D. 24. september kan I møde mig i Gentofte

AM6A1754.web

 

Desværre er tiden normalt ikke til at holde foredrag, men nu gør jeg en enkelt undtagelse. Det handler om, at den velgørende organisation Giv Dig Selv, har spurgt om min medvirken. Og da jeg har sympati for organisationen, har jeg valgt at stille op vederlagsfrit onsdag d. 24. september i Gentofte kl. 19.00.

 

I præsentationen skriver Giv Dig Selv:

Mit haveliv' - Foredrag med Claus Dalby

Når du booker billet, deltager du samtidig i konkurrencen om et besøg for to x to personer i Claus Dalbys drømmehave.

 

Claus Dalby er forlægger, blogger, forfatter, fotograf og ikke mindst havemand. Mest kendt er Claus for sin dejlige have i Risskov. Han har gennem de sidste mange år i forskellige tv-programmer inspireret os til at indrette og udvikle vore egne haver.

 

For små tredive år siden startede Claus Forlaget Klematis, og med udgangspunkt i sin store kærlighed til kunsthåndværk begyndte han at udgive hobbybøger og senere børne- og fagbøger. Siden den spæde start er det blevet til omkring tre tusinde udgivelser – cirka hundrede udgivelser årligt. Heriblandt hans populære havebøger.

 

Til foredraget vil du bl.a. kunne høre Claus fortælle om:

 • Historien om, hvordan drømmehaven blev til.
 • Sit liv som havemand, blogger og forlægger.
 • Den søgen efter skønhed, der har drevet ham hele livet.
 • Hvordan helt tilfældige begivenheder har ført ham i forskellige livsbaner. Claus’ motto er ’Held opstår, når flid og muligheder krydser hinanden’.

Når du bestiller din billet, deltager du samtidig i konkurrencen om et besøg i Claus’ have. Flere tusind ønsker hvert år at se haven, der kun er åben tre gange årligt for små grupper.

 

Derfor er Giv Dig Selv ekstra glade for, at Claus Dalby efter sit foredrag udtrækker to personer blandt deltagerne. De får begge adgang til haven sammen med en ledsager næste sommer.

 

Følg Claus Dalby på Facebook https://www.facebook.com/clausdalby.dk?fref=ts og på www.clausdalby.dk

 

Foredraget finder sted: Onsdag d. 24. septemberj kl. 19:00-21:30 i Gentofte.

Gør noget godt for dig selv og vær samtidig med til at støtte et godt formål.


Overskuddet fra arrangementet går til velgørenhed.

 

Der er et begrænset antal pladser til foredraget.


Pris for medlemmer af Giv Dig Selv: kr. 100,- Se hvordan du bliver medlem og får rabat på alle foredrag på www.givdigselv.dk

Pris for ikke-medlemmer: kr. 200,-

 

Billetter købes her.

6 kommentarer:

 1. Hej Claus. Teksten under billedet passer ikke helt med overskriften?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo du kan også se ham i Gentofte d.24.9 :-D
   K.Gro

   Slet
  2. Det står helt nede i teksten.

   Slet
 2. Det lyder rigtig spændende Claus:-)
  K.Gro

  SvarSlet
 3. Kære Claus.
  Til Gentofte kommer vi nok ikk´ men Vejle måske. Er sikker på det vil glæde rigtig mange mennesker at høre dig fortælle om dit spændende haveliv.
  Kære, jeg vil så gerne vide, hvad det er for to planter, de står i store krukker, én på hver side af dit seneste væksthus. Planterne har store gullig-grønne blade, og er enormt flotte og dekorative. Har du tid ?
  Ønsker dig en god dag. Knus Iris.

  SvarSlet
 4. Jeg må nok også melde pas, når det er "helt ovre" på Sjælland. For øvrigt er det et underskønt billede. Lilla og hvid/grøn klæder hinanden godt.

  Godt foredrag!

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet