Så har jeg trukket lod om...

... hvem der skal komme og se min have søndag d. 22. juni, og de udvalgte har fået besked per mail.

 

Udklip

 

Jeg vil være ærlig at sige, at jeg far favoriseret dem, der af og til kommenterer her på bloggen

.

Desværre er der ikke plads til alle, men næste gang jeg har åben have – i august – vil jeg også trække lod blandt dem, der deltager i fællesskabet her på bloggen ved af og til at lægge en kommentar.

 

Så spids bare blyanten ...

18 kommentarer:

 1. Rigtig stort tillykke til de heldige, det bliver helt sikkert en kæmpe oplevelse, med masser af inspiration :-)
  Måske jeg skal deltage næste gang, altså hvis jeg har mulighed og tid til at komme til Århus den dag. :-)

  SvarSlet
 2. Kære Claus
  Stort til lykke til de udvalgte og tak fordi du tager dig tid til at vise besøgende rundt :-)
  Og tak for de fine billeder de sidste par dage.

  Rigtig god dag.

  Kh
  Ellen

  SvarSlet
 3. :-D))) og jeg glæder mig helt vild, føler mig så heldig! 1000 1000 Tak!
  Mange hilsner fra Anette

  SvarSlet
 4. Jajajajajaja - jeg vandt, jeg vandt (løber rundt med armene over hovedet)!!!!!! Og jeg tager Signe (Signes Vals) med for så bliver det til dobbelt lykke og det er skønt at dele sit held!

  SvarSlet
 5. Jeg kan se, at man godt må vise sin glæde.... Yes yes yes JEg glæder mig helt vildt!
  TAK :-D K.Gro

  SvarSlet
 6. JUBIII.. Jeg er mere end lykkelig over at få lov til at komme op og besøge dig Claus.. Vi ses helt sikkert den 22. :o)

  SvarSlet
 7. 1000 tak jeg glæder mig helt vildt :-) :-)

  MVH
  Stig mikkelsen

  SvarSlet
 8. Ja jeg tilslutter mig "glædes koret" :0) Jeg glæder mig også meget. Her er der booket børnepasning, så manden og jeg kan nyde lidt alene tid i det jyske og afslutte med et besøg i din have - skønt.. Så kan den weekend vist ikke blive meget bedre..
  Endnu engang tak

  SvarSlet
 9. Hele dagen i går var bare vellykket - ikke mindst pga. den dejlige mail jeg fik fra dig. Jeg GLÆDER mig!

  SvarSlet
 10. Hej. Ja jeg forstår måske nok hvorfor du vælger som du gør, men så er det vel ikke en lodtrækning.....
  Jeg er ikke aktiv med kommentarer men jeg følger dig på hjemmesiden og Facebook mange gange dagligt og har købt alle dine bøger om haver og nyder det på denne måde og jeg ville gerne være men i lodtrækningen.
  hilsen Hanne fra Kalvehave  der det på denne måde. Jeg ville også gerne være en del af lolodtrækningen....
  Hilsen Hanne fra Kalvehave

  SvarSlet
 11. Hej Claus og andre.
  Navnet på denne smukke rose??
  Jeg har besluttet at jeg skal have mig et rosenbed <3

  SvarSlet
 12. Det kan jeg faktisk godt forstå! Og det gav mig lige det sidste spark til at få oprettet min google profil, tak for det :) Har et meget lille computer-teknisk gen, men jeg kom igennem - haha. Har flere gange kommenteret som anonym, men det er da sjovere med navn. Og nu fik jeg det, wooot wooot!!

  SvarSlet
 13. Ihh jeg var skam også heldig :-) :-). Af en eller anden grund har jeg først lige tjekket mail.

  bedste havehilsner fra Helle Aagaard Sydfyn

  SvarSlet
 14. Tillykke til de heldige vindere - I får jer en aha oplevelse af de større.

  Jeg var så heldig at være i haven d. 18. maj i år. Jeg havde ikke vundet, men det havde min langdistance haveveninde, som lykkeligvis ville have mig med.

  Stort tak til dig Claus, for at lade os summe rundt fred og ro, og stadig være imødekommende for alle kommentarer og spørgsmål. Jeg var hende der gang på gang sagde: Jeg vidste godt, at du plantede tæt, men så tæt!

  Ellers var jeg blot ret mundlam (en ny situation for min veninde - men det sker nok heller ikke igen) og arbejdede seriøst med at tage det hele ind. Mit hoved arbejdede på højtryk for at sætte farver og blomster på det hele - en ret håbløs opgave for mig. Satser på, at jer der kommer denne gang får mere forærende på den front, nu hvor det meste blomstrer. Jeg ville gerne med igen.

  PS: jeg holder ikke af sort jord og har det ikke i min have - men jeg er lidt længere henne end midt i maj, før det lukker til :-)

  SvarSlet
 15. Kære Claus. Jeg glæder mig helt vildt. I mine tanker er jeg allerede kørt hjemmefra :) Vi ses. Kærlig hilsen Lise

  SvarSlet
  Svar
  1. Og jeg glæder mig helt vildt til at gøre min veninde følgeskab... Det er en fornem gestus, at du ulejliger dig med at invitere inden for - tusinde tak... Og din tilgang til hvem du byder inden for,forstår jeg. De kærligste hilsener Kristina

   Slet
 16. Er der nogle sjællændere der eventuelt kunne have Signe (Signes Vals) og mig med i en bil?

  SvarSlet