En rigtig hyggelig aften

Det er dejligt at være tilbage i Danmark igen, og i dag har jeg fotograferet i forskellige haver.

 

20140705_183415

 

Udklip

 

20140705_181219

 

Billederne her er fra den skønneste kolonihave, hvor Gitte Mengel og hendes familie bor i sommerperioden.

 

20140705_183938 20140705_184449

 

Jeg har fotograferet haven flere gange hen over sæsonen til Romantiske haver, og i dag gjaldt det den overdækkede terrasse, som jeg synes er så fin. Jeg forestiller mig, at den nok kan inspirere andre til noget lignende.

 

20140705_182056 20140705_182105

 

Det praktiske blev forenet med det hyggelige, fordi Gitte havde lavet mad, og det blev en rigtig dejlig aften.

 

20140705_182536 20140705_183041

 

Heldige mig!

 

20140705_184720

14 kommentarer:

 1. Wauw. Drømmer lidt om at få kokonihave engang. Så skal der fyldes op med roser og tomatplanter fra den ene ende til den anden. Vi har netop fremvist vores mors fine, nye rosenbed på bloggen - er så jaolux ;-)

  - Anne

  SvarSlet
 2. Åhh - hvor ser det bare skønt ud!! Dejlig inspiration til min terrasse ved havehuset :-)

  SvarSlet
 3. Det ser superdejligt ud. Jeg kan rigtigt godt lide den måde, hvorpå der er blandet romantiskt og rustikt interiør. Pragtfuld terrasse. Jeg får lyst til at kigge bag de dejlige lette gardiner for at se, hvad der gemmer sig inden døre :-)

  SvarSlet
 4. Det ser ud som et rigtig godt sted at tilbringe noget tid med gode venner. vi byggede selv en overdækning til terrassen sidste år, og selv om den ikke er helt færdig endnu, så er vi ikke i tvivl om at det er det bedste tiltag i haven vi har lavet indtil dato.

  SvarSlet
 5. Utrolig flott. Likte veldig godt uteplassen, den var kjempe fin.

  Vivi

  SvarSlet
 6. Hmmmm. Æhm, jeg tror vist der er lige rigeligt mange ens (og dyre) fletmøbler og dyreskind til at være sådan rigtig kolonihavehus-hyggeligt. Bordpynten er dog yndig og koloni-agtig.

  SvarSlet
 7. En flot luksus udgave af kolonihave.

  SvarSlet
 8. Sikken en dejlig overdækket terrasse! Det er lige til en god bog med benene oppe under et dejigt tæppe med et glas køligt rose.

  hilsen Anne Marie Christensen

  SvarSlet
 9. Boligindretningskolonihave på den anderledes måde !

  SvarSlet
 10. Vilka snygga rottingmöbler! Det är inte alla som faller mig i smaken, men dessa var verkligen fina! Och en riktigt fin terrass, den platsar väl i boken.
  Kram
  Elin

  SvarSlet
 11. Det ligner et sommerhus fra et finere bolig magasin. Jeg er ret vild med western "porch" stilen.

  -Altimens jeg også drømmer om væksthus og shelter, bålhyte og hvad har vi, så nøjes jeg og ungerne med at indrette os i et hjørne af carporten med madrasser, legetøj og en bakke med snack og te samt højt-læsning. Der er ret godt at sidde på en blæsende dag, hvor vi ellers ikke ville have opholdt os meget ude. Vi er flyttet fra byen og må sande det "lufter" lige rigeligt på landet af og til, når man ikke ligger i læ af skov eller læhegn til alle sider.
  Men på sommeraftener som denne, hvor solens direkte lys og varme kan nydes til den går ned vest ville vi ikke være foruden. Igår gik jeg rundt og ordnede min krukkehave og flere hængepartier til sent i bare tæer, så er det endelig blevet sommer for alvor!
  Hilsen Lene

  SvarSlet
 12. Kolonihaverne er så smukke og mangfoldige at de kunne fortjene deres egen gennemarbejdede bog, med foto, fortællinger og anekdoter. Måske de er lidt i fare for at blive glemt som de grønne åndehuller og arnesteder for kreativitet, også for små midler. Det er jo ingen "kunst" at bruge mange penge på hus og have, men det er rigtigt svært at få det til at virke godt sammen når der ikke lige er midler til den perfekte point de vue vase, figur. Når man bor på lejet jord, er der nogle mentale forhindringer også. Henrik som har haft indtil nu de bedste 4 haveår da vi havde vores kolonihave 2002-2006 .

  SvarSlet
 13. Jeg giver Henrik ret i ovenstående indlæg. Der findes så mange flotte huse og haver. For os der har en kolonihave på lejet jord, er der regler som skal overholdes. Et eks. i vores forening må huset/haveskuret ikke være over 7,5 m2. Men hvor vi hver især elsker det og især beliggenheden.
  Og der er en glæde at finde ting som ikke koster ret meget.
  Hilsen Anne Marie

  SvarSlet
 14. Wow det er lige noget for mig! Jeg elsker skind og kurvemøbler! - Det er en smuk overdækket teresse!
  Henriks ide kan jeg godt lide og han siger en masse kloge ting;-), jeg ville i hvert fald nyde, at læse en bog skrevet af dig om små haver og kolonihavehuse!
  K.Gro

  SvarSlet