De skønneste narcisser

I går skrev jeg, at mit store udvalg af de skønneste narcisser vil være ude i Bilkas Havecentre i næste uge.

 

Jeg vil lige præcisere, at de først er der på lørdag, den 16. august.

 

Udklip

 

Og kan jeg allerede nu løfte sløret for, at næste uges ’Claus Dalby Limited Edition’ er den underskønne narcisnyhed ’Avalon’.

 

 ’New Design’ kommer om nogle uger.

9 kommentarer:

 1. Tak for oplysningen. Den er så fin, jeg skal helt sikkert i Bilka næste lørdag!
  Hilsen Camilla B. Kirkegaard

  SvarSlet
 2. DET er altså bestemt noteret :)

  SvarSlet
 3. WoW. Den er ikke til at stå for!

  SvarSlet
 4. Jeg har ikke mulighed for at komme til Bilka den weekend..
  Jeg håber meget, at der er nok, så jeg kan erhverve mig nogle stykker af disse skønheder..
  Hvis de alligevel skulle gå som varmt brød, køber Bilka sikkert endnu flere næste år, og så må jeg satse på det..
  Men New design var bestemt heller ikke værst.. den kunne jeg også sagtens bruge..
  Alle mine mange blomster til trods er der en udpræget narcis-mangel :-)
  Det skal der gøres noget ved
  Mvh
  SuK

  SvarSlet
 5. hvis jeg skal have flere lyse Narcisser i haven skal jeg snart skrue løgene ned, men jeg for alligevel på en eller anden måde plads til flere hvert år.
  hilsen Anne Marie Christensen

  SvarSlet
 6. På én og samme tid både glæder jeg mig over vi snart skriver september, hvor vi kan begynde at lægge løg, men gruer også for det. Hvordan skal jeg dog nå det hele? Løg skal i jorden (fra forårets krukker), forskellige planter burde klippes ned eller fjernes, og små frøsåede stiklinger skal i jorden, men hvor? Der skal ryddes et stykke et sted....Man siger havearbejde er afstressende, men selve tanken om det kan nogen gange værre slet og ret det modsatte. Nok mest fordi jeg gerne vil indføre så meget nyt og fylde bedet til randen på alle årstider, og der er så lidt tid (og energi nogle gange). Så prøver jeg at holde fast i det, der er at glæde sig over, og det der er at glæde sig til, og har allerede taget mig selv i at glæde mig til foråret rent havemæssigt set, selvom jeg endnu ikke synes jeg har fået nok af sommer og sol.
  Så jeg må altså ikke købe for mange løg her i efteråret. Må hellere finde notesbogen frem og planlægge nogle få forårskrukker, og på indkøbsdagen tatovere mig selv med et mantra fra top til tå: Jeg må kun købe det planlagte, jeg må kun købe det planlagte, jeg må kun købe det planlagte...

  SvarSlet
 7. Orv, håber ikke det er for sent for mit eget vedkommende ...
  Men tak for tippet alligevel :-)

  Kh. Lisbeth K

  SvarSlet