Gårdhavemiljø

Arealet bag huset, mod vest, er omkring tusind kvadratmeter, og her er der krukker i industrille mængder.

 

 

claus20140719_200202

 

Det rum, der er opstået omkring vort seneste byggeri – det store drivhus – er jeg rigtig glad for, og her skaber jeg hele tiden nye udtryk.

 

 

claus20140719_195938

 

Lige nu er det de imponerende agapanthus, der glæder, og for at skabe lide kontrast, har jeg garneret med dagliljer ’Green Flutter’ der har sådan en smuk kold gulgrøn tone.

 

claus20140719_202612 20140719_195914

 

De seneste dage har vi arbejdet på højtryk for at få krukkerne arrangeret rundtom, og de næste projekt er at få orden på rummet ved Flammebedet.

 

20140719_195902

 

Når det er på plads, skal I nok få billeder herfra.

18 kommentarer:

 1. Hej Claus. Det ser godt nok helt forrygende og fantastisk ud. Skærmliljerne sammen med dagliljerne er en fantastisk kombination og man bliver virkelig glad af at kigge på det. Jeg synes også krukkearrangementet i forrige indlæg er helt fantastisk. Det er meget inspirerende og lærerigt. Jeg har læst din bog og har fået mange gode idéer. Jeg må dog begrænse mig noget i forhold til dine kompositioner, da jeg jo skal have tid til at vande og passe planterne, men dine idéer lever i en lille målestok flere steder hos mig! Jeg er så glad for det.

  SvarSlet
 2. Hej Claus, ja det er smuk, og tænker jeg er rigtigt værerum i haven. Du sidder vel og læser i skyggen, eller i det mindste får en kop god kaffe.
  Henrik

  SvarSlet
 3. Wauv, sikke smukke farver

  SvarSlet
 4. Hej claus
  Hvor er det da et smukt syn
  de gule dagliljer er det nogle der er i blomst nu og hvad er det for en sort/navn
  hilsen Kim

  SvarSlet
 5. Hvor ser det flot og hyggeligt ud, og sikke et delikat valg - ikke kun af planter, men også af materialer. Det er spændende, at se, hvordan du designer de forskellige elementer.
  Mvh. Helle

  SvarSlet
 6. Ja, der kan mine tre potter pelargonier vist ikke være med. Hvor er det flot!

  SvarSlet
 7. Kære Claus

  For pokker Claus, sikken et skue. Sørme om du og dine dejlige gartnerne ikke har gjort det endnu engang.

  Man blive vild glad når man ser dine flotte krukkesammensætninger i de forskellige farve nuancer, det er uanset om det er ved dit skønne udekøkken eller området ved dit drivhus. Det eneste minus er at man ikke er bille og kan løbe rundt om nyde hver en krukke og falde i total svime. Ville være ret sikker på at mine billeben ville blive meget korte.

  Det er en kæmpe nydelse at se hvordan du giver den gas og vælter dig i dette kæmpe overflod af planter. Hvis jeg havde kræfter til det havde jeg bygget min egnen krukkehave op, for der er ikke noget flottere og givende. Jeg må se at få vundet nogle millioner, så der kan blive ansat en gartner eller to det ville være en drøm, meen jeg har vist kun held i kærlighed til min egnen muldvarp og han har jo sit arbejde at passe og skal holde i mange år. Heldigvis har jeg din dejlige bog "I potter og krukker" og når sulten bliver for slem, bliver den taget frem.

  Endnu engang tak Claus, for alt den inspiration og have glæde du giver.

  .
  Stort billeknus og kram herfra et tørt midtfyn til alle jeg kender, Pia

  SvarSlet
 8. Det ser da bare knald hamrende godt ud! - og det siger jeg på trods af, at jeg syntes Dagliljen er lidt for gul ;-)
  K.Gro

  SvarSlet
 9. Ja, det er virkelig flot alt sammen. Selv har jeg dagliljen Senior Joan, den er også flot.

  Knus fra Janne i Greve

  SvarSlet
 10. Kære Claus.
  Først tusind tak for din hilsen og for navnet på phlox´en.
  Hvis Pia ville være en bille, ville jeg tillade mig at være en honningbi. Alle dine krukker er det smukkeste "tag selv bord", man kan tænke sig. Det er helt overdådigt smukt. Når jeg havde besøgt alle dine vidunderlige blomster, ville jeg flyve til mit bo og lave den dejligste honning til dig og din stab.
  Tak fordi du deler al din skønhed med os.
  Mange kærlige hilsener fra John og Eliane

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Eliane og John

   Vi kunne da følges af i alle de skønne krukker, nå dine vinger ikke kan bære mere kunne du sætte på ryggen af mig og så løb vi videre til næste krukke, når mine ben trængte til hvile kunne jeg sætte på ryggen af dig. :)))))))))))).

   Dejligt at det går fremad for dig i middelfart. Giv John et stort knus herfra

   Knus herfra det midtfynske, Pia

   Slet
 11. Flot ser det ud, specielt med de mange agapanthus, blå er nu engang min yndlingsfarve i haven :-)

  Helle

  SvarSlet
 12. Hvilken skøn sammensætning af farver, frisk og klar!
  Hilsen Lene

  SvarSlet
 13. Hej Claus.

  Det ser meget smukt ud, men jeg fatter ikke hvordan I kan holde alle de krukker friske, selv om jeg er over mine med vand, når de alligevel at se tørstige ud ind imellem.

  Mange hilsener Jette, Kr. Hyllinge

  SvarSlet
 14. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 15. Sikke en gårdhave - det ser eventyrlig ud.... Fantastisk smuk !!

  SvarSlet
 16. Et virkelig skønt og dejligt miljø, du har skabt dig der. Og det må være et ideelt sted at sidde og redigere bøger i. Mine krukker ser slet ikke så flotte ud - men de bliver også mestendels brugt til at så og prikle i - i hvert tilfælde her i sommer. I går strøede jeg allium frø ud i haven. Jeg har fået taget en hel del frø fra, så det er spændende om de kommer ad åre.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet