Video den 20. juli 2014

8 kommentarer:

 1. Atter engang smukke, smukke levende billeder, og tak for dem. Mange af de planter, som du viser, har jeg også, for jeg har jo været CD fan lige siden du udgav din første havebog. Således har jeg naturligvis sommerfuglebuske, en del forskellige faktisk - både med mørk violette blomster, med lyseblå, med rosa, med hvide og senest en skøn intens blå. Heldigvis blomstrer de ikke samtidig.

  Jeg er også meget betaget af den hvid/lyserøde lilje, du slutter af med. Den er da utrolig elegant. Hvis den ikke dufter så stærkt, som den røde, vi 'talte' om for et par uger siden her på bloggen, kunne jeg virkelig godt tænke mig at sætte den på repertoiret. Ved du mon, hvad den hedder? For jeg tror da ikke, at den forekommer i nogle af dine bøger (som jeg har næsten allesammen).

  Happy Summer Gardening
  og god arbejdslyst på kontoret
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 2. Marianne amundsen21. juli 2014 kl. 00.54

  Tuuuusen takk claus :-D du beriker mitt liv !!!!<3

  SvarSlet
 3. I Love the Buddleia, is a favorite of my. But two plants in this video completely stole the show: That Thalictrum and the Angelica gigas...there is something ethereal about thalictrum, almost like a cloud of beauty!!
  Have a excellent gardening Summer, Clauss.
  Kind Regards

  SvarSlet
 4. 1000 tak for endnu en dejligt blomstrende video! Min have her er stadig ny, og der er mange ønsker, det næste der må gå i opfyldelse er violfrøstjernen, er helt vild med det den gør ved havens andre blomster, og ikke mindst den følelse den giver.

  SvarSlet
 5. Hej Claus.

  Tak for dejlig video, du nævner mandstro i den. For mig at se var de ret lave, er det en bestemt sort eller har du straffet dem på et tidligere tidspunkt?
  Du må have nogle rigtig dejlige haverejser og ja, jeg tror du glæder dig.

  Mange hilsener Jette, Kr. Hyllinge

  SvarSlet
 6. Hej Claus
  Tak for en dejlig video - er dog lidt misundelig - altså dit jord må da bare være noget helt særligt - mine violfrøstjerner er da slet ikke så høje - øv - nå måske næste år går det bedre med dem, men alt ser så supergodt ud hos dig.
  Hilsen Anita

  SvarSlet
 7. Mange tak for en dejlig tur - og violfrøstjerner er blevet et absolut must. Men jeg venter til efteråret med at anskaffe/plante - for der er for tørt lige nu.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 8. Det ser skønt ud. Det hele ser sundt og fint ud hos dig. Jeg gik netop i går aftes og kiggede på mine violfrøstjerner, som har lagt sig over naboplanterne, så jeg må vist ud med nogle rustne stænger i aften. Svært at nå det hele når der også skal vandes, men så kan man jo stå og nyde planterne, mens man er ude med slangen, og samtidigt få idéer til næste år.

  SvarSlet