Video den 22. juni 2014

image

 

19 kommentarer:

 1. Kære Claus

  Så landende vi igen i vores egnet paradis efter den skønneste tur til paradisets have nr 1 og hvor vi fik hils på mange fra tour banden.

  Endnu engang er jeg følelsesmæssigt fuldt benovet over den plantesammensætning og plantemasse der findes i dit vidunderlige paradis.
  Jeg følte mig som en bille der bare løb og løb for mit liv for at indsnuse hver en lille detaile i dette vidunderlige univers.

  Det er svært at tage et område ud specifikt, for uanset hvor mine 4 ben løber falder hele kroppen i svime og det er svært at komme videre. Selv min næse er helt hudløs af at dufte til hver en rose på min vej.

  Tak for en skøn dag, Claus

  Håber hele tour banden er kommet godt hjem. Samtidig et stort knus til Paw.

  Trætte og glade knus og kram herfra det midtfynske, Pia


  SvarSlet
 2. Kære Claus.

  Også fra mig skal der lyde en kæmpestor tak for et par dejlige timer i din skønne, skønne have. Én sagde engang til mig: "Har du da ikke snart set den have?" - og jeg svarede: "Nej, den bliver jeg aldrig færdig med at se - for den er aldrig den samme 2 gange i træk". Den bliver mere og mere dejlig for hver gang, hvordan det end kan lade sig gøre.

  Jo søde Pia - min del af tour banden er kommet godt hjem:-). Så mangler vi bare at høre fra den resterende del:-)..-

  Også herfra et stort knus til Paw, hvis ellers han kan tåle flere. Og god bedring til Lisbeth K..

  Jeg ved godt, dette ikke er Giro 413 - men også lige en hilsen til jer, jeg hilste på hos Claus. Det var godt at se jer alle igen.

  Kærlig hilsen

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Tourbus-Team! (Team One And Only!)

   Næste gang tourbussen tanker benzin til Risskov, så håber jeg så sandelig på at være med om bord. Så surt at blive så forkølet at man hverken kan tale eller dufte og bare ville være en omvandrende bakterie-bombe til gene for alle andre havegæster :-(

   Jeg har det bedre nu, og sender alle de hjerteligste-bakterie-fri-virtuelle-kram og glæder mig oprigtigt på jeres vegne over en god dag med høj himmel, sol og en hjertevarm og med garanti veloplagt vært :-)

   Kærligst, Lisbeth K

   Slet
 3. Hvor ser det godt ud, jeg er især vild med den viltre carex!

  Dejligt I havde en god dag i haven.... (uden mig)... jeg driller bare :-)

  SvarSlet
 4. Kære Claus
  Tak for gensynet med din have :-) Jeg nød lige, at slutte min dag aften af med din lille film.
  K.Gro

  SvarSlet
 5. Kære Claus.
  Tusind,tusind tak for en vidunderlig eftermiddag. Vi er helt salige af at dufte til alle de smukke roser og tale med alle de dejlige mennesker vi mødte.
  Hvor er det fantastisk at se, hvordan du har fået det vilde grøftekant-look frem, Planterne står simpelthen SÅ tæt og alligevel var der meget, der ventede på at blive plantet ud.
  Kærlig hilsen til dig, Claus og alle de dejlige mennesker vi mødte, fra John og Eliane

  SvarSlet
 6. Kære Claus, tusind tak for dine mange inspirerende idéer. Vi havde åbne have i weekenden i hele nørre tyskland og jeg blev spurt flere gange af besøgerne hvem jeg er inspireret af: så viste jeg nogle af dine bøger - og da de så "i potter og krukker", var det klar hvor idéer kommer fra... meget flot! Og jeg anbefalte også at besøge Enghoj Staude Have.
  Juergen

  SvarSlet
 7. Kære søde rare Claus.
  Ja det GØR den, haven stråler og viser al sin pragt, på smukkeste smukkeste vis. Blev såååå glad, begejstret og benovet, at jeg næsten var helt tabt fra omverdenen, da jeg igår blev lukket ind i din eventyrlige have. Heavenly beautiful.
  I Skovhaven, hvor man bare står og står, og nyder frodigheden og næsten forventer at der hvert et øjeblik det skal være, vil titte frem en venlig og sød alf, med en grøn filthat og et stort smil. Så vender man sig om mod rosernes flor og skønhed, og dér midt i al dejligheden, dér står Mr. Merlin Dalby, iført sit kendetegnende grønne havedress, og smiler stort og imødekommende. Dér er han, troldmanden. Med åbne arme og glimt i øjet, og man mærker hjertelighed og varme strømme én i møde. Det er ikke til at tage fejl af, hér er man oprigtigt velkommen, og kan suge til sig, lade sig begejstre og inspirere, måske endog forføre, og blive så meget meget klogere på have-maler-kunstens utallige stilarter og måder, at male med planter på. Paletten er uendelig og plantelisten l-a-n-g. Jubelen vil ingen ende tage, og mundvigene må så absolut holde fri en anden dag, denne, er smilets og hjertets dag.
  Tusind mange tak for en dejlig og uforglemmelig oplevelse. At du, i dit mega travle liv, holder åben have, og giver dig tid til hver og én af dine gæster, er tilstede i nuet, dét er en sjælden gave.
  Hjertelig TAK fra os begge to. Ønsker dig en fantastisk dag. Pas på dig.
  KNUS, Iris.

