Vi kan også i Danmark!

Senere i dag vil jeg vise jer flere billeder fra denne underskønne have, som jeg fotograferede i Nordsjælland i går.

 

image

 

20140611_183237

21 kommentarer:

 1. Disse skønne roser er altid vidunderlige - sikke en idyl!

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 2. Så kan det vist ikke blive mere romantisk end det øverste billede:-)

  SvarSlet
 3. Stakit og roser er altid et hit - det ser dejligt ud.

  SvarSlet
 4. Gennemført romantisk. smukt

  SvarSlet
 5. Kære Claus

  Havde du tvivlet på det?

  Det er nok mere spørgsmålet om at de mange gange gemmer sig lidt, folk er nok lidt mere beskedne med at åbne deres haverlåger her i landet end i landende omkring os. Hvor traditionerne nok er anderledes end her.

  Ja, da blev jeg nok lidt provokeret, så ud mellem side benene måtte det.

  TUSIND TAK for alle de fine billeder du har disket op med på din tur indtil nu, den ene perle efter den anden har du snuset op, rigtig flot direktiv arbejde. Den ros skal du ha.

  Jeg glæder mig til resten af din tur, men også til moppedrengen kommer på gaden. Jeg er sikker på det bliver som et eventyr fra først til sidst.

  Rigtig god tur i det svenske og god dag Claus.

  Stort knus herfra det midtfynske, Pia


  Samtidig en stor hilsen til tour bus holdet, Jeg har desvære ikke lært at lave sovs på tube!!!!!!!!!!!!!!.  SvarSlet
 6. Også et nydelig sted! (Selv om vi nok enda lettere lar oss forføre av det som er litt eksotisk(utenlandsk!)! Men vakker port og rosebue, formklipte busker, og ikke minst stendam/basseng, så enkelt – absolutt inspirerende - noe man får lys ttil å prøve seg på selv!!

  Hilsen Annette

  SvarSlet
 7. Kære Claus

  Hus, stensætning, stakit, rosenbue, kugler og stauder udgør en vidunderlig helhed med den dejligste stemning. Glæder mig meget til at se mere til denne perle.

  SvarSlet
 8. Ja det er en meget smuk have - jeg har gennem årene med jævne mellemrum passeret pågældende hus og nyder at smug kigge ind gennem hegnet og har derfor set denne have udvikle sig gennem tiden, ikke mindst jeg har altid været imponeret over at al det træværk ser nymalet ud hele tiden.
  Fortsat god tur
  Susan Sigvardsen

  SvarSlet
 9. Nej et sødt hus - man ser alt for lidt bindingsværkshuse! Hvor er det skønt når det formås at skabe en helhed mellem have og hus på denne måde.

  SvarSlet
 10. Jeg bliver helt stolt over at se så flot et eksemplar af en dansk have! Stakitter er så fine i kombination med roser og andet klatreværk - gid der var flere haver med stakitter omkring. Det ser både lyst, let og indbydende ud på en gang. Og så skal man ikke glemme at hvide stakitter lyser så flot op i en nordisk sommernat. Min yndlingstid på året...

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 11. Å så vakkert!!!!!!!!!!! Gleder meg til å se mer,dette likte jeg !!!
  Tove :)

  SvarSlet
 12. Hvor ser det dog hyggeligt ud det hele..... ja undskyld mig, men kodeordet for mig er altså "hyggeligt"
  Uanset om det gælder skønne haver, blomster ...eller et glas rødvin

  Mange hyggelige hilsner fra

  Helle Aagaard, Sydfyn

  SvarSlet
 13. Det er sådan Taghaven se ud for mit indre blik! Minus græs, altså.

  SvarSlet
 14. Smukt og smagfuldt.... jeg elsker det.
  Ja -der er bestemt mange af den slags have i danmark også... man skal bare vide hvor de er :-)
  Fortsat god tur
  Susan

  SvarSlet
 15. Smukt indgangsparti, der passer så fint til huset - det ser fantastisk ud!
  Kh Linda

  SvarSlet
 16. So so so beautiful!!!

  SvarSlet
 17. Kære Claus
  Nu er jeg mere fristet end nogensinde til at banke på og spørge om jeg må se haven, for den ligger nemlig lige 5 minutter fra mit hus. Og gennem årene har jeg kastet mange lange blikke ind over stakittet til de skønne roser.
  Mange hilsner Anne Marie Christensen

  SvarSlet
 18. Det samme er jeg (også beboer i Vangede :-))

  SvarSlet
 19. Vilka fina trädgårdar du får besöka!
  Så roligt att se.
  Hälsningar Ewa:)

  SvarSlet
 20. Kikker med misundelse i blikket.
  Tak for i dag.
  Kærlig hilsen Paw.

  SvarSlet
 21. Vi er meget stolte af vores datter og svigersøn, det er en sand fryd for øjet at bevæge sig rundt i deres smukke have.
  Kærlig hilsen Sonja.

  SvarSlet