Video den 28. juli 2014

7 kommentarer:

 1. Skønt at komme lidt med rundt i din have igen idag. De sorte pletter i luften (hen mod slutningen), var det læge kvæsurt?
  Hilsen Lene

  SvarSlet
 2. Kære Claus

  Stop og tilbage knappen bliver brugt flittigt, for jeg må jo have det hele med. Jeg har kun en enkelt forkølet sanguisorba obtusa, men når jeg ser denne video, får jeg lyst til at købe en hel skov af dem, for den klæder mangt og meget. Ja, sommeren går snart på hæld, så det er med at nyde det hele. Efter jeg er blevet havegal, går forår og sommer endnu hurtigere, end det plejede.

  Du har - også - ret i at sommerfuglebusken bør forefindes i enhver have. Mit eget eksemplar er kun et par år gammel. Det er en Buddleia davidii Pink Delight, og den er ganske vidunderlig. Både dag og nat er den omsværmet af sommerfugle, og det kan jeg godt forstå, for jeg er også begejstret for dens dejlige duft.

  Jeg glæder mig gevaldigt til at komme med dig på endnu en haverejse :-)

  SvarSlet
 3. Kære Claus

  Mange skønne og livsbekræftende indlæg har du skrevet og fotograferet de sidste uger. Man bliver altid i godt humør når man kikker ind forbi dig og ser hvad du nu har fundet på. Mange skønne opstillinger i flotte og afstemte farver i de helt rigtige kuliser får en til at drømme sig ind i dette univers. Jeg har skrevet nogle gange at jeg ville være bille i dine havegange og det mener jeg af hele mit hjerte. Alt det du har bygget op på forholdsvis kort tid er et kæmpe guldkorn i mit univers. At du så deler hele herligheden med andre ligesindet er jo helt fantastisk. Tusind tak for det.

  Jeg glæder mig til at se dine opstillinger´du har gang i, i denne uge, hvis du ikke har så travlt med at gøre klar til din næste rejse at du ikke når det, der er jo mange ting der skal klappe når du begiver dig hjemme fra.

  Rigtig god dag Claus.

  Samtidig en stort varmt knus til Jytte, John deres skønne datter, Inga, Eliane, John, Anette, John og vores allesammens charmetrold Paw.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 4. Det er en sand nydelse at være med dig rundt i dit skønne haveunivers. Jeg holder rigtig meget af de rosa farver - og hos dig er de i mange nuancer - flot afstemt med hinanden, også i formen. Jeg har ingen sommerfuglebusk i haven - og din lokker godt nok meget. Men jeg kan se, at der stadig er mange studer jeg heller ikke har i haven endnu. Men det er det skønne ved havelysten og havearbejdet - at man ALDRIG bliver færdig. Tak for en dejlig rundvisning.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 5. Dejligt at se hvad der blomstre hos dig lige nu:-D
  Kan du have en rigtig god tur, og send en masse smukke billeder til os;-D
  K.Gro

  SvarSlet
 6. Du har fuldstændig ret. Sommerfuglebuske må man absolut ikke undvære i sin have. De er så taknemmelige, og de forskellige sorter - med hver sin farve blomster - blomstrer successivt.
  Selv i små haver og på altaner kan man have glæde af sommerfuglebusken, for på det seneste fås des også i en udgave, som ikke bliver så stor og derfor egner sig til krukke.
  God rejse
  og hils dernede i Europa
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet