En skøn, skøn rose

Denne dejlige rose med navnet ‘Minerva’ så jeg første gang i England sidste år. Men fik ikke taget billeder. Men det fik jeg forleden hos www.gardenshop.dk, hvor I kan købe den nu.

 

Fra næste år fås ‘Minerva’ i Bilka. Nogle af jer har den måske allerede?

 

Udklip

11 kommentarer:

 1. Ja, det er en helt vidunderlig rose - har netop plantet 3 stk. Den dufter også rigtig dejligt :) Jeg købte den på vores lokale planteskole, så den kan fås rundt omkring allerede. God ide at tilføje den til sortimentet i Bilka, så de bliver mere kendt og tilgængelig.
  Kh Linda

  SvarSlet
 2. Vakker rose Claus! Akkurat den fargetonen som er i ferd med å bli min rosefavoritt for tiden :-)
  Vet du noe om herdigheten på disse?
  Ha en fortsatt riktig fin sommer.
  Stein

  SvarSlet
 3. Hvilken skøn farvetone! Jeg søger også roser i den farve og bliver da nødt til at se nærmere på denne skønhed.
  Jeg har ledt med lys og lygte efter et sted i Danmark hvor en ny Austinrose: ´Royal Jubilee´ kan købes, men ind til videre forgæves... den har de runde blomster med indadbuede kronblade, i en farve der umiddelbart minder om ´Minerva´. Er det mon en rose der kan komme med i Bilka´s sortiment?
  Den er underskøn på billeder!
  Med havehilsen Alice

  SvarSlet
 4. Minerva.. det giver vist associationer til en telefoncentral fra hengangne tider eller en mytologisk figur fra "old"til beskyttelse af håndværkere..
  Nu er navnet blevet fundet frem igen til en smuk og dejlig rose..
  Mærkeligt, som begreber og navne ændres..
  Mvh
  SuK

  SvarSlet
 5. Jeg elsker også denne farve på roser. Jeg har 'en der ligner meget, den hedder Zelpherine Droughin. Det er min yndlingsrose ikke blot for farvens skyld, men den dufter himmelsk. Den klatrer, men kan også sagtens stå i bedet, hvor jeg forsøger på bedste vis at få lagt grenene ned, så den får dobbelt så mange blomster som ellers.
  Hvor står alt dog fint og godt denne sommer. Mine hortensiaer er lige ved at vælte surbundsbedet, så mange blomster er der i de tre planter. Det ligner en blå bølge, der skyller ind over bedet - overvældende, men jeg kan se, alle har pralehortensiaer i år, hvorfor ved jeg ikke ?
  God sommer fortsat
  Bibi fra Almind

  SvarSlet
 6. Det er en virkelig smuk rose :-)

  SvarSlet
 7. Nej, den er da fantastisk flot.
  Jeg vil så gerne have et rigtigt rosenbed, og hver gang du viser en rose, lyder det fra mig: nej dén vil jeg gerne have!!!
  Men nu skal jeg have læst op på hvordan jeg gør det bedst.

  SvarSlet
 8. En utrolig dejlighed - denne rose. Smuk!!

  Tusind tak for alle dine dejlige billeder fra turen - man føler næsten, at man er med på bagsædet i bilen.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 9. Jeg får GardenShops nyhedsbrev og havde bemærket denne rose. Da jeg i går var forbi havecenteret og tog bemeldte rose i øjesyn, var Minerva meget udsprungen, og farven var nærmest mørkelilla. Meget mørk. Så hvis man er til Rapsody in Blue osv., vil denne rose falde i éns smag.

  SvarSlet
 10. Minerva er ligeså pragtfuld som sin fantastiske navnesøster, Minerva McGonagoll aka Emmy nomineret Dame Maggi Smith. Har nu udviklet et meget ømt punkt for begge damer :-) Er igang med at rydde et bed til nogle af alle de utrolige skønheder du dagligt introducerer os for på FB, søde ven.

  SvarSlet