Video den 27. juli 2014

Denne gang fra den rosa krukkehave.

 

Udklip

 

10 kommentarer:

 1. Mine liljer i krukke valgte også at springe ud, bedst som jeg skulle på ferie i sommerhus i sidste uge. Så jeg tog resolut og skar halvdelen af dem af og tog dem med, koste hvad det ville, om jeg så skulle sidde krumbøjet i halvanden time i den tætpakkede bil for at få dem med. Nu havde jeg ventet på dem så længe, så jeg kunne ikke bære ikke at få blomstringen med. De var et noget eksotisk indslag ved sommerhuset ved Ringkøbing Fjord, hvor den sparsomme vegetation mest består af tørt græs med pletter af små fine blå skabiosa lignende blomster garneret lidt hybenroser i skellet af forskellige træer. Men hvor var liljerne fine, jeg har ikke før haft typer med op til 5 blomster på stænglen, og så på størrelse med frokost tallerkener. HENRIVENDE simpelthen!
  Hilsen Lene

  SvarSlet
 2. Skøn video, tusind tak for kigget. Mange hilsner fra Trine B.

  SvarSlet
 3. Hej. Det var et smukt haverum!

  SvarSlet
 4. Tusinde tak for kikket ind i den rosa have. De dobbelt petunia er vildt smukke ligesom klematisen - hvad er navnet på den ?
  Det må være meget svært at tage på ferie, når man har så vidunderlig en have ....

  SvarSlet
 5. Dejlig video af det skønne haverum. Jeg har også lidt gaura i år, de er utroligt lækre, er spændt på om disse kan finde på at overvintre. Sidst jeg havde levede de en hel del år i det fri.

  PS Fik efter anbefaling også klippet trekantsblomsterne ned, tak for at minde om:-)

  SvarSlet
 6. Ja Claus jeg kan jo kun sige dig tak for alle de gode indslag og tip du kommer med. Jeg har også kløver i år og det er jeg bare glad for! Men det kunne da være, at den skulle stå i et par pokaler til næste år;-) - Gad vide om kløveren kan overleve vinteren? Det er vel lidt som en græsplæne?
  K.Gro

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det kunne jeg også godt lide at vide.

   Slet
 7. Tak for den skønne rundtur i din dejlige rosa krukkehave. Jeg kunne mageligt bo i dit udhus - altid omgivet af denne overdådige skønhed. To-farvede blade og løv gør sig altså rigtig godt. Og nu står geoginerne på spring. Også en helt vidunderlig dobbelt petunia.
  Jeg må til at tænke mere i/gøre i planlægning af sommer- og efterårs flor. Min have har været smuk og spændende hele foråret, men den er noget "afdanket" lige p.t.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 8. Ja, Claus, hvad er navnet på clematissen? Og selv om jeg ikke er vild med Petunia - så er den her rigtig, rigtig fin.

  SvarSlet
 9. Kære Claus

  Der er en del af de dejlige sager du her viser frem, som jeg sagtens kunne få op under mine sorte negle. Krukkerne strutter af sundhed. Pragtfuldt som du har lavet små spændende rum i din ellers store have.

  SvarSlet