Video den 13. juli 2014

10 kommentarer:

 1. Kære Claus

  Tak for kikket i dit paradis. Det er altid med stor fornøjelse at se hvad der sker hos dig.

  Jeg håber du har fået nogle af de gyldne dråber idag, her har vi vel fået 50 dråber i eftermiddag, så håber godt nok at der vil komme noget i aften og nat, for vi trænger godt nok rigtig hårdt, selvom slangen har været i brug.

  God aften til dig Claus og til jer alle derude som jeg har fået fornøjelsen af at lære at kende.

  Tørkeknus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 2. Hej Claus,
  Dejligt med en havevideo igen. Dit bed er fyldt med smukke blomster.
  Dine Verbascum klipper I dem ned efter blomstring og kommer de så igen med endu en blomstring senere?
  Jeg har dem første år i haven både gul og hvide.

  SvarSlet
  Svar
  1. "Jer med på en lytter". Har set dem på grøftekanten, plukkede lidt med hjem og synes den er rigtig fin i gul udgave. Har noteret mig stedet, så hvis jeg er heldig, kan jeg måske hente frø.

   Slet
 3. Tak for endnu et skønt kig i din have. Her har vi fået regn i dag, det var endnu engang tiltrængt i vores sandede jord. Jeg er også glad for hortensia, men de blomstrer alt for sjældent hos mig, i år er der et par enkelte blomster - vi er uhyggeligt frostudsatte her, og det kan ses på hortensiaerne! Men skønt at se dine - og alle de mange andre som blomstrer overdådigt i år!

  SvarSlet
 4. Sikke flotte hortensiaer. Jeg har desværre måttet opgive at ha dem i haven. Der er simpelthen for tørt for lang tid af gangen, Jeg kæmper osse for at holde liv i bare et par alstilbe.
  Men så må jeg nyde dine videoer med dem en ekstra gang.
  Den gulerod er da bare guffeliguf,,,, jeg plantede et par alm. gulerod i haven for et par år siden og det var rigtig fint men denne er endnu flottere.
  Håber de der mangler regn har fået i nat uden regnskader. Vi fik 12 mm, sørgeligt lidt men lidt har osse ret. Det er bedre end ingenting.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
  Svar
  1. guffeliguf ;-) Jeg kunne ikke have sagt det bedre selv!

   Slet
 5. virkelig skønt bed med den mørke blod blomme og de lyse spir fra kongelysene. Jeg har selv fået lavet en del kongelys i år, jeg glæder mig til at se næste år hvordan det tager sig ud. Virkelig flot hortensia, den rosa farve går man aldrig fejl af. Campanulaen kan jeg se skal være et nyt tiltag sammen med den vilde gulerod, her i haven til næste år. Tak for endnu en skøn video.
  Vh. Charlotte

  SvarSlet
 6. Dear Claus, your videos are always a feast for the eye...the best way to know your garden, if only I could i«understand Danish...still, I understand the name of the plants. Not so bad! :)
  Kind regards.

  SvarSlet
 7. 1000 tak for kigget, en fornøjelse, holder også meget af den vildskab der er i bedene, meget inspirerende:-)
  Her har det stort set regnet i 1 1/2 døgn, og ser stadig ud til at fortsætte, hvor er det dejligt.
  Ha en god dag

  SvarSlet
 8. Tak for en dejlig tur i din frodige have. De første af mine allium har jeg klippet hovederne af. Der var ved at titte små mørke frø frem, så de ligger til tørre og skal spredes rundt i haven inden så længe. Og så skal man "bare" have tålmodighed nogle år. Jeg var ved at falde i svime over den mørke stokrose. Dem har jeg ikke held med - måske noget med jordbunden.
  Jeg har haft en dejlig stor og flot Sct. Hansurt i flere år. Der er også afsat mange blomsterhoveder i år. Men den ligger på jorden med stænglerne i en rundkreds på jorden. Og i midten nede ved jorden er de ved at rådne. Det har jeg ikke set før. Jeg håber, det går i sig selv næste år.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet