Jeg er flyttet ud

Den seneste uge har jeg været rigtig meget i haven, blandt andet for at arrangere krukker, og det har været herligt at arbejde sammen med gartnerne.

 

claus20140719_203319

 

Men i dag måtte jeg ’på kontoret’. Det vil sige, jeg satte mig ud i udekøkkenet under den store parasol.

 

En herlig plet ...

 

claus20140719_203438

 

Jeg er ved at redigere og layoute en meget stor arkitekturbog, som har været hele tre år undervejs. Den skal udkomme til efteråret.

 

claus20140719_202551

 

I den kommende uge får den fuld attention, for onsdag d. 30 drager jeg igen sydpå for over tre uger at besøge haver i Tyskland, Frankrig, Belgien og Holland.

 

Tror I, at jeg glæder mig.

 

claus20140719_202521

 

Jeg er hjemme igen omkring den 20. og tager i sidst i august fem dage til England. Det er billeder til bogen Romantiske haver, det gælder.

 

Vender tilbage med en video senere.

16 kommentarer:

 1. Nu vi "taler" om bøger, for længe siden nævnte du bogplaner omhandlende selskabsplanter, er den stadig undevejs mon? Utålmodige novicer som jeg selv tager gerne dine anbefalinger til efterretning, så man ikke skal lære det hele på den "hårde" måde...selvom jeg går stærkt ind for erfaringsbaseret læring!

  Hilsen Lene

  PS. Hvor er det smart med glas over køkkenbordene. Sådan ville jeg gerne have det herhjemme, BÅDE ude og inde. (Kom lys, kom glæde)

  SvarSlet
 2. Kære Lene - i første omgang bliver det en bog om bladplanter. Den får titlen: 'Leg med løv' og udkommer foråret 2016. Senere kommer en bog om blomstrende selskabsplanter.

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er jo "lidt" tid til, men det overkommer jeg nok, da min have sådan set ikke rigtig er etableret endnu, jeg har mest "prøvebede", ikke så mange "prydbede" endnu. Men godt at høre den stadig er undervejs!
   Imens suger jeg til mig her på bloggen.

   Slet
 3. Det er bare et fantastisk uderum I der har - det kan jeg godt forstå bliver flittigt brugt i disse dage. Det må også være dejligt at bruge til arbejdet - sikke et program du har foran dig! Det lyder spændende.

  SvarSlet
 4. Ett härligt arbetsrum, speciellt i den här värmen. Trevlig resa!

  SvarSlet
 5. Nej, hvor er det hyggeligt - kan godt li` de små haverum I laver - både køkkenregionen, rummer ved det nye drivhus, ved spejlbassinet og The Sunken Garden. Vejret indbyder til udeliv!
  mvh Helle

  SvarSlet
 6. Hej Claus. Du kan godt glæde dig til England (endnu engang). Er netop hjemvendt fra 14 dage i The Cotswolds og sluttede af på Sissinghurst, inden turen gik foralvor hjem til DK. Må jeg anbefale Cerney House Garden - helt fantastisk charme og stemning. Da vi var der var der kun os som besøgende, hvilket gjorde oplevelsen endnu mere eventyrlig - en rigtig lille perle (står som en af de bedste oplevelser). Vh Daniel

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Daniel - har aldrig før hørt om Cerney House Garden. Vil se, om jeg kan nå at komme forbi, når jeg er i området,

   Slet
 7. Sikke dog et dejligt hjemmekontor, så smukt. Mange hilsner fra Trine B

  SvarSlet
 8. Ikke det værste sted at have "udekontor". Det må være spændende at komme så meget ud og se på haver, men hvor må du da nyde at være hjemme ind imellem.

  SvarSlet
 9. Et dejligt kontor - kan godt forstå, at du nyder det. Og nyd det nu i fulde drag, inden du flyver ud igen på nye eventyr.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 10. Hej Claus
  Lækkert udekontor du har - i disse dage er det da næsten også synd at sidde inde, så godt du har den mulighed. Dog må jeg sige, at hvis det var mig, fik jeg nok koncentrationsproblemer, da blikket nemt kunne komme til at hvile på alle de smukke planter og ting.
  Om du glæder dig til at rejse ud igen - næh det tror jeg ikke. Du er garanteret træt af at skulle afsted igen og leder efter en, der kan tage afsted i stedet for dig, og her er løsningen - bare kontakt mig, så finder vi ud af det - jeg skal nok tage nogle billeder, men det bliver jo nok desværre ikke samme høje kvalitet som dine,men som sagt bare sig til, så pakker jeg kufferten - he he.
  En rigtig god dag til alle
  Anita

  SvarSlet
 11. Du minder mig om en Kim Larsen tekst: "han ku ikke sidde stille og havde kviksølv i numsen". Men kan ikke sige mig fri for at misunde og unde dig dit arbejde. Tænk at samle skønhed fra hele Europa og udgive drømmedejlige bøger til os krævebananer :-)

  Dit udekøkken er et af de bedste steder på jord :-) Klart et af de steder som ofte popper op i min meget køkkenfokuserede hjerne. Kan slet ikke forestille mig en bedre arbejdsplads med en pc - øjet trænger jo til hvile ind imellem og hjernen frisk luft. Uuuhhh Claus, du er den heldigste mand jeg kender :-)

  SvarSlet
 12. Lyder godt, Claus, vi glæder os til at følge dig rundt på turerne.
  Mvh Søren K

  SvarSlet
 13. Det lyder fornuftigt at flytte ud for at arbejde. Jeg overvejer at tage min symaskine med ud på terrassen, men jeg er kun nået til overvejelserne.
  Arkitekturbogen lyder interessant.
  God rejse, jeg er imponeret over at du orker at rejse så meget:-)

  SvarSlet
 14. Ih hvor blir det spændende! Glæder mig allerede til den bog udkommer.

  SvarSlet