Blomster på bordet

Som mange af jer vil vide, var haven i går åben for en udvalgt skare, og derfor var det selvfølgelig blomster på bordet.

 

Udklip

 

Det er dejligt med den mangfoldighed af blandt andet dahliaer, der er lige nu, og det er herligt at tumle med de skrappe kulører. Det er som om, at ’vi trænger’ på denne årstid.

 

20140825_095700 20140825_095751 20140825_095738

20140825_095538

20140825_095537 20140825_100021

24 kommentarer:

 1. Sikke dog en fuldstændig fantastisk buket flammende sensommer mirakel.

  SvarSlet
 2. 1000 tak for en pragtfuld dag i går - føler mig så heldig over at være en af dem, der så din smukke have live. Jeg kom hjem med masser af inspiration og lyst til at skrue masser af planter ned i mine bede.

  SvarSlet
 3. Se, DET er Kenzofarver! Meget, meget smukt.

  SvarSlet
 4. Det var dog en fantastisk buket som dine gæster givet er faldet helt i svime over. Det ville jeg i hvert fald gøre... :) Og de af dine gæster, som jeg hilste på bagefter var meget begejstrede over din smukke have.
  Ulla

  SvarSlet
 5. Jeg var selv i din have i går, og der var mange skønne buketter rundt om på bordene. Denne buket har virkelig skønne farver

  SvarSlet
 6. Very Nori and Sandra Pope style.

  One word - Fabulous

  SvarSlet
 7. Hvor er den dog flot !

  SvarSlet
 8. Man kan da kun blive glad ved synet af denne dejlige varme buket - og alle de skønne dahlia, der blomstrer hos dig lige nu. Tak.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 9. Gisp...hvilket fantastisk farverige!
  Røllike terracotta - tror jeg, den har jeg længe kigget langt efter, men har endnu ikke nogle selv og den er jo også perfekt til pink...hm...hmmm...
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 10. Jeg var også på besøg i går, og det var fuldstændig fantastisk at se din have, der er endnu flottere live. Især de stærke farver synes jeg er lidt svære rigtig at gengive på billeder, så det var vidunderligt at se dine krukker med Kenzofarver - de står jo nærmest og vibrerer. Der var en mørklilla dahlia - ball tror jeg - kunne jeg mon få navnet på den? Jeg vil også have et farveorgie til næste sommer :-)
  Mange hilsner Kirsten Tarnow

  SvarSlet
 11. Jeg besøgte din have i går og var meget fascineret af de smukke buketter rundt omkring i haven, også buketten som du viser her på bloggen. Besøget var til stor inspiration, så tak for det. Mvh. Helle Jørgensen

  SvarSlet
 12. Så lækker en buket. Den giver da om noget en et kick. Tak for synet. :)

  SvarSlet
 13. Skøn , skøn buket sikker nogle farver

  SvarSlet
 14. Hej Claus 1000 tak for dejlige timer i din smukke have..............en stor oplevelse.
  Knus Jette

  SvarSlet
 15. Kære Claus

  Jeg måtte lige herind igen og kigge på denne buket. Den er altså noget så knaldbangflot!

  SvarSlet
 16. Reiste hjem med masse inspirasjon og ideer etter havebesöket hos deg. Alt var bare så flott, for ikke å snakke om drivhusene og utekjökkenet. Gleder meg til kommende böker.

  SvarSlet
 17. Tack Claus för det fantastiska besöket hos dig igår!
  Det var precis som Jeppe i Anne Just Have sa: "Ni kommer att bli helt chockerade hos Claus."
  Visst blev vi överväldigade. Jag hade svårt att sova i natt med allt som snurrade i huvudet.
  Stort tack! / Marie

  SvarSlet
 18. Meget vakker høstbukett, med farger som varmer og gnistrer - nesten som fyr på peisen– føler vi begynner å trenge det nå!
  Og nå har jeg bestemt meg: jeg må også dyrke georginer til neste år, selv om jeg hadde sluttet med det pga snegler. og lange tider hjemmefra om sommeren.! Men jeg bare MÅ ha slike farger og former! Og det finnes jo ikke noen mer "blomstete" blomst:-)

  Det er jommen rart hvordan synet på farger forandrer seg med årstidene:-)

  Hilsen Annette

  SvarSlet
 19. Hej Claus. Jeg var også på besøg i din have i søndags, og det var en inspirerende oplevelse. Jeg var meget fascineret af højden i haven. Stauderne var mange steder så store, at jeg næsten følte mig som en lilleput, når jeg åndeløs bevægede mig rundt på de smalle stier. Og så var der jo dit Kenzo-bed. Jeg vil gerne indrømme, at det består af alle de farver, jeg ikke er specielt vild med i haven, og derfor var det for mig så meget mere overraskende, at det måske var det, som gjorde allerstørst indtryk. Det har en helt særlig glød, som jeg ikke kunne undgå at blive fanget ind af. Og du havde så ret mht. til vejret. Regn er SÅ meget bedre end høj sol, når man gerne vil fotografere, og det vil jeg. Jeg tog vel omkring 400 billeder i din have, og dem sidder jeg nu og glædes over. Mange tak fordi jeg fik lov til at opleve din have.
  Mange hilsner
  Berit Lypart

  SvarSlet
 20. Så heldige dere er, som kan fråtse i de vakreste blomster, med de deiligste dufter. På grunn av allergi kan jeg kun ha noen få utvalgte blomster i min hage, og slettes ikke noe som dufter. Men jeg koser meg med de vakre bildene!

  Hilsen
  Ingunn

  SvarSlet
 21. TAK for dejlige videoer og en skøn, skøn buket!
  Jeg trænger i hvert fald til farver og disse for mig ukendte Kenzofarver er hjerteligt velkomne.

  Kærlig hilsen
  Lisbeth K:-)

  SvarSlet
 22. Flotte Kenzo-lækerier.
  God dag fra
  Mona

  SvarSlet
 23. Hold nu op en farvebombe - flot!
  Hvordan defineres Kenzo-farver? Jeg er med på det er noget med knald på, og jeg kan se, hvilke farver der er i spil, men hvor stammer betegnelsen fra, og hvordan beskrives farvevalget?
  Majbrit

  SvarSlet