Video den 14. juli 2014

11 kommentarer:

 1. Jeg er også rigtig glad for netop denne farveskala - den er rolig og harmonisk uden at råbe! Alligevel tiltrækker den øjet og fryder og glæder. I dine sammensætninger kommer skalaen til sin fulde ret!

  SvarSlet
 2. Kære Claus
  Så har jeg fundet løsningen på mit problem med ikke at kunne kommentere på blogs. Jeg skal såmænd blot skrive kommentaren EFTER jeg har logget ind. Hvorfor ANER jeg fortsat ikke, men nu kan jeg da i det mindste give lyd fra mig igen :-)

  Rigtig dejlig inspirerende video. Jeg tror sørme jeg vil prøve lykken med dagliljerne. Er sandelig virkelig, virkelig smukke.
  Há en fortsat god mandag.

  Kh

  Jeanette

  SvarSlet
 3. Ja, tagetes i netop denne kønne farve måtte jeg gå forgæves efter i Bilka, Kolding, efter din annoncering her på bloggen. Den havde de aldrig haft, mente flere af ekspedienterne. Håber den kommer med i sortimentet igen til næste år, tagetes er jo noget af det nemmeste at have med at gøre, når man har den rette plantejord selvsagt.
  Hilsen Lene

  SvarSlet
 4. Sikke en fest Claus! - Jeg elsker også den farve holdning, og du får da gennemført en hel masse i BILKA. - Jeg aner ikke hvordan jeg skal få plads til krukkerne til næste år men sikke en masse ideer du har givet mig. Men en ting er sikkert og det er, at jeg vil prøve mig noget mere med stauder i krukke.
  K.Gro

  SvarSlet
 5. En helt utrolig lækker sammensætning du har fået lavet der. Ja sølv salvien er bare så skøn. Jeg fik den selv ved blomsterfestivalen i Bangsbo. så nu pryder den min krukke ved siden af hvid cosmos og tagetes Vanilla og silver fall og nogle hvide callaer det er blevet rigtigt smukt vil jeg godt påstå. Tak for dine skønne videoer de giver god inspiration.
  Vh. Charlotte

  SvarSlet
 6. Sikke dog et indgangsparti ved din dør - og holdt i afdæmpede farver - en stille skønhed! Alt er som vanligt frodigt hos dig. Jeg har alm. gule dagliljer, men de er ikke så langt fremme som dine. Og du får også et væld af dahlia inden så længe.

  Tak for turen.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 7. Håller med om att silversalvian är vacker särskilt som lite innan den blommat och om den får vara ifred för sniglarna. Hälsningar Anette i Svedala

  SvarSlet
 8. Underbart milda färger tillsammans.
  Speciellt "Vanilla" som jag bara älskar.
  Jag har den tillsammans med grå malört så det var roligt att du också sa att de passade ihop.
  Vad gäller Agapanhtus (den vita) så köpte jag en sådan i Danmark förra året.
  Då blommade den med 9 långa höga stänglar.
  Så i år hade jag ingen förhoppning om att den skulle blomma.
  Men, den blommar för fullt nu med 9 långa höga stänglar igen.
  Helt fantastisk är den.
  Så att den inte blommar så mycket året efter stämmer inte riktigt vad gäller mitt praktexemplar.
  Men så är den köpt i Danmark också.

  Hälsningar Britt

  SvarSlet
 9. Kære Claus

  Du er i besiddelse af så mange kompetencer på højt niveau, at man næsten ikke kan kalde nogen af dem for spidskompetencer, men dine evner med at sammensætte krukkebede er uovertruffen. Med det mener jeg, at sammensætningerne ikke blot er vidunderlige at skue og i en klasse for sig, men at jeg ikke er stødt på noget lignende andre steder. Nu er jeg ganske vist ikke en have-globetrotter som du, men heller ikke på nettet eller hos boghandleren er jeg stødt på noget som tilnærmelsesvis så gennemført.

  Og nu vi er ved boghandleren. Din seneste bog "I potter og krukker" bør forefindes på enhver haveentusiasts boghylde. Også selvom man ikke er krukkegal. Den er smuk og inspirerende.

  SvarSlet
 10. Og hvilket kig. Hvor er det fint!

  SvarSlet
 11. Kære Claus.
  Jeg har først i dag set din video på min store pc-skærm og hvor er det et vidunderligt skue.
  Tusind tak for al den glæde du spreder. Kan helt tilslutte mig alt det Nette skriver.
  Kærlig hilsen Eliane

  SvarSlet