Claus Dalby Limited Edition ...

.... er et nyt tiltag i Bilka i år. Nye og spændende løgvækster, som er blevet taget utroligt godt imod.

 

Vi lagde ud i sidste weekend med Allium ’Ambassador’, som nu er udsolgt. For som jeg skrev, gælder det om at være hurtig. Håber, at I var nogle, der fik fat på den.

 

Udklip2

 

På lørdag gælder det en underskøn hvid dobbelt tulipan med et grønt hint – den hedder ’Snow Crystal’.

 

Jeg så den første gang i Keukenhof i foråret og faldt pladask for den. Denne indtagende skønhed, havde jeg ikke set før.

 

Fra i næste uge er hele ’mit’ løgsortiment fremme på Bilkas hylder, og det er omtrent dobbelt så stort som sidste år. Blandt andet har jeg udvalgt over tyve skønne cremefarvede, måneskinsgule og hvide narcisser. Det skal jeg nok vende tilbage til.

 

Kan allerede nu fortælle, at der kommer et flot dahliasortiment til foråret. Jeg har set de skønneste sorter på min tur. Glæd jer. Det gør jeg.

16 kommentarer:

 1. Åh, jag önskar att Bilka var på "rätt" sida om bron så att det skulle vara lite enklare att ta sig dit!!
  Kram från Malmö
  Elin

  SvarSlet
 2. Jeg skulle gjerne ønske vi hadde Bilka på denne siden av vannet også Elin! Det er et skjønt utvalg løk du har laget Claus :)

  SvarSlet
 3. I love the attic view and all your pictures. I will be back to look again and again!
  Summer Vacation Villa in Sweden

  SvarSlet
 4. Lækker lækker sag - så må jeg vist en tur til Bilka igen - glæder mig til at se alle dine løgvalg i år - jeg skal helt sikkert have købt nye forsyninger. Glæder mig dog ikke særligt til at lægge selve løgene - det bliver jeg nu aldrig vild med, men så må jeg jo prøve at visualisere resultatet, så kan det være, det går lidt nemmere.
  Og tak for alle de dejlige steder, du viser os - min ferie er lige forbi, så det er dejligt med noget opmuntring - det er forbavsende så hurtigt, man kan "glemme", at man havde ferie og være tilbage i det daglige rotteræs.
  Anita

  SvarSlet
 5. Kære Claus

  Det lyder SÅ godt. Jeg må se at få kridtet skoene, for jeg var ikke hurtig nok til få fingre i nogle Ambassador. De måneskinsgule narcisser må jeg have nogle af, og Bilkas havesortiment plejer at være nogle møgfrække størrelser, som rask væk hopper op i kurven uden forhåndsaftale. Så mon ikke jeg får revanche for de manglende Ambassors?

  SvarSlet
 6. Hehe nok også for de manglende Ambassadors. Mon ikke.

  SvarSlet
 7. Ja det ser ud til, det bliver til endnu en tur i Bilka. Jeg håber også, du giver lyd, når de fine Avalon, du viste i foråret, kommer. Dem vil jeg gerne frådse lidt i!
  Hilsen Camilla B. Kirkegaard

  SvarSlet
 8. Årh, giver du ikke nogle navne, så man ku google nogle billeder??

  SvarSlet
 9. Ja man kan vel altid ( IGEN ) få "proppet" en 300-400 løg ned, eller hvad
  !!!

  K F

  SvarSlet
 10. Narcisser i lækre farver kan godt være meget påtrængende, når man går frorbi med en indkøbskurv....

  SvarSlet
 11. Hej
  desværre lykkes det ikke i sidste uge, men jeg håber på at jeg har mere sucee denne weekend med narcisserne. Det er bare så skønt at have masse af dem i haven til forår.
  God weekend
  Mie

  SvarSlet
 12. Der er ingen vej udenom BILKA denne gang! - Desværre opdagede jeg det med Ambassador forsent:(
  K.Gro

  SvarSlet
 13. Snow Crystal - den er dårende dejlig. Nærmest en "dobbelt spring green". Det er næsten ikke til at tro, at vi skal til at tænke i løg igen. I år må det hovedsageligt blive narcisser - men tulipanløgene frister - og har ganske rigtigt en tendens til at hoppe over i indkøbskurven/vognen uden forhåndsaftale.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 14. Pia Springborg Ribers8. august 2014 kl. 19.05

  Det blev en dyr tur til Bilka ! Jeg susede fra Møn til Næstved allerede om lørdagen for at få fat i den nye allium. 16 stk . kom jeg hjem med. Glæder mig til at se dem komme frem mellem de to andre violette alliummer jeg har , en lys violet og en mørk violet. Tak for tippet på forhånd , Claus !

  SvarSlet
 15. Pia Springborg Ribers8. august 2014 kl. 19.15

  Og jeg købte også tulipaner i mængder: Den hvide Purissima, som er så smuk , også mens den visner. Og Exotic Emperor og Catharina til det kommende måneskinsbed.
  Endelig har du lavet en super form og farve sammensætning hos Bilka, som matcher de tulipaner, jeg har forvejen i det violette område: Negrita, Purple Flag, Purple Dream, Paul Scherer, Purple Prince, Queen of night. Så det blev til rigtig mange poser med tulipaner også. Men nu må jeg jo afsted igen, for Snow Crystal vil jeg også have med i måneskinshaven . Dejligt med tulipaner, der er tone i tone men forskellige i højde og form.

  SvarSlet