Glad og tilfreds

Ja, det er jeg efter snart tre uger på landevejen. Lige nu er jeg i det nordlige Holland og kører hjem i morgen. Ude godt, men hjemme bedst …

 

20120826_124346

 

20120826_124403 20120826_124456

 

Jeg har set så mange skønne haver. Mange flere, end jeg havde turdet håbe på.

 

20120826_124557 20120826_124305

 

En del vender jeg tilbage til til foråret, og det gælder blandt andet den, I ser her.

 

20120826_124615 20120826_124627

 

Haven er skabt af Marieke Nolsen, der er blomsterdekoratør, og selv om vejret ikke var det bedste, da jeg besøgte hende, tog jeg alligevel billeder for at vise dem her på bloggen.

 

20120826_124638

 

20120826_124849 20120826_124701

 

Er det ikke bare en fantastisk hus og en skøn have? Jeg var meget begejstret.

 

20120826_124735

 

Marieke viste mig billeder af forårshaven, og den er helt eventyrlig. Glæder mig meget til at komme tilbage.

 

20120826_125500

 

Besøg Mariekes blog og hjemmeside.

12 kommentarer:

 1. Hej Claus.

  Hvor er der dejligt, huset ser også ud til at være noget for sig. Jeg vil glæde mig til din forårsrejse.

  God tur hjem, Jette Kr. Hyllinge

  SvarSlet
 2. God tur hjem Claus.
  Håber ikke regnen bliver for slem at køre hjem i :-( (Regnvejr og motorveje er en træls sammensætning!)

  Kærligst Lisbeth K

  SvarSlet
 3. God tur hjem. Og som altid skønne billeder. Du er en dygtig fotograf. En dag, når du finder tid og overskud, må du gerne lave et indlæg om kunsten at fotografere haver og blomster. Gerne lidt om tricks og fiduser samt det udstyr, du benytter. Et sådant indlæg ville jeg kunne lære meget af. For jeg synes det er svært at få havens skønhed med på billederne.

  mange hilsner
  Anna

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Anna - fra tid til anden har jeg skrevet lidt om det at fotografere, men det er ikke den blogs sigte. Det er ikke nogen fotoskole ...

   Det kræver held at tage gode billeder, og her kan jeg nævne, at mit motto er: 'Held opnår, når flid og muligheder krydser hinanden'.

   Jeg har efterhånden taget flere hundredtusind billeder (fliden), og når det rigtige lys (mulighederne) viser sig, kan der via dette krydshelt komme rigtigt gode billeder.

   Talrige er de timer, jeg har ventet på det gode lys. Jeg har også sovet i min bil for at være på pletten i det tidlige morgenlys eller blevet på et sted, fordi jeg ville fotografere om aftenen med det resultat, at jeg ikke rigtigt har haft tid til at få aftensmad.

   Billederne i dette indlæg er et eksempel på, at jeg ikke har haft tid til at vente på lyset, og derfor er de ikke specielt gode. Til gengæld ventede jeg næsten en dag på lyset til de forrige billeder.

   Du må tage et kursus eller dygtiggøre dig selv. I blogverdenen, er der eksemplar på mange dygtige fotografer, og du kan også lære det, hvis du er lidt 'heldig'.

   Slet
  2. Tak for dit svar. Og nej, det er ikke en foto-blog:-) Men dit svar har allerede skubbet mig lidt videre. Jeg fotograferer også rigtigt meget, og de seneste år, hvor jeg har haft egen have, har det også haft min interesse. Og ja, det med lyset er altafgørende. Når jeg får overskud, så vil jeg tage på et kursus. Lige nu er tiden bare ikke til det. Men tak for dine tanker om fotograferingen!

   Kh
   Anna

   Slet
 4. Den ser super charmerende ud den have. Mange hilsner fra Trine Blair

  SvarSlet
 5. Det er dejligt at høre at du er glad og tilfreds og det er også nogle flotte haver du viser. Tak for link og god tur hjem:-)

  SvarSlet
 6. Det har været en dejlig tur med rundt i de mange spændende haver og skønt for dig at du har fået en masse billeder med hjem. Det kan vi så glæde os til i dine kommende bøger. Haven her er også smuk, meget velkomponeret - helt sikkert en dame med styr på havetingene :) God tur hjem.

  SvarSlet
 7. Hjelpes for et liv.....Spennende!!

  SvarSlet
 8. Jo det er en ret charmerende have!, rigtig smuk! Det er et meget særpræget hus Marieke har. Som sædvanlig glæder jeg mig til, at se mere fra en af de haver du visser os:-D
  K.Gro

  SvarSlet
 9. Kære Claus.
  Tak for en dejlig tur rundt i Vesteuropa.
  Vi ønsker dig en god en sikker hjemtur.
  Kærlig hilsen John og Eliane

  SvarSlet
 10. Et skønt "lille" hus - der er mange variationer af "højhuse". Og haven er dejlig - selvom du selv ikke helt er til freds med lyset. Det har været skønt at følge dig på turen. God tur hjemover.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet