Video den 26. juni 2014

29 kommentarer:

 1. Mange tak for en dejlig havevandring - hvor ser det skønt ud!
  God tur til vores nabolande.
  mvh. Helle

  SvarSlet
 2. Kære Claus.
  Ja nogen har jo nok opdaget mit 'misbrug'... Førhen var det mest i weekenden, men en sommer tog det dog overhånd, det blev tidligt morgen og sent aften, nu er det sommer og nærmest ustyrligt for mig. Jeg sniffer roser!!! I alle farver og sorter. En gang imellem er det gået galt, hvor en bette bladlus blev sniffet med, men pyt, rusen overvinder alt ...... ;0)
  Tak for en dejlig video.
  ønsker alle en herlig humørfylt dag. Knus Iris.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Iris.

   Skøn dope, du er på. No dope, no hope:o)

   At sniffe bladlus er jo også en mulighed:o) Men knap så euforiserende:o) Skal vi ikke holde os til roserne og så sørge for, at få en ordenligt OD inden vinteren (uha...stygt ord) banker på?

   Kæmpeknogleknuserkram

   Slet
  2. Kære Claus.
   Tilgiv mig at jeg 'misbruger' din blog .....
   Sødeste Tante.
   En virkelig OD'er ... læs overordentlig delikat ..... er 'Nahema'.... ohh my goshhhh. One day I'll fly away ....... berusende kram. Iris.

   Slet
  3. Åh, den der oplevelse med smådyr har jeg også fået et par gange i forskellige blomster.
   Kan i denne forbindelse kun advare alle kraftigt mod at snuse for tæt på digitalis/fingerbøl. Dem får man normalt humlebier i næsen af ... det er vist et mirakel det endnu ikke er sket for mig :-)

   Kram til jer begge, Lisbeth K

   Slet
 3. 1000 tak for den vidunderlige og inspirerende video! Sidder og smiler over Iris snifning, det må ha kildet i næsen;-D
  Rigtig god have tur!

  SvarSlet
 4. Sikke en duft der må være i din have!

  SvarSlet
 5. Sikke nogle dejlige roser Claus, flere af dem er er jeg selv rigtig glad for. Dog er jeg glad for, at min James Galway ikke er så stor som hos dig;-)
  Rigtig god tur rundt til Norge og Sverige:-D
  K.Gro

  SvarSlet
 6. Takk for turen i ditt skjønne hageparadis :)
  (så ønsker jeg deg velkommen til Norge)

  Vh Elisabeth

  SvarSlet
 7. Kære Claus.

  Tusind tak fordi OGSÅ tog dig tid, til at forkæle alle dine blogkærester, blogmødre, blogkusiner, blogdøtre, blogsøstre, blogniecer, blogveninder og blogtanter med så smukt et dogmefilmisk havesceneri. Og ja, du har jo også en lille udsøgt skare af dejlige mænd, med ekstrem god smag, som følger med, og lader sig forkæle :o) Men din kæmpestore blogfamilie, består jo mest af østrogen, må vi erkende:o)

  Din have ser vidunderlig ud, what else is there to say? Det er billeder som disse, som skaber grobund for nye drømme og ny inspiration i mange grønne hjerter. Tak for dig og alt det, du betyder for os, som tilhører Sorteneglsfolket. Blomster er smukke, og skønheden sidder allerede i frøet. Tak for alle de frø, du sår i vore sind.

  Gud, hvor jeg dog elsker roser. Hvor har du mange smukke, og alle dine dronninger stortrives i det fine og elegante samspil med de vidunderlige selskabsdamer. Det er en fryd for øjet, Claus.

  Rigtig god haverejse ønsker Emma, John, Doggie, Didrik, Skidrik + hele deres familie og så migselv, sagde hunden. Nyd nu rejsen, hvor du kan geare lidt ned i tempo og nyde dine ture ud i det blå kun med klipklapper på.

  Knus og kærlige hilsner til dig og alle jeg kender.

  SvarSlet
 8. Nydelig hage du har, Claus.

