Hortensiaerne stråler

Som før nævnt har vi mange hortensiaer i haven; rigtig mange, og de har haft rigtig godt af regnen.

 

claus20140712_173447

 

I skovhaven lyser de op i de mest indtagene rosa og blålige toner, og heldigvis står de stadig oprejst efter den meget regn.

 

claus20140712_173456

 

Hortensiaer er simpelthen geniale, fordi deres blomster lyser sådan op.

 

claus20140712_173428

11 kommentarer:

 1. Hortensia bliver man aldrig trætte af, de er så smukke.

  SvarSlet
 2. Ja, de er så smukke! - Fra tidlig sommer og langt ind i vinteren. Vores har lagt sig ned i regnen, men er så småt ved at rejse sig igen :-)

  SvarSlet
 3. Det ser godt nok fantastisk ud med alle de blomsterhoveder i skønne blålige farver. Det er jo nærmest en af dine signatur blomster. Jeg tænker altid Claus Daly når jeg ser Hortensia. Jeg synes altid de har blomstret så fint hos dig. I år er første år jeg har mere end to blomster i hver busk :-)

  SvarSlet
 4. Beklager du fik nyt efternavn Hr Dalby.

  SvarSlet
 5. Mine Hortensier lå sørgmodigt hen ad jorden efter regnen forleden, og indtil jeg fik dem hejst op på stativer i går. Men de ser stadig lidt forpjuskede ud. Til gengæld er der kommet rigtig liv i stiklingerne fra sidste år, som stod noget i stampe under den lange tørke. Det er ellers så nemt at formere H.
  Happy Hortensia Gardening
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 6. Det ser meget frodigt ud med alle hortensiaerne. Det er som om regnen har vasket alt støvet væk. Her hos os tager haven sig også mere frodig ud.

  SvarSlet
 7. Ja, hortensia er fantastiske, dem kan man ikke få for mange af, men hvad er det limegrønne der vokser tæt ved den smukke hortensia? Du må meget gerne "trylle" flere limegrønne planter/blomster frem, de passer rigtigt godt til lilla, hvid, pink, ja til det meste.

  Hilsner fra Bente fra Bornholm

  SvarSlet
 8. Kære Claus.
  Hvor er de smukke. Vi har en stor zink-kasse med en hvid hortensia i. Den er allerede afblomstret, så jeg har klippet hovederne af den, men den startede også sin 3. sæson i udestuen. Den havde 14 hoveder i år.
  Kærlig hilsen Eliane

  SvarSlet
 9. Så vackert jag bara älskar den busken
  Fattar inte varför de inte vill blomma hos mig
  Önskar dig en fortsatt fin sommar
  Kram Meta

  SvarSlet
 10. Så smukke blomster. Mon ikke regnen bekom dem vel?

  SvarSlet
 11. Flot farve. Har du ikke stativ under hortensiaerne? Jeg har flere både i krukker og i bede men de har svært ved ar bære sig selv selvom de bliver klippet ned hvert forår.
  Hilsen Hanne

  SvarSlet