med. Vi er vist flere, som ser frem til at svælge i de fotos, du udvælger til Romantiske Haver.

  Nu, hvor du forhåbentligt er vel hjemme igen for en stund, vil jeg blot minde dig om at huske på at dufte til roserne. Sjovt nok er det et begreb i sig selv over there. "Remember to smell the roses." Eller bare "can you smell the roses?" forbundet med noget positivt og nydelse.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Nette.

   Jeg elsker det amerikanske begreb, du omtaler. Jeg har et lille skilt i mit potteskur, hvorpå der også står "Stop and smell the roses", som en lille reminder om, at man ikke skal knokle så meget for at skabe skønhed, at man helt glemmer at se den.

   Jeg håber som du, at man på Risskovmatriklen, vil kunne finde Claus Skønhedsmager, med næsen dybt begravet i en rose, og for en stund glemme alt andet end nuet og rosens duft. Men jeg ved kun alt for godt, at det er en svær disciplin.

   Knus til jer begge

   Slet
 11. Det er da også romantik over alle grænser - kan godt forstå, at du glæder dig til at komme hjem.
  Tak fordi vi fik lov til at være med på endnu én af dine rejser.
  Mvh. Helle

  SvarSlet
 12. Hej Claus.Kan godt forstå at du glæder dig til at gense din dejlige have efter,
  14 dage på farten
  Og tak for mange dejlige indlæg fra de skønne haver du har besøgt på din rejse.
  God dag knus Jette

  SvarSlet
 13. Velkommen hjem. Sikke et syn der må møde dig, alle roserne I fuld flor. Hmmm er der noget så skønt, som når haven dufter tungt af de fantastiske roser.
  Ja der er, glæden var stor da jeg I dag stod op og en af mine skønne valmuer, som jeg har fået af en sød venninde var sprunget ud. Det skal lige nævnes, at det var frø fra din have som skønheden kom fra.
  Vh. Charlotte

  SvarSlet
 14. Kære Claus
  velkommen hjem igen. Måske gør du det samme som jeg gør når jeg kommer hjem fra ferie: slår havedøren op og så ud i haven og snuse lidt rundt og se hvad der er sket siden sidst. Tak for de skønne rejseberetninger.

  hilsen Anne Marie Christensen

  SvarSlet
 15. Dear Clauss,

  Could you please identify the plant on the left side of this picture? I really like it, the one with the purple spires...
  Hope you're enjoying your return to the gardening:)

  Kind regards.

  SvarSlet
  Svar
  1. Dear James.

   The plant, you`ve fallen in love with, is Verbena hastata, `Pink Spires`. It IS absolutely adorable:o)

   Kind regards and best wishes for a wonderful summer

   Slet
  2. Thank you so much TANTE GROEN, I wasn't able to recognise this plant. Indeed I have a kind of a crush on it right now! I Must have it!

   May you have the best of Summer, thank you :)

   Slet
 16. Åh ja at komme hjem til sin have, stor eller lille, altankasse eller vidtstrakt paradis det er spændt forventning og stor lykke. Børn, svigermor, vasketøj og køletaske, alt må vige for en hurtig frydefuld rundgang. Tak for alle de skønne billeder fra din tur ! venlig hilsen L ise

  SvarSlet
 17. En helt fortryllende lille krog i haven. Et sted til eftertanke og ren nydelse. Jeg er noget benovet over den store hvide skærmplante.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 18. 20. juni 2014 kl. 21.00

  Følger Claus gode måde at fortælle og lægge dejlige billeder, så tak for gode visninger.
  Selv har jeg stor glæde af egen have, hvor jeg i dag talte alle roser og nåde op til ca. 70, hvor mange er engelske Austin. De er meget smukke i år, hvor fordelen nok også har være mild vinter og forår. Bl.a. er det en glæde at have Constance Spry, som er den første, som er fremstillet af Austin som den første af ham (i 1961). Jeg ved, at Claus Dalby også har den stående yderst ved vejen. Det er den eneste Austin-rose, som kun blomstret 1 gang, godt 1 måned og hentet sammen med mange andre hos Knud Pedersen, Rosenposten i Jylland.
  En anden morsom og smuk valmue er en lilla fra Claus Dalby vistnok indkøbt i England. Nu er det 3. år, den blomstrer. Jeg sikrer mig med frø på det rigtige tidspunkt, og lad mig høre, hvis nogen er interesserede.

  Kærligst Marianne

  SvarSlet