  SvarSlet
  Svar
  1. Iris, hvor er det en flot og rammende beskrivelse af Claus. Jeg bliver næsten helt ærgerlig over at de tikke var mig der kom med den :-) Det er lige sådan Claus, hjertevarm, med åbne arme og helt og aldeles opmærksom på sine gæster. Selvom jeg ikke havde fornøjelsen af Claus i går, så kan jeg kun tilslutte mig det store takkekor.
   Hvor er det flot og dejligt at du inviterer os ind Claus!

   Og Iris, jeg ville så gerne have hilst på dig endnu en gang ... men der kommer forhåbentlig en anden gang. (Går automatisk ud fra at du er "den Iris" jeg har drukket kaffe med!)

   Kærligst, Lisbeth K

   Slet
  2. Kære Iris, Tusind tak for dine mange søde ord. Kh Claus

   Slet
  3. Kære Claus.
   Du har fuldt ud fortjent dem .....og mange flere.

   Liebste Lisbeth K.
   Jo, jeg er ´mig´ ;o) Tak for din anerkendelse.
   Apropos´, ... Claus har de yndigste hvide Iris i skovhaven... og jeg glemte helt at spørge om navnet, ouhh. Vi mødes bestemt igen på en eller anden solbeskinnet havesti. Glæder mig. Knus.

   Slet
 8. Hmmm, det der gule løv.... Jeg er begyndt at overveje det og stjæler endnu en Hosta med gul kant i min, desværre nys afsøde, mors have. Og så tror jeg at jeg skal finde en ny måde at stille mine krukker op på - især i år hvor jeg ikke har så mange/har haft så meget held. På dagpenge-torsdag bliver jeg den lykkelige ejer af "I potter og krukker". kh Bettina

  SvarSlet
 9. Kære Claus

  Tak for en dejlig video, som jeg har set frem til efter din hjemkomst fra Europas eventyrlige haver.
  Du er knalddygtig til mange ting, og når det drejer sig om havens krukker er du afgjort verdensmester. Tak for en fin gennemgang af en lille krukkebrøkdel i din dejlige have. Videoerne er et lille plaster på såret, når nu jeg ikke har planket den over dit havegitter og selv taget herlighederne i øjesyn. Jeg har hørt på vandrørne (og kan læse her), at det som sædvanligt har været en vidunderlig haveoplevelse for de heldige besøgende.

  SvarSlet
 10. Bäste Claus,
  tack för en underbart skön söndag i din have! Den imponerade och inspirerade oss mycket.
  Det var värt resan 800 km på en dag.
  Önskar dig en fin Sankt Hans!
  Rose-Marie Munke o Billy Nilsson från Härslöv i Skåne

  SvarSlet
 11. Hej Claus
  Tak for en oplevelsesrig tur rundt på dine havestier og bænke igår, det var så sandelig turen værd. Der var en meget fortættet og intens stemning, skønt der jo var livlig trafik på gange og i huse.
  Jeg fik masser af inspiration til indretning og fine detaljer.
  Selvfølgelig kan man da også kun få noteret sig "læg flere prydløg - gerne i 1000-vis" til efteråret og håb også på, at den lille gule allium kommer i Bilka?
  Flere gange duftede jeg til en lyserød rose og aldrig har nogen rose duftet så godt. Jeg gætter på, at det kunne være G. Hamilton, det må undersøges og der må indkøbes nogle stykker.
  Jeg kunne jo blive ved, men må altså også nævne begejstringen for paraplytræerne af avnbøg, de er superflotte her om sommeren, men jeg kan også forestille mig, at de er fine om vinteren.
  Jo...alt var bare så fint!
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 12. Tak også for den skønne videotur i krukkehaven. Storkenæb Rozanne er købt til huse og plantet. Så gælder det "bare" om at finde nogle limefarvede planter til at gøre dem selskab. Og din nye Kurkkebog er lagt i indkøbskurven, så den kan blive studeret grundigt og flittigt. Det blive spændende at se alle dine Dahlia i blomst i krukkerne. De var jo da godt på vej, kunne jeg se i haven i går. Har du også gevind på dine krukker? (den har jeg moret mig meget over). For med 2000 krukker skal de skrues tæt sammen.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 13. Hej Claus. Tak for en spændende video og herligt, at du har haft så mange gæster i haven, når den er så blomsterrig og frodig! Det var et meget smukt bed med de lyse gule farver. De tilfører godt nok noget helt specielt til de blå og purpur farver. Det er bare rigtig flot!

  SvarSlet
 14. Sikke et vidunderligt krukkeri. Dejlige farver og formkombinationer :)

  SvarSlet
 15. En flot sammensætning af planter, du der har fået lavet. Jeg er specielt faldet for, den nye salvie, sikke en farve. Hvis den kommer i bilka, skal den bestemt med hjem til samlingen. Tak for endnu en skøn video, det er altid spændende hvad du har at vise os. Det er dejligt at der har været mange begejstrede mennesker i din have i dag. Det var godt at i fik sådan et godt vejr med på vejen.
  Vh. Charlotte

  SvarSlet