Video den 1. juni 2014

16 kommentarer:

 1. Søde Claus.
  Så megen rigdom og så megen frodighed. Og på én gang.
  De hvide skyskærme der svæver let og luftigt over diverse skønheder, hvor ER det smukt at skue. Tak fordi du deler. Der sker jo hele tiden et og andet i din have, den ene smuksak mere bedårende end den anden rødmer i kinderne og giver sig til kende. Joooo, vi er heldige at du deler det med os. TAK. Knus Iris.

  SvarSlet
 2. Tack för att du visar din vackra trädgård.
  Förstår att det känns i hjärtat att lämna den i 2 veckor, mycket hinner hända på den tiden.
  Jag önskar dig en riktigt bra resa.

  Hälsningar Britt

  SvarSlet
 3. Det er så skønt, at du viser de samme steder og deres udvikling hen over sæsonen. Det er noget af det, jeg synes du er så god til at tænke i, og det er meget lidt af den slags jeg har fundet i den gængse have litteratur.

  Og jo, skøn poesi med lidt vildskab i dette bed, lige min stil!
  Hilsen Lene

  SvarSlet
 4. Tak for endnu et smukt kig i bedet - og god tur sydpå!

  SvarSlet
 5. Hvor er haven bare smuk!! Rigtig god tur.

  SvarSlet
 6. Hej Claus.
  Dejlig video fra din skønne have, Jeg har som mange andre også taget lidt af den vildskab som du har vist os til mig. Det betyder, at jeg må instruere familien (mest min mor) i at holde fingrene i lommen når vi er i haven, hun må ikke luge min vildskab væk:-)
  mvh. Maiken

  SvarSlet
 7. Hej kære Claus
  Tak for dine fine vidokig. Det sidste jeg lige har nydt her til aften er simpelthen eventyrlig med de smukke skærmblomster og aluum i lange baner.
  Jeg skal også forlade min lille have i måske 14 dage og jeg er sådan lidt ambivalent ved at forlade haven lige nu, hvor alt står på sit højeste denne sommer. tænk, de første roser er sprunget ud og, det bliver et hortensiaår uden lige, hvis ellers ikke der kommer et eller andet og gør skade på dem. Men datter så hortensiaerne for nogle år siden, hvor de stod så kanonflotte og sagde: Er det pralehorttensiaer. Siden har de holdt sig meget tilbage, men i år viser de vist nok, hvad hortensiaer også er. Det bliver lyseblå og lyserøde skyer - håber jeg .
  Kærlige sommerhilsesner til jer allesammen fra
  Bibi i Almind

  SvarSlet
 8. Kære Claus.
  Tak for endnu en dejlig video fra det nederste af haven. Sikke flotte dine allium står. Når vi kører bil, sidder jeg og stirrer ud af vinduet, for at se om der er vild kørvel med mørke stilke, men dem ser jeg nu ikke i grøftekanten.
  Vi ønsker dig begge to en rigtig god tur sydpå.
  Kærlig hilsen John og Eliane

  SvarSlet
 9. Kære Claus

  Igen rigtige flotte billeder eller video fra den nederste del haven.
  Jeg er måske lige ved at sige at det næsen ikke har været flottere i de år du har haft bloggen, så skidt med at der er nogle der står og trykker deres næser flade igennem hegnet og tror det hele er groet sammen i en pærevælling, lad dem om det.
  Rigtig god tur de næste mange dage. jeg glæder mig til at følge dit fodspor her på bloggen og se hvad du disker op med lækkerbiskener

  Rigtig god aften,til dig Claus.

  Knus herfra det midtfynske, Pia


  .

  SvarSlet
 10. Kære Masterplanner.

  Tusind tak for en helt vidunderlig video.Jeg kan sandelig godt forstå, at de forbipasserende stopper op og kigger på dit poetiske mesterværk. Sikke et udtryk og sikke en stemning. Nu maler du ikke bare blomsterbilleder men også stemningsbilleder, - ganske vist bruger I haveredskaber istedet for pensel, men et stykke kunst, det er det, uanset hvad. Hvis jeg skulle passere Risskov matriklen, ville jeg blive suget fast til porten, som var det ren magnetisme. Gennem porten ville jeg stå og gloooooooo på dette sceneri i timevis, for det er som at få et kig ind i en helt anden verden. Der er slet ingen tvivl om, at det er den dejlige kørvel, der skaber eventyret, magien og fortryllelsen.

