Det er da en romantisk plads

Denne fine plads fotograferede jeg forleden, hos Carina og Krister i Tomelilla.

 

20140628_115611

 

Busken, der er formklippet, så der er blevet plads til en bænk, var i haven, da parret flyttede ind. Men da var den helt utæmmet.

 

Kan fortælle, at jeg nu er i Norge. Vender tilbage med billeder herfra.

9 kommentarer:

 1. Hvor er det bare en fantastisk idé!
  Glæder mig til flere billeder.

  - Kit

  SvarSlet
 2. Så mycket vackert och inspirerande du får uppleva på dina resor. Och tack för att vi får ta del av dem!
  Ha det bäst!
  /Liv

  SvarSlet
 3. Det er en rigtig god ide med at sætte den bænk i hækken. Jeg ønsker mig i øjeblikket, lidt strategisk anbragte siddepladser i min have. Men synes at det er lidt svært med det, når underlaget på nuværende tidspunkt er græs. Jeg har tænkt på at grave af og få nogen stenmel. Men har ingen erfaring med materialet så ved ikke hvor godt det er når man skal kunne sidde på stolene eller bænken.
  Det må jo nok komme and på en prøve. For jeg kan se fra dine mange skønne billeder, at det er en gevinst for stemningen i haven med de siddepladser.
  Vh. Charlotte

  SvarSlet
 4. Nej hvor flot. Elsker simpelthen når bænk og beplantning går op i en helhed. Super hyggeligt og lidt som en hule. Glæder mig meget til at se flere billeder Claus.
  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet
 5. Ååh, hvor er det bare smukt. Bænke er altid skønne, så er der tid til at sidde og beundre det hele.

  - Anne

  SvarSlet
 6. Der kunne man nok lige holde ud at sidde et par timer.

  SvarSlet
 7. Det er skikkelig imponerende å se dine mange besøk rundt om i ulike hager, både i Norden og andre land. En skikkelig inspirasjonsbombe å følge med på bloggen din Claus! :-) Ønsker deg en fortsatt fin rundreise!
  Stein

  SvarSlet
 8. Så koselig å lese at du er i mitt hjemland - gleder meg til å lese innlegg derfra:-)
  God tur!

  SvarSlet
 9. Hvor ser der også frodigt ud. Glæder mig til at se mere derfra.

  SvarSlet