Overnatning

Når jeg tager på rejse, prøver jeg altid at finde hyggelige og sjælfulde steder, hvor pris og kvalitet hænger sammen. Jeg går ikke partout efter det meget luksuriøse. Aller helst vil jeg bo på hyggelige b&b-steder, men da jeg ofte er sent ude, ender det tit med et hotel.

 

20120811_061532

 

Jeg har tidligere fortalt om gode overnatningssteder og vil tage det op på denne tur. Hvis der altså er noget at skrive hjem om!

 

20120811_061558 20120811_061639

 

I nat boede jeg i Wuppertal på Park Villa, og dette sted kan jeg varmt anbefale. Dejlig enkel indretning, god seng og fin morgenmad. Så forlanger jeg ikke mere. Se her.

 

20120811_061836

 

NB. I skal lige have endnu et tip. Hvis I ligesom jeg har været ved at drukne i papirer med forskellige adresser på dette og hint, kan I gå ind på Google Map og oprette jeres eget kort, eller flere. Det har gjort mit liv meget enklere.

8 kommentarer:

 1. Ser skønt ud. Bruger selv google earth meget, men tror ´mine steder´ forsvinder, hvis jeg skifter computer. Så måske noget andet skulle overvejes.

  Hilsener Hanne Tilst, der gemmer alle gode overnatningssteder mv.

  SvarSlet
 2. Dejligt ar du viser dine overnatningssteder. Rart at læse om og godt at gemme.

  SvarSlet
 3. Fint lille hotel. Ligner næsten et slot.

  SvarSlet
 4. Skønt sted, vidunderlig arkitektur. Fortsat god tur.

  SvarSlet
 5. Ikke det værste sted, at overnatte. Ser rigtig hyggeligt ud.

  SvarSlet
 6. Jeg ville gerne abbonere på dit kort :-)... Altså ment du kunne tjene penge her som rejsefører

  SvarSlet
 7. Det ser helt statelig ud - og alligevel hyggeligt og skønt - en helt lille oase.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 8. Bästa Hr Claus Dalby
  Fann din bok om haveliv först i Januari detta år, köpte boken bums, och blev så förtjust!
  Har haft en stor härlig trädgård men nu flyttat till en liten trädgård om endast 750 kvm.... Men med lite trolleri så blev det iallafall 7 rum och kök! Skulle vara trevligt att få besöka din trädgård tillsammans med min make, så anmäler vårat intresse till utlottningen den 24 Augusti
  Email. katarina.elisabeth1@gmail.com
  Bästa hälsningar från
  Katarina Schönström Berg
  P Brantevik i Sverige

  SvarSlet