  Vivi

  SvarSlet
 9. Smukke roser - jeg ville ønske jeg kunne dufte dem herfra :-) Mit falkeblik kan dog heller ikke lade være med at bemærke de smukke (- måske franske?) havemøbler du har placeret rundt omkring i haven. Kan de købes på disse breddegrader?
  Hej fra Lotte

  SvarSlet
 10. Tak for en vidunderlig tur blandt dine skønne roser! Fantastisk smukt syn!:-)
  James Galway havde jeg i min tidligere have, og jeg har da sjældent oplevet en rose med mere vigør og sundhed, den var så stor efter blot 2 år, at jeg ikke nænnede at grave den op da jeg flyttede!
  Young Lycindas ser vidunderlig ud i din have, den kan nemlig godt være noget skrap i farven (har læst kommentarer og set billeder på nettet) Jeg har længe kredset om den rose og med den farve dine viser, så kan jeg vist ikke leve uden den! :-)
  Rigtig god tur nordpå!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hovsa, det var jo Noble Anthony du viser! Skøn farve har den ihvertfald! :-)

   Slet
 11. Hej Claus .Tak for en skøn video, fra din vidunderlige have.
  Mange have hilsener fra Heidi O.

  SvarSlet
 12. Dine roser er så smukke, og duften var helt berusende, da vi gik rundt i det..
  Jeg smiler stadig over besøget hos dig :-)
  Jeg har også en del af de roser, du nævner, og herhjemme sniffes også på livet løs..
  Tak for et dejligt kig og god tur til vore broderlande..
  Vi venter spændt på at tage del i dine indtryk
  Mvh
  SuK

  SvarSlet
 13. Tak for synet. Haven står vel nok vidunderskønt men skønnest af alle er roserne. Men nu kan man rigtig se hvor godt de stramt klippede hække danner den flotteste kontrast til dine bede i fri dressur. Det var en smuk smuk video. God weekend.

  SvarSlet
 14. Tak for en smuttur rundt i din dejlige have.
  Kh Susanne, Nivå

  SvarSlet
 15. Kæreste Claus.
  Hvor kan du dog nå mange ting på den korte tid du har været hjemme og vende. Håber virkelig du får en god tur til vores broderlande. Det er perfekt at rejse i Norden ved midsommertid.

  Kærligst, Lisbeth K

  SvarSlet
 16. Berusende vakkert claus !!!!<3 jeg må visst enda en tur til gartneriet ;-) , elsker hagen din og er en stor beundrerinne av deg !!;-D men jeg ble litt sjøsyk av filmingen din i dag ......... Sorry :-(
  Velkommen til norge og god tur - sommerklem fra marianne <3

  SvarSlet
 17. Åh, hvor er det smukt at se med alle de fantastiske roser og det skønne selskab, roserne har af alverdens stauder. Jeg ville ønske min lillebitte have kunne rumme lige så meget. God rejse.

  SvarSlet
 18. Tusind tak for en skøn og aldeles dejlig vandring blandt dine mange skønne og smukt duftende roser. Her småregner det - men haven trænger til vand, så skidt med at det regner i min sommerferie. Se det har også ændret sig efter jeg blev havemenneske. Regn er velkommen og en velsignelse, når haven tørster. God tur i det nordiske.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 19. Hej Claus. Det var en helt fantastisk video - sikken et rosenflor du kan levere! Rigtig god tur til vores nabolande.

  SvarSlet
 20. Det var en dejlig video. Det er en utrolig frodighed og højde på blomstringen du har i haven. God tur ud i
  havelandet.

  SvarSlet
 21. Kære Claus
  Jeg mangler superlativer - jeg kan simpelthen ikke finde ord. Mine roser har også været forrygende i år, men her efter regn og hagl er det lidt trist nu. Mine Claus Dalby er lige ved at springe ud og jeg glæder mig til at se dem.
  hilsen Anne Marie Christensen

  SvarSlet
 22. Tak for en dejlig tur i din fantastiske have. Dejligt at se dine skønne roser. God rejse

  SvarSlet
 23. Kære Claus

  Jeg har ligget vandret i et par uger og ikke haft tid til ret mange af de - for mig - livsnødvendige Dalby-pauser og ejheller min have. Denne video var derfor balsam for sjælen. Din have ser ganske vidunderlig ud, og dine roser er afgjort i topform. Den ene skønhed efter den anden som perler på en snor sat sammen med andre ædelsten så det udgør et smukt hele. En sand wow-effekt.

  SvarSlet