Haveglæde

For nogle uger siden havde jeg besøg af TV2 Østjylland, der ville beskrive haveglæde.

 

Det kom der en hyggelig udsendelse ud af. Hvis I har lyst til at se den, kan I klikke her.

 

image

16 kommentarer:

 1. det var en fantastisk inspirerende udsendelse. er helt enig i, at det skaber glæde at være udenfor. hilsen camilla andersen

  SvarSlet
 2. fantastisk å se:) Takk for at du deler:)

  SvarSlet
 3. Mange hyggelige og engasjerte hagemennesker.Hage er glede:)
  Takk for titten

  Vh Elisabeth

  SvarSlet
 4. Du kan om nogen tale om haveglæde så det kan forstås. Og du har smittet mange ved at vise din egen i alt hvad du foretager dig :-) Meget inspirerende - ha det godt.

  SvarSlet
 5. Hejsa Claus!
  1000 1000 tak for at præsentere en helt igennem fantastisk inspirerende og bredtfavnende udsendelse, en stor fornøjelse, og mange 10000 vis af tak for at du slet ikke kan lade være med at dele :-) det er jeg også utroligt glad for!
  Mange hilsner Anette

  SvarSlet
 6. Se dèt var en haveudsendelse efter mit hjerte. Masser af havebilleder og haveglæde. Tak for henvisningen.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
 7. Tak for henvisningen til en rigtig hyggelig haveudsendelse, lige til at blive i godt humør af. Hilsen Lise

  SvarSlet
 8. Jeg elsker måten du beskrev dette blogginnlegget. det var utrolig å lese din nydelig stykke arbeid.

  SvarSlet
 9. Kære Claus.
  Tusind tak for 2 dejlige videoer og udsendelsen om haveglæde. Det er virkelig noget man bliver glad af at se. Alle dine smukke krukker er en fryd for øjet. Når jeg kommer hjem, vil jeg nyde billederne én gang til på min store skærm.
  Jeg har en uge tilbage på gigtsanatoriet og jeg træner fra tidlig morgen til sen eftermiddag. Jeg har fået mange flere kræfter og vi har lavet et program jeg kan træne efter, når jeg kommer hjem.
  Jeg ønsker alle vi kender, samt dig Claus , en rigtig dejlig weekend.
  Mange kærlige hilsener fra Eliane

  SvarSlet
 10. Kjære herlige Claus, jeg så denne utsendelsen og fikk så lyst til å svare deg bekreftende mens du pratet :) Jeg smilte og var så hjertens enig i det du sa. Akkurat slik du fremstilte det, er det. Havegleden er selve livsnerven, der alt begynner. Der henter en sann havesjel sin inspirasjon og livsglede fra. Jeg har erfart at uten have blir livet svært trist og intetsigende. Men nå er jeg i gang igjen :) Om det ikke blir nytt hus denne sesongen, vet jeg at huset mitt finnes der ute et sted og det holder motet oppe :) Snart er jeg på ny i haven og planlegger og kjenner den berusende, boblende gleden og mange idéer som svirrer gjennom hodet. Som jeg gleder meg!
  Tusen takk for all inspirasjon og glede du gir :)
  Klem fra Ninni med ønske om fortsatt deilige sommerdager i mitt hjertes Danmark

  SvarSlet
 11. Kære Claus
  Hvor er det skønt at se disse nok så almindelige haver som dog er ganske specielle - de stråler af at være skabt ud fra haveglæde. Og at se andres haver giver bare så meget inspiration til mig, så tak fordi du deler.
  Kh
  Ellen

  SvarSlet
 12. Den glæder jeg mig til at se!

  SvarSlet
 13. Tack för att du delar med dej! så kul att få se programmet!!
  Mariana

  SvarSlet
 14. Kære Claus!
  TUSIND TAK for,at du deler din haveglæde med os andre.

  SvarSlet
 15. Hvor var det dog en dejlig udsendelse. Tusind tak.
  Kh. Ida

  SvarSlet
 16. Skøn udsendelse og rigtig god forklaring på haveglæde

  SvarSlet