  Turen ned til kørvelscenariet, var også rigtig smuk. De dejlige hvide sæbebobler er jo fantastiske. Dem må vi ha` nogle flere af.

  Claus, vi ønsker dig en rigtig god og oplevelsesrig tur ned sydpå. Håber du får set nogle fantastiske haver. Vi glæder os til at følge med i din opdagelsesrejse her på bloggen. Det er skønt når vi hjemmefødninge kan komme lidt udenfor eget pastorat.

  De kærligste junihilsner til alle

  SvarSlet
 11. Jeg må indrømme, at jeg stadig ikke har den vilde kørvel i min have. Men jeg bliver godt nok mere og mere fristet, når jeg ser den skønne video du der har lavet Claus. Den er helt fortryllede, når den danner overlægger til alle de andre planter.
  Tusind tak for den altid gode inspiration man får, når man logger ind på din blog.
  God tur på rejsen og må du få et fantastisk vejr.
  Mvh. Charlotte

  SvarSlet
 12. Kære Claus

  Endelig fik jeg set videoen. Jeg har ikke haft så mange Dalby-pauser, for jeg har rodet i min egen have i weekenden. Det er en fejl, for jeg bliver altid inspireret og glad i låget, når jeg ser dine videoer. Du kan helt sikkert mange forskellige ting, men det med haven må afgjort være dit kald. Smukt og velkomponeret er det. Jeg sender dig ofte tanker, når jeg suser af sted på motorvejen og ser den "rigtige" vilde kørvel stå i store driver og svaje let i vinden med de grønne marker som baggrund.

  SvarSlet
 13. Det ville da være dejligt, hvis du tog lidt varmere vejr med ned til os. Her er der stadig ret så køligt. Og så kan jeg godt forstå, hvis du har svært ved at tage fra haven, den ser jo virkelig så fin ud nu. Men det gør den nok også senere ;-)) - god tur og godt vejr.

  Helle

  SvarSlet
 14. Søde Claus! Jeg håber virkelig at vejret er med dig på din rejse :-)
  Hvor ser din have flot ud netop nu - og jeg noterer mig at jeg godt kan holde HELT op med overhovedet at sortere lidt i min vilde kørvel. Den kan snildt finde plads mellem alt det andet. Kørvelen vikler et poetisk og let net ud over, rundt om og holde sammen på resten.
  Tak for to dejlige videoer her på falderebet før din afrejse - rigtig god tur. Jeg vil med sædvanlig nysgerrig iver følge med her på bloggen og labbe ethvert lille indlæg i mig!

  Kærlige kram, Lisbeth K :-)

  SvarSlet
 15. Kære Claus.
  Det med ukrudt er vist en avanceret sag. Min datter på 7 år sidder ved aftensmaden og spørger pludselig, "Mor hvorfor er der nogen som syntes at lupiner er ukrudt???"
  Selv elsker vi lupiner og kæmper for deres overlevelse blandt snegle og i alt for leret jord. Mens en bekendt havekyndig advare os om deres umulighed. De er vist så giftige at de hopper på dig og æder dig ;-) Men vi nyder dem og "låner" frø alle de steder vi kan komme til det. For der er altid, en til farvenuance som passer perfekt i vores have.
  De er smukke dine vilde kørvel. Og hvis du bliver fanget hjælper Preben dig nok fri :-)
  Rigtig god tur ud i sommer landet eller måske skulle jeg skrive i sommer verden.
  Knus Rikke.

  SvarSlet
 16. Tusind tak for en dejlig tur i din eventyrlige have. Og JA, jeg har lært at sætte stor pris på de florlette kørvelblomster. Det slog mig, da jeg så den "lille detalje" - vandbassinet - at det har så stor en synseffekt. Mine allium er så småt ved at takke af, så nu skal jeg "bare" lige finde ud af at tage frø fra dem. God tur også herfra. Vi kan jo så altid finde tilbage til dine skønne videoer, når vi savner dig for meget.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet