Ska’ I noget i weekenden?

Hvis ikke kan jeg absolut foreslå, at I tager en tur til det nordvestlige Skåne, for lfra fredag til søndag holder en lang række haver åbent. Det er det arrangement, der hedder Trädgårdsrundan. Se mere her.

 

image

 

En af de haver, man kan besøge, er Anne og Jörgen Månssons have i Billesholm, se her. Den besøgte jeg sidste år, og som I kan læse her, var jeg mildest talt meget positiv.

 

Jeg rejste rundt i det sydlige Sverige i næsten tre uger, og hvis I klikker på de efterfølgende dage, vil I se beskrivelser af mange haver, der er med i Trädgårdsrundan.

7 kommentarer:

 1. Det er værd at overveje til næste år. Jeg har ellers ferie i denne uge. Men har planlagt en plantebytte dag her i min have Lørdag. Så går det nok ikke at jeg er i skåne. Men fristende det er det.

  Mvh. Charlotte

  SvarSlet
 2. Lyder ellers godt nok spændende. Jeg må dog nok holde mig til Geografisk Have i Kolding på torsdag. Jeg glæder mig som et lille barn til at komme derop hvert år.

  SvarSlet
 3. Tak for tippet! Det lyder spændende :-)

  SvarSlet
 4. Oj vad trevligt! Synd det är så långt!
  Fin bild!

  Trevlig tur :)

  SvarSlet
 5. Romantisk og bedårende landidyl - helt sikkert spændende. Men jeg har desværre andre planer for pinsen, så det må vente til en anden gang.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 6. Tak for tippet! - Den have du viser kan jeg godt huske fra dit indlæg sidste år, for jeg var helt bjergtaget over dens skønhed, og kunne virkelig godt tænke mig at se den engang!
  Jeg husker at jeg funderede over hvilken rose der var brugt på de mange espalier, og besluttede til sidst at det måtte være Wrams Gunnerstorp, da den er meget brugt i Sverige.
  Det kunne nu være dejligt at vide det, for den brugte rose har så smuk farvetone.
  Ha en dejlig dag!

  SvarSlet
 7. Vi har lovet os væk til børnene og Legoland ....
  Men det er ellers fristende, særligt nu hvor vejret er så godt.